Favoriete series op Netflix

 

Favoriete series op Netflix: Sinds ik moeder ben is Netflix echt een musthave hier in huis. Daarvoor had ik weinig behoefte aan het kijken van series. In mijn kraamtijd keek ik heel wat afleveringen weg van mijn favoriete serie. Toen Lana iets groter werd verdween het een beetje naar de achtergrond maar inmiddels heb ik het weer ontdekt en ben ik heel wat uren zoet met Netflix . Zeker nu Yannick veel weg is, vind ik het in de avond heerlijk om op de bank of in bed een serie of film te kijken. Vandaag deel ik met jullie mijn favorieten op Netflix! Ook ben ik benieuwd naar jullie favoriete series.

Mijn favoriete series op Netflix!

 

Orange is the new black: Het eerste seizoen bekeek ik toen Lana net geboren was. Deze serie gaat over het leven in een vrouwengevangenis en in de serie heeft Piper Chapman de hoofdrol. Ze heeft een relatie met haar vriend Larry maar in het verleden al eens een lesbische relatie met Alex Vause gehad. Piper hielp Alex toentertijd met het smokkelen van drugsgeld. Jaren later verlinkt Alex dit en als gevolg moet ze 15 maanden de gevangenis in. De periode in de gevangenis is echt een nachtmerrie voor Piper. Ze heeft bijvoorbeeld veel kritiek in op het eten waardoor ze de eerste dagen gelijk een stempel kreeg en het eten tijdelijk kon vergeten. De vriend van Piper heeft het ook moeilijk met de gevangenisstraf. Hij is bang dat Piper toch weer voor haar lesbische kant kiest. Piper krijgt in de gevangenis erg veel aandacht van vrouwen. Toch belooft ze trouw aan Larry, maar of dat lukt? In de gevangenis zijn veel kliekjes en er gebeurt ontzettend veel. Iedere aflevering zorgt voor een heleboel spanning!

Ik weet dat seizoen 2 al is uitgebracht en seizoen 3 in opkomst is dus ik heb nog heel wat uurtjes plezier in het vooruitzicht. Ik ben nog bezig met het volgen van andere series maar daarna pak ik OITND weer op. Het is echt een aanrader om te volgen vind ik.

 

Pretty little liars: Aan Pretty Little Liars (PLL) heb ik een tijdje geleden een blogpost gewijd. PLL is een hele bijzondere serie. Een serie waarbij je echt op het puntje van je stoel (of bed) komt te zitten. Waar deze serie overgaat en wat ik ervan vind kun je lezen in mijn artikel over Pretty Little Liars. Ik kijk deze serie nog steeds en het is me nog niet duidelijk wie #A is! Weet jij het al?

Bovenstaande series kijk ik het liefst alleen en daar kan ik echt van genieten. Heerlijk in pyama voor de televisie of in bed onderuitgezakt kijken met een bak chips en een goed glas wijn 😉

 

Modern Family : Dit is een serie die ik graag samen met Yannick kijk. Deze serie vinden we allebei hilarisch, maar ook herkenbaar. Het gaat over 3 gezinnen die samen één familie vormen. De familie bestaat uit Jay die gescheiden is van zijn ex-vrouw waarmee hij twee kinderen heeft. Hij is hertrouwd met de jonge mooie Colombiaanse Gloria die al een zoon heeft die Manny heet. Gloria is een pittige en ijdele tante waar ik erg om kan lachen.
De kinderen uit Jay’s vorige relatie zijn Claire en Mitchel en zij hebben ook hun eigen gezinsleven. Claire heeft drie kinderen samen met Phil (een hilarische man die flink kan stuntelen).
De zoon van Jay, Mitchel is homo en heeft een relatie met Cameron en samen adopteerden ze dochtertje Lily. Dit homokoppel heeft veel gevoel voor humor en ik kan vooral erg lachen om het karakter van Cameron.
Wat wij zo leuk aan deze serie vinden zijn de gezinssituaties die ze laten zien die wij zelf ook meemaken. Bepaalde ruzies die in iedere relatie voorkomen, bepaalde manieren van opvoeden, bepaalde herkenbare emoties en grappen. De familieleden hebben allen hun eigen karakter en dat maakt de serie erg leuk om te volgen. Het is een serie die erg leuk is om als koppel te volgen.

Dit waren mijn drie favorieten op Netflix momenteel. Verder vind ik het leuk om films te kijken via Netflix maar ook Lana heeft haar favoriete programma’s. Als jullie het leuk vinden om daar meer over te weten dan hoor ik het graag bij de comments.

