Action shoplog juni

Vandaag heb ik voor jullie een Action shoplog! Waarom heb ik deze nog niet eerder opgenomen? Ik ben dol op de Action en shop er regelmatig maar ik bedacht me nooit om hier een filmpje over te maken. Ze verkopen zoveel leuke spulletjes bij de Action! Van jong tot oud, er is zoveel te koop. Leuke home lifestyle spulletjes, beauty producten, baby spulletjes, food, crea bea artikelen, alles wordt er wel verkocht. Vandaag heb ik voor jullie een shoplog en ik kocht er ook wat kledingstukken voor mezelf, en die show ik in het filmpje in outfit shots. Ja, je leest het goed! Ze hebben soms zulke leuke mode items (vind ik dan he!) Benieuwd naar mijn shoplog? Kijk dan snel verder.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van mijn Action shoplog? Zijn jullie onlangs ook nog bij de Action geweest en wat hebben jullie daar gekocht? Wat zijn jullie favorieten die je kunt kopen bij de Action? Laat het me weten in de comments.

Veel liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Action shoplog juni + outfit shots”

 1. Ik was laatst nog bij de action omdat ik een kan nodig had. Toen zag ik kleine bloempotjes met dingetjes om je eigen klavertje vier te kweken, superleuk. Dat kon ik ook echt niet laten liggen hihi 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Blog anniversary! 🙂My Profile

 2. Leuke items heb je gekocht! Ik vind je broeken en jumpsuit heel mooi. Zelf ga ik vooral naar de Action voor huishoudelijke spullen, o.a. wasverzachter ;), maar net als jou kom ik altijd met veel meer buiten dan gepland.
  Vanessa onlangs geplaatst…Max Factor CC CreamMy Profile

 3. De action is geweldig.. kunt er ook altijd leuke cadeau mandjes samenstellen!
  Oh ja,, die kleur… ook mijn kleurtje hihi krijg altijd van vriendinnen foto’s doorgestuurd van spullen met dat kleurtje!

  Die jumpsuit wilde ik ook kopen maar hadden alleen kleine maatjes 🙁 En ik ben reusachtig haha.
  Die lange broeken zijn ook gaaf.. had ze nog niet gezien. Ik draag helemaal geen spijkerbroeken op t moment, doen pijn dus ik heb graag dat soort broeken!
  Nicole onlangs geplaatst…Nûby: billendoekjes + luiercrèmeMy Profile

 4. Ik had in het weekend even snel wat notitie boekjes nodig en wat kookboeken. En ging naar huis met huisartikelen en huis accessoires. dus ik was meer kwijt dan dat ik eigenlijk nodig had. Maar het is het geld waard..

 5. Lieve kelly gebruik die zonnebrand alsjeblieft niet op je kleine mooie meisje! Dit zonnebrand die bij action komt staat vaak al jaren ergens opgeslagen en hier moeten bedrijven dan van af. Na een bepaalde tijd (ik geloof zelfs al een jaar) werkt spf minder goed. Granier haalt dan ook ieder jaar alle flessen terug. Maar winkels zoals action komen niet voor in het klantenbestand van granier en doen dit dus niet. Ik verbrand echt nooit en ben zelf vorige week tijdens die lekkere dagen voor het eerst echt gruwelijk verbrand terwijl ik mij iedere 2uur insmeer. Thanks to the action

 6. @ Romy, iedereen die ik ken gebruikt die zonnebrand van de action (al jaaaaren!) , en nog nooit verbrand hoor..

 7. Erg leuke dingetjes heb je weer geshopt, vooral de broeken en de jumpsuit! Alleen zou je op internet even moeten nazoeken hoe het zit met de zonnebrand. Er was laatst in het nieuws dat jonge kinderen er mee waren ingesmeerd en die kregen ontzettend pijnlijke blaren!! (http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/moeder-veel-meer-klachten-over-zonnebrandcreme-garnier) Dit zou je denk ik niet meer zo snel bij Lana gebruiken dan. Er is echt veel commotie over, ook van Garnier zelf! Wellicht ben je (ook goedkoop) en beter af als je bij de drogist eigen merk zonnebrandcreme koopt.
  Judith onlangs geplaatst…Mama zijn #2: Feest! Uitnodigingen.My Profile

 8. Anita te Gussinklo

  Klopt wat Romy schrijft, gooi het aub echt weg.
  Als je googeld kom je wel artikelen tegen.

