Favoriete series op Netflix: Sinds ik moeder ben is Netflix echt een musthave hier in huis. Daarvoor had ik weinig behoefte aan het kijken van series. In mijn kraamtijd keek ik heel wat afleveringen weg van mijn favoriete serie. Toen Lana iets groter werd verdween het een beetje naar de achtergrond maar inmiddels heb ik het weer ontdekt en ben ik heel wat uren zoet met Netflix . Zeker nu Yannick veel weg is, vind ik het in de avond heerlijk om op de bank of in bed een serie of film te kijken. Vandaag deel ik met jullie mijn favorieten op Netflix! Ook ben ik benieuwd naar jullie favoriete series.

Mijn favoriete series op Netflix!

 

Orange is the new black: Het eerste seizoen bekeek ik toen Lana net geboren was. Deze serie gaat over het leven in een vrouwengevangenis en in de serie heeft Piper Chapman de hoofdrol. Ze heeft een relatie met haar vriend Larry maar in het verleden al eens een lesbische relatie met Alex Vause gehad. Piper hielp Alex toentertijd met het smokkelen van drugsgeld. Jaren later verlinkt Alex dit en als gevolg moet ze 15 maanden de gevangenis in. De periode in de gevangenis is echt een nachtmerrie voor Piper. Ze heeft bijvoorbeeld veel kritiek in op het eten waardoor ze de eerste dagen gelijk een stempel kreeg en het eten tijdelijk kon vergeten. De vriend van Piper heeft het ook moeilijk met de gevangenisstraf. Hij is bang dat Piper toch weer voor haar lesbische kant kiest. Piper krijgt in de gevangenis erg veel aandacht van vrouwen. Toch belooft ze trouw aan Larry, maar of dat lukt? In de gevangenis zijn veel kliekjes en er gebeurt ontzettend veel. Iedere aflevering zorgt voor een heleboel spanning!

Ik weet dat seizoen 2 al is uitgebracht en seizoen 3 in opkomst is dus ik heb nog heel wat uurtjes plezier in het vooruitzicht. Ik ben nog bezig met het volgen van andere series maar daarna pak ik OITND weer op. Het is echt een aanrader om te volgen vind ik.

 

Pretty little liars: Aan Pretty Little Liars (PLL) heb ik een tijdje geleden een blogpost gewijd. PLL is een hele bijzondere serie. Een serie waarbij je echt op het puntje van je stoel (of bed) komt te zitten. Waar deze serie overgaat en wat ik ervan vind kun je lezen in mijn artikel over Pretty Little Liars. Ik kijk deze serie nog steeds en het is me nog niet duidelijk wie #A is! Weet jij het al?

Bovenstaande series kijk ik het liefst alleen en daar kan ik echt van genieten. Heerlijk in pyama voor de televisie of in bed onderuitgezakt kijken met een bak chips en een goed glas wijn 😉

 

Modern Family : Dit is een serie die ik graag samen met Yannick kijk. Deze serie vinden we allebei hilarisch, maar ook herkenbaar. Het gaat over 3 gezinnen die samen één familie vormen. De familie bestaat uit Jay die gescheiden is van zijn ex-vrouw waarmee hij twee kinderen heeft. Hij is hertrouwd met de jonge mooie Colombiaanse Gloria die al een zoon heeft die Manny heet. Gloria is een pittige en ijdele tante waar ik erg om kan lachen.
De kinderen uit Jay’s vorige relatie zijn Claire en Mitchel en zij hebben ook hun eigen gezinsleven. Claire heeft drie kinderen samen met Phil (een hilarische man die flink kan stuntelen).
De zoon van Jay, Mitchel is homo en heeft een relatie met Cameron en samen adopteerden ze dochtertje Lily. Dit homokoppel heeft veel gevoel voor humor en ik kan vooral erg lachen om het karakter van Cameron.
Wat wij zo leuk aan deze serie vinden zijn de gezinssituaties die ze laten zien die wij zelf ook meemaken. Bepaalde ruzies die in iedere relatie voorkomen, bepaalde manieren van opvoeden, bepaalde herkenbare emoties en grappen. De familieleden hebben allen hun eigen karakter en dat maakt de serie erg leuk om te volgen. Het is een serie die erg leuk is om als koppel te volgen.

Dit waren mijn drie favorieten op Netflix momenteel. Verder vind ik het leuk om films te kijken via Netflix maar ook Lana heeft haar favoriete programma’s. Als jullie het leuk vinden om daar meer over te weten dan hoor ik het graag bij de comments.

Wat zijn jullie favoriete series? En waarom? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Favoriete series op Netflix”

 1. Ik heb tot nu toe alleen nog maar Breaking Bad helemaal uitgekeken. Dat vond ik wel echt een goede serie. Het is spannend en er gebeuren steeds weer dingen die je niet had verwacht. Dat vind ik er zo goed aan. Veel mensen in mijn omgeving zeggen dat ik met Games Of Thrones moet starten. Wellicht is dat dus de volgende serie die ik ga volgen.
  xstudent onlangs geplaatst…Recept: Home Made SangriaMy Profile

 2. Hier ga ik beginnen aan seizoen 6 van PLL, we weten inmiddels wel wie wat de naam van A is … maar dan heb je ook alles gehad 😉 dus ben heel benieuwd naar het nieuwe seizoen, heb er zin in! Heb ook de boeken van PLL, maar ook tot noch toe geen clou wie nu precies A is (ben pas in boek 3 maar goed haha)

  Veel kijk plezier gewenst!