Wat zijn jullie favoriete series? En waarom? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • Joyce
  9 juni 2015

  Helemaal met je favorieten eens! Vrijdag eindelijk seizoen drie van orange is the new black! Ik kan niet wachten 😀
  Joyce onlangs geplaatst…Joyfromjoyce weekly #7My Profile

 • Bianca
  9 juni 2015

  Ik kijk vooral naar The Vampire Diaries mijn dochtertje maak dagelijks gebruik van Netflix 🙂 x
  Bianca onlangs geplaatst…MUA UNDRESS ME TOO EYESHADOW PALETTEMy Profile

 • Dita
  9 juni 2015

  Ik kijk eigenlijk nooit series. Films ook niet veel trouwens.
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #24 – Nieuw jasjeMy Profile

 • xstudent
  9 juni 2015

  Ik heb tot nu toe alleen nog maar Breaking Bad helemaal uitgekeken. Dat vond ik wel echt een goede serie. Het is spannend en er gebeuren steeds weer dingen die je niet had verwacht. Dat vind ik er zo goed aan. Veel mensen in mijn omgeving zeggen dat ik met Games Of Thrones moet starten. Wellicht is dat dus de volgende serie die ik ga volgen.
  xstudent onlangs geplaatst…Recept: Home Made SangriaMy Profile

 • Desiree
  9 juni 2015

  Nashville is mijn favoriete serie op Netflix. Een drama à la THE OC maar dan in Nashville met een boel countrymuziek.
  Desiree onlangs geplaatst…Lieve HaydenMy Profile

 • Nesrin
  9 juni 2015

  Modern family keek ik jaren geleden op televisie. Ik wil heel graag aan PLL beginnen.

  Momenteel kijk ik alleen naar The Walking Dead en House of Cards en heb ik juist weer zin in een vrouwenserie 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Vlog |Rode zolen & Bossche BollenMy Profile

 • wendy
  9 juni 2015

  He kelly,
  een echte aanrader is orphan black. Ik wil niet te veel verklappen waar deze over gaat maar je hij is super spannend. Groetjes wendy
  wendy onlangs geplaatst…Favoriete series op NetflixMy Profile

 • Evelien
  9 juni 2015

  Ik ben niet echt een seriemeisje, maar van OITNB heb ik seizoen 1 helemaal gezien. Bij seizoen 2 ben ik afgehaakt. Sindskort kijk ik PLL en dat vind ik echt geweldig, die serie had ik eerder moeten ontdekken.
  Evelien onlangs geplaatst…15 Redenen waarom ik van de zomer houdMy Profile

 • Sandra - Beautybysandra
  9 juni 2015

  Homeland is ook echt een geweldige serie! OITNB heb ik ook binnen no-time helemaal gekeken.
  Sandra – Beautybysandra onlangs geplaatst…Tips van de week #58My Profile

 • Veronique
  9 juni 2015

  Hier ga ik beginnen aan seizoen 6 van PLL, we weten inmiddels wel wie wat de naam van A is … maar dan heb je ook alles gehad 😉 dus ben heel benieuwd naar het nieuwe seizoen, heb er zin in! Heb ook de boeken van PLL, maar ook tot noch toe geen clou wie nu precies A is (ben pas in boek 3 maar goed haha)

  Veel kijk plezier gewenst!

 • Saskia
  9 juni 2015

  Ik kijk nog niet zo heel erg lang veel Netflix maar ben nu voor de tweede keer bezig met gossip girl. Ook ben ik pas begonnen met the missing.
  Saskia onlangs geplaatst…Manieren om tot rust te komen..My Profile

 • angelique
  9 juni 2015

  New girl! Alleen vind ik het erg jammer dat netflix maar twee seizoenen heeft
  angelique onlangs geplaatst…Persbericht | Glow in de dark spenen + leuke actie!My Profile

 • Vanessa
  9 juni 2015

  Momenteel kijk ik alleen Vlaamse series, maar ben wel benieuwd geworden naar PLL en Orange Is The New Black. Bedankt voor de tips!
  Vanessa onlangs geplaatst…Domestic Goddess TagMy Profile

 • Anouk
  9 juni 2015

  Ahh deze heb ik ook allemaal gezien! Het zijn zulke leuke series. Ik wacht op nieuwe afleveringen van OITNB en ik wil Orphan Black weer gaan kijken. Dat is ook echt een top serie
  Anouk onlangs geplaatst…Make-up als verpleegkundigeMy Profile

