Genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards 2015

DMBA15Wat een onwijs grote eer! Ik ben met mijn blog genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards 2015 in de categorie ‘Parenting’. Ik kan het zelf haast niet geloven, ik heb altijd het idee dat ik ‘maar wat doe’ en ik blijf me altijd verbazen wat voor bijzonders ik daarvoor terugkrijg in de vorm van jullie lieve reacties, mailtjes en dingen die ik door mijn blog heb mogen doen.
Wat zijn de Dutch Mom blog awards en wat houdt deze nominatie in? De Dutch Mom Blog Awards zijn dé awards voor Nederlands beste fashion, interieur en parenting blogs. Deze awards gericht op mom bloggers worden op donderdag 17 september 2015 voor de tweede keer uitgereikt en dit keer in de Bugaboo store in Amsterdam. Ik ding automatisch mee voor de Vakprijs die door een vakjury wordt uitgereikt, maar daarnaast kunnen jullie op mij stemmen voor de Publieksprijs, en wat zou ik het tof vinden als jullie willen stemmen.

Dutchmom_nominee

 

Wat meer informatie over de Dutch Mom Blog awards:

In de categorieën Fashion & Lifestyle, Interieur & Lifestyle en Parenting wordt een Vakprijs en een Publieksprijs uitgereikt. Daarnaast worden er twee extra prijzen uitgereikt; de Talent Award voor aanstormend talent en de Beste Instagrammer als special in 2015. Campina is aangetrokken als sponsor, Bloomon verzorgt de bloemen en Fabulous Mama is mediapartner.

Door middel van de Dutch Mom Blog Awards wil Blogstreet de beste Nederlandse mom blogs onder de aandacht brengen en blog talent een podium bieden.

Vorig jaar wonnen JustbyManon, Me-to-We en Zilverblauw zowel de Vakprijs als de Publieksprijs en de blog Suus Loves ging in 2014 naar huis met de Talent Award.

In alfabetische volgorde zijn dit de genomineerden per categorie voor 2015:
Fashion & Lifestyle
Elle MillaLife with Faye en The Door in the Wall

Interieur & Lifestyle
Barts Boekje JuniorCITYMOM en &SUUS

Parenting
FammeKelly CaresseMini Me

Een hele grote eer en voor mij ongelooflijk bijzonder om tussen deze namen te mogen staan. Van 17 augustus t/m 15 september 2015 kan iedereen op zijn of haar favoriete genomineerde mom blog stemmen via momblogawards.nl.
Mochten jullie op mij willen stemmen, dan zou ik dit heel erg waarderen natuurlijk! Maar voel je vrij 😉
Alvast heel erg bedankt!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

53 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.