 9. Wat een leuke aankopen! Vooral de lekkere luchtige broeken! Bij de Action sla ik meestal de kleding over omdat ik geen zin heb om in die rommelige bakken te zoeken. Maar ik zal er eens een kijkje nemen want ik vind die blauwe aztec wel heel erg tof!
  Tamarah onlangs geplaatst…First Time @Primark! + Shoplog XXLMy Profile

 10. Wat een superleuk filmpje! Ik ben ook echt dol op de Action! 🙂 Vooral hun producten zijn erg zijn, shampoo en douchecrèmes vind ik er heerlijk ruiken! Het leuke vind ik dat je er zo veel hebt en dat je veel mee naar huis neemt zonder veel geld uit te geven 🙂 haha, gewoon geweldige winkel!

 11. Ik lees wel vaak mee, maar reageer niet zo heel vaak.

  Maar ik zou idd ook eventjes opletten met de zonnebrand van de Action. Laatst las ik op internet over een klein kindje die was ingesmeerd met zonnebrand van de Action. Hij of zij (dat weet ik niet meer) had overal blaartjes gekregen van het verbranden, was echt heel zielig. ‘s Avonds zag ik het ook op het nieuws, dus ik zou er wel eventjes mee opletten zoals hierboven ook vernoemd wordt.

  Ook als je hierop Googlet (wat een woord, haha) krijg je wat hits erop, misschien wel even de moeite waard om te onderzoeken. 🙂

  Verder wel heel leuke spulletjes. Vooral de broeken vind ik leuk. De jumpsuit dacht ik eerst van: neh, maar toen ik zag hoe die je stond, kei leuk! 🙂

 12. @eveline

  Dat berichtje op facebook heb ik inderdaad ook gezien maar dat dat kindje blaren had was natuurlijk ook die moeder haar eigen schuld.
  Zodra je ziet dat je kind rood begint te worden haal je het uit de zon. Je kind gaat niet van niks naar opeens blaren van ‘een half uurtje’ in de zon zoals de moeder beweerde.
  En om vervolgens ook nog in de felle zon ( in zn blootje ) foto’s te gaan maken.

  Zonnebrand creme neemt inderdaad per jaar qua factor af. Maar zelf koop ik ook altijd dure merken bij de action of zeeman en nog nooit verbrand.

 13. Leuke items! I love Action! Als ik er naartoe ga gooi ik mijn mandje vol en dan betaal ik rond de 20 euro, zalig he! Kledij heb ik er nog nooit gekocht maar wel klusgerei, decoratie, schoolmateriaal en huishoudmiddelen. Maar volgende keer ga ik zeker eens door de kledij neuzen. Voor mij mag je van Action zeker shoplogs maken! Shoplogs en dagboeken zijn heel fijn om te lezen!

 14. Leuke aankopen! En super leuke jumpsuit, had ik echt niet verwacht! Zo’n bord waar je van die kaarten en dingetjes tussen kan steken heb ik ooit zelf gemaakt. Super leuk en misschien een leek DIY.

 15. Leuke spullen heb je weer geshopt! Volgens mij gaat iedereen die naar de Action gaat met meer producten naar huis dan de bedoeling was haha x

 16. Vandaag was ik er ook, maar ze hadden niet waar ik voor kwam, mijn moeder zei ook ‘kom dan gaan we gauw’…. Gelukkig anders was mijn mandje wel weer vol!

 17. Gebruik nooit zonnebrand van actinische of zeeman ofzo..laatst in de media geweest ..een jongetje was ernstig verbrand na gebruik van dezelfde zonnebrand. Tuurlijk is de moeder ook wat te verwijten! Maar er is contact geweest met loreal en zij hebben gezegt dat zij oude over datum producten leveren en dus geen garantie geven dat het product nog optimaal werkzaam is!! Dus ik zou gewoon bij een drogist kopen en iets meer betalen! Zeker voor je meisje!

 18. Leuke spullen en gewoon doen met de zonnebrand wat je zelf goed vind voelen hoor, kinderen horen sowieso niet in de volle zon, dus je kunt het prima in de gaten houden 🙂

  De action zit hier vrijwel om de hoek en als ik er kom koop ik veel te veel spullen 😉
  Joyce onlangs geplaatst…TBT – ThailandMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.