 • angelique
  9 juni 2015

  Modern family, new girl en how i met your Motherwell zijn mijn favorieten. Heb alles daarvan al 2x gezien. Jaloers op de mensen die ze nog moeten zien :p. Nu kan ik niet echt iets naar min gading vinden. Ik heb al two broke girls gezien, drop dead diva, Derek.
  Ik hou heel erg van komedie, lekker niet nadenken. Heerlijk.
  angelique onlangs geplaatst…Lichtpuntjes en dankbaarheid #week 3My Profile

 • Lifesabout
  9 juni 2015

  Vrijdag begint Orange weer, hoera! En ze zijn zelfs met weer een nieuwe seizoen bezig. Heerlijk…
  Lifesabout onlangs geplaatst…Humor in de zorg. Omdat het kan (meestal).My Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  9 juni 2015

  Orphan Black op dit moment (wel wat donkerder dan wat hier staat) en daarvoor natuurlijk Breaking Bad! Ik ben onlangs overigens wel overgestapt naar Popcorn Time. Niet netjes eigenlijk, maar Netflix NL vind ik echt achterlopen en steeds mijn IP-adres veranderen naar USA is niet handig.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: Niet Willen Hechten & OpluchtingMy Profile

 • beautifulday4makeup
  9 juni 2015

  Ik vind modern family ook erg leuk om met het vriendje te bekijken
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Emoticon geuren: Wat een grandioos idee! – Essence #MyMessageMy Profile

 • Willemijn
  9 juni 2015

  Och heerlijk Netflix! Je hebt inderdaad een leuk lijstje! Maar er zijn nog zooo veel meer leuke series! Hier mijn must sees: Gossip Girl, White Collar, Prison Break, Jericho (helaas geen hele lange serie), Breakout kings (moet je van houden) en Twilight. Veel plezier met kijken!

 • marjon
  9 juni 2015

  Pll kijk ik sinds een tijdje ook. Idd een erg leuke serie!
  Ik ben nog niet ver, seizoen 2…

 • angelique
  9 juni 2015

  O echt. YES 😀
  angelique onlangs geplaatst…Lichtpuntjes en dankbaarheid #week 3My Profile

 • Joy
  9 juni 2015

  Eigenlijk kijk ik alleen maar film op Netflix. Misschien toch een wat meer gaan verdiepen in de series. Modern family lijkt me wel een leuke!
  Joy onlangs geplaatst…Mijn vrije dagMy Profile

 • Nienke
  9 juni 2015

  Mijn favoriete Netflix series zijn Pretty Little Liars, Orphan Black en Drop Dead Diva!
  Nienke onlangs geplaatst…Mijn MAC LipsticksMy Profile

 • mommyspassion
  9 juni 2015

  PLL is vandaag weer begonnen op Netflix!! Kan niet wachten totdat ik thuis ben 🙂

  Verder kijk ik ook altijd Nashville! Super goede serie, zeker de moeite waard om te kijken!!
  mommyspassion onlangs geplaatst…Kom maar naar mama!My Profile

 • Kimberley
  9 juni 2015

  Modern family! Geweldig, echt mijn humor. Ik ben volgens mij wel de enige die OITNB helemaal niet leuk vind, haha.
  Kimberley onlangs geplaatst…Schrijven over bloggenMy Profile

 • conchita
  9 juni 2015

  Ik kijk voornamelijk films op Netflix maar ik vind de serie Orange is the new black ook erg leuk!
  conchita onlangs geplaatst…Waarom dermatologisch getest, PH neutraal en hypo-allergeen geen enkele kwaliteit garanderen!!!!My Profile

 • Manon
  9 juni 2015

  Ik kan niet wachten tot vrijdag want dan komt er een nieuw seizoen van Orange is the new black ! yay! Verder kijk ik Grimm & Orphan Black
  Manon onlangs geplaatst…The Master Perfumer – Cherry Bloom No. 18My Profile

 • Milou
  9 juni 2015

  Orange is the new Black. Net ontdekt, meteen seizoen 1 afgekeken, wat geweldig!!
  Milou onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate – 24 weken zwangerMy Profile

 • Petra
  9 juni 2015

  Ik vond gossip girl een hele leuke 🙂
  En kijk nu Orange is the New Black! Heel onvoorspelbaar wat er gebeurd en daardoor heel leuk!