 3. Modern family, new girl en how i met your Motherwell zijn mijn favorieten. Heb alles daarvan al 2x gezien. Jaloers op de mensen die ze nog moeten zien :p. Nu kan ik niet echt iets naar min gading vinden. Ik heb al two broke girls gezien, drop dead diva, Derek.
  Ik hou heel erg van komedie, lekker niet nadenken. Heerlijk.
  angelique onlangs geplaatst…Lichtpuntjes en dankbaarheid #week 3My Profile

 4. Och heerlijk Netflix! Je hebt inderdaad een leuk lijstje! Maar er zijn nog zooo veel meer leuke series! Hier mijn must sees: Gossip Girl, White Collar, Prison Break, Jericho (helaas geen hele lange serie), Breakout kings (moet je van houden) en Twilight. Veel plezier met kijken!

 5. Eigenlijk kijk ik alleen maar film op Netflix. Misschien toch een wat meer gaan verdiepen in de series. Modern family lijkt me wel een leuke!
  Joy onlangs geplaatst…Mijn vrije dagMy Profile

 6. PLL is vandaag weer begonnen op Netflix!! Kan niet wachten totdat ik thuis ben 🙂

  Verder kijk ik ook altijd Nashville! Super goede serie, zeker de moeite waard om te kijken!!
  mommyspassion onlangs geplaatst…Kom maar naar mama!My Profile

 7. Ik vond gossip girl een hele leuke 🙂
  En kijk nu Orange is the New Black! Heel onvoorspelbaar wat er gebeurd en daardoor heel leuk!

 8. Grimm is een aanrader
  Merlin als je hier van houd
  De nieuwe serie Between is erg spannend
  Bates Motel
  American horror story seizoen 1 en 3 2 niet kijken die is niet leuk, deze kun je los van elkaar kijken zijn op zichzelf staande seizoenen
  en Hemkock grove vond ik ook goed

 9. Ik vind persoonlijk PLL helemaal niks. Ik kan wel niet wachten tot vrijdag seizoen 3 uitkomt van Orange Is The New Black. Orphan Black blijft m’n nummer 1. Die serie kan ik je zo erg aanraden!! Echt geweldig!

 10. Heel leuk! Ik volg alle drie de series ook haha! Als je van disney houd zou ik Once upon a time eens proberen! En 90210, the vampire diaries zijn ook echt aanraders!
  Tamara onlangs geplaatst…Monday Funday #3My Profile

 11. ik volg echt bizar veel series, maar bij mij staat Pretty Little Liars op een gedeelde eerste plek met Revenge. Écht een aanrader. 🙂 Zou je ook eens moeten opzoeken. Er zijn maar 4 seizoenen van, maar iedere aflevering is onwijs goed.

 12. Hihi ik vind Yannick qua uiterlijk iets weg hebben van Phil van modern family en dat bedoel ik als een compliment!

 13. Heyhey =D

  Orange is the new black,Pretty little liars,Modern Family kijk ik allemaal ook! Daarnaast
  ben ik groot fan van Sons of Anarchy maar daar moet je ook echt van houden. Ik kijk deze
  serie met m’n vader. Het is een serie van een motor club die vaak in problemen komt. Als
  je niet tegen bloed & Moord kan. Dat raad ik dit niet aan. Ik heb altijd in m’n achterhoofd
  dat dit nep is. Maar sommige mensen houden hier totaal niet van, Dan is het kijken niet
  waard. Maar het is een hele goede cast en goede verhaalijn.

  Wat ik wel vervelend vind is dat Pretty Little Liars zo word uitgerekt. Ik dacht nu
  weten we wie A is en het verhaal gaat maar door en door. Op gegeven moment is
  het ook genoeg..

  Modern Family vind ik een heerlijke serie als je kort wilt relaxen. Ik koop
  nooit dvd,Maar ik kon echt niet wachten op seizoen 6 dat ik deze online kocht. Ik
  vind de families echt hilarisch, Stuk voor stuk anders! De jongeren spreken me
  heel erg aan.Zeker omdat ik nog jong bent (22 jaar?) Ik moet altijd lachen om
  Phil Dunphy! Wil je eventjes lachen dan is Modern Family de juiste uitkomt.

  Ik heb een groot liefde gekregen voor Gossip Girl! Eerst keek ik heel lang
  Pretty Little Liars Als “Meiden serie” Maar Gossip Girl is weer heel andere
  serie. Je hoef dom weg niet na te denken als je deze serie aan zet. Verstand
  op 0 en relaxen met drankje op de bank of bed. Bij Pretty Little Liars moet je
  soms wel eventjes denken hoe het zit. Ik ben daarom nu denk ik meer gek op Gossip
  Girl.

  Sinds ik weer Netflix heb genomen ben ik helemaal weer verslaafd! Heb jij nog
  goede serie tips?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.