Ik heb weer een vlog voor jullie! Vloggen is leuk om te doen, maar ik vind het ook erg leuk om de vlogs van anderen te kijken. De dag die ik vlogde was een voor mij redelijk drukke dag. In de ochtend werkte ik thuis voor mijn blog, en na de lunch kwam een vriendinnetje gezellig langs met haar dochter. We gingen even naar de brillenzaak om mijn nieuwe bril op te halen en nog langs de Action. Thuis laat ik jullie zien wat ik allemaal geshopt heb. Kijken jullie mee naar de vlog en shoplog?

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van het filmpje? En van mijn geshopte items? De bril die ik bij Specsavers kocht is voor mij fijn voor bij het auto rijden, werken achter de laptop en voor het kijken van films, het is er dus eentje voor ver weg en vooral voor af en toe. Dit geeft fijne verlichting aan mijn ogen. Het is echt zo’n montuur zo van, je houd ervan, of je hebt er helemaal niets mee. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

28 gedachten over “Vlog : dagje thuiswerken, nieuwe bril, action shoplog en food!”

 1. Leuke vlog! Ik hou van die dagelijkse bezigheden vlogs haha. Je bril staat je heel leuk en de zonnebril trouwens ook. Ik ben heel benieuwd wat je met dat lijmpistool gaat doen 😉
  Manon onlangs geplaatst…PLOG: Dinsdag 29 aprilMy Profile

 2. leuk om je dagelijkse bezigheden zo te zien:)
  Wij hebben ook een nee-nee sticker, fijn minder afval en nog fijner, niet meer zoveel shopkriebels. precies wat je zegt:) eens in de zoveel tijd kijk ik de folders op mn ipad met zo’n handige app daarvoor, dat is meer dan genoeg wat mij betreft.
  Miranda onlangs geplaatst…Even binnenkijken? Mijn TuinMy Profile

 3. Leuke vlog! De bril staat je erg leuk! Ik heb zelf ook een bril voor ver weg. In het begin was dat ook voor af en toe, maar mijn ogen zijn achteruit gegaan omdat ik de bril destijds niet vaak genoeg op had. Nu moet ik mijn bril ieder moment van de dag dragen .. Heel erg leuk om eens een herkenbare stad te zien. Ik woon zelf in die ‘stad’ (weet niet of je wil dat ik de naam noem haha) en ben er dus ook vaak te vinden :). Ben je er helaas nog nooit tegengekomen. Liefs xxx

 4. Ik werd helemaal blij toen ik zag dat je een vlog had!
  Superleuk dat je Lana nu vaker filmt. Zo schattig hoe ze in bed lag en als ze gaat brabbelen ^^
  Ze heeft ook lekkere ‘spekbeentjes’ hihi.
  Ik vind het superleuk als je vaker gaat vloggen! Leuk om een kijkje in jouw leven te nemen. En vooral leuk als we Lana zien. Nog steeds ben ik heel nieuwsgierig naar haar gezicht, maar wel leuk dat je de achterkant filmt en we toch haar gedrag mee kunnen maken ^^

 5. Je bril vind ik echt erg leuk, hij staat je ook erg goed. In je vlog bracht je mij op ‘t idee om eitje te bakken, dus ik heb ‘m op pauze gezet en een eitje gebakt als luch voor mijn man en mij haha ;).
  Ik vind je vlogs erg leuk, heb ik volgens mij al eerder gezegd. Leuk om te zien hoe de dag van een andere mama er uit ziet. En Lana ziet er elke keer zo leuk uit!
  Judith onlangs geplaatst…Your history is not your destiny.My Profile

 6. Leuke vlog! En wat leuk dat je Lana hoort zingen en brabbelen als ze in haar eigen kamertje ligt, zo schattig 🙂
  Ik vind je bril erg leuk staan qua kleur en vorm! Alleen heb ik het idee dat hij niet op beide kanten van je neus rust, maar op een kant, en meer op je wangen. Maar dat moet je de komende dagen maar zelf ervaren en bekijken 😉 Is wel erg belangrijk.

 7. Pingback: Kelly Caresse | Diary donderdag : Geshopte items en fijne lentekriebels - Kelly Caresse

 8. Wat een perfecte timing! Ik ben net aan m’n buik geopereerd en gewone broeken doen heel veel pijn. Dus liep nog steeds in joggingsbroeken rond. Toen ik jou harembroekem van de action zag ben ik er direct heen gegaan! En ow wat zit dat lekker!!
  Heel erg bedankt haha
  Leuke vlog weer!

 9. Bril staat je leuk! Je bent een knappe meid en volgens mij ook een hele leuke mama. Hoop dat je gezondheid snel wat beter wordt. Hang in there!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.