 • aatje
  9 juni 2015

  Grimm is een aanrader
  Merlin als je hier van houd
  De nieuwe serie Between is erg spannend
  Bates Motel
  American horror story seizoen 1 en 3 2 niet kijken die is niet leuk, deze kun je los van elkaar kijken zijn op zichzelf staande seizoenen
  en Hemkock grove vond ik ook goed

 • olga
  9 juni 2015

  Jaaa, Orange is the new black komt bijna weer terug! Wij hebben sinds vorige week Netflix (hèhè) en ik ben nu al verslaafd aan de serie Nashville. En Doctor Who is ook errrg leuk.
  olga onlangs geplaatst…Fair fashion under €25: MonkiMy Profile

 • janske
  9 juni 2015

  Ik heb geen Netflix maar I LOOVEEEE PLL 🙂 Ik volg het al sinds 2012…zo’n toffe serie!
  janske onlangs geplaatst…#4 I Love Sproet & Sprout (Final Sale!)My Profile

 • Karlijn
  9 juni 2015

  Ik vind persoonlijk PLL helemaal niks. Ik kan wel niet wachten tot vrijdag seizoen 3 uitkomt van Orange Is The New Black. Orphan Black blijft m’n nummer 1. Die serie kan ik je zo erg aanraden!! Echt geweldig!

 • Tamara
  9 juni 2015

  Heel leuk! Ik volg alle drie de series ook haha! Als je van disney houd zou ik Once upon a time eens proberen! En 90210, the vampire diaries zijn ook echt aanraders!
  Tamara onlangs geplaatst…Monday Funday #3My Profile

 • Priscilla
  10 juni 2015

  ik volg echt bizar veel series, maar bij mij staat Pretty Little Liars op een gedeelde eerste plek met Revenge. Écht een aanrader. 🙂 Zou je ook eens moeten opzoeken. Er zijn maar 4 seizoenen van, maar iedere aflevering is onwijs goed.

 • Marloes
  10 juni 2015

  Hihi ik vind Yannick qua uiterlijk iets weg hebben van Phil van modern family en dat bedoel ik als een compliment!

 • Anneleen
  14 juni 2015

  Mijn vriend en ik gaan binnenkort samen Orange is the new black kijken. Ben er erg benieuwd naar!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Joyce
  27 juni 2016

  Rita, white collar, suits.. 🙂 how I met your mother

 • Janine
  28 juni 2016

  Heyhey =D

  Orange is the new black,Pretty little liars,Modern Family kijk ik allemaal ook! Daarnaast
  ben ik groot fan van Sons of Anarchy maar daar moet je ook echt van houden. Ik kijk deze
  serie met m’n vader. Het is een serie van een motor club die vaak in problemen komt. Als
  je niet tegen bloed & Moord kan. Dat raad ik dit niet aan. Ik heb altijd in m’n achterhoofd
  dat dit nep is. Maar sommige mensen houden hier totaal niet van, Dan is het kijken niet
  waard. Maar het is een hele goede cast en goede verhaalijn.

  Wat ik wel vervelend vind is dat Pretty Little Liars zo word uitgerekt. Ik dacht nu
  weten we wie A is en het verhaal gaat maar door en door. Op gegeven moment is
  het ook genoeg..

  Modern Family vind ik een heerlijke serie als je kort wilt relaxen. Ik koop
  nooit dvd,Maar ik kon echt niet wachten op seizoen 6 dat ik deze online kocht. Ik
  vind de families echt hilarisch, Stuk voor stuk anders! De jongeren spreken me
  heel erg aan.Zeker omdat ik nog jong bent (22 jaar?) Ik moet altijd lachen om
  Phil Dunphy! Wil je eventjes lachen dan is Modern Family de juiste uitkomt.

  Ik heb een groot liefde gekregen voor Gossip Girl! Eerst keek ik heel lang
  Pretty Little Liars Als “Meiden serie” Maar Gossip Girl is weer heel andere
  serie. Je hoef dom weg niet na te denken als je deze serie aan zet. Verstand
  op 0 en relaxen met drankje op de bank of bed. Bij Pretty Little Liars moet je
  soms wel eventjes denken hoe het zit. Ik ben daarom nu denk ik meer gek op Gossip
  Girl.

  Sinds ik weer Netflix heb genomen ben ik helemaal weer verslaafd! Heb jij nog
  goede serie tips?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.