Kellycaresse in Zij is fantastic van de Fantastic moms

De fantastic moms, ik denk dat jullie die allemaal wel kennen. Een mamablog duo bestaande uit Jessica en Martine. Die moeders met die grote monden, althans dat was het beeld dat ik in het begin van ze had. Geweldige teksten schrijven ze, dagelijks hebben ze heel veel inspiratie voor prachtige mama columns. Stiekem herken ik heel veel van mezelf in hun verhalen maar voel ik me er soms wat te preuts voor. Ik lees ze wel iedere dag en lach dan binnensmonds met ze mee. Mijn beeld bij hen was daarom dan ook dat ze geen blad voor de mond nemen. Toen ik ze bij een persevent zou ontmoeten vond ik dat in het begin toch wel spannend. Toen ik Jessica later persoonlijk sprak bleek dit wederzijds te zijn. Ook hun hadden een bepaald ‘beeld’ bij mij. Zo zie je maar dat je een boek niet kunt beoordelen aan de hand van een cover. We raakten aan de praat en vooral met Jessica heb ik veel contact. We kunnen uren what’sappen en gaan binnenkort weer meeten. Anyways, Jessica vroeg je wat vragen te beantwoorden voor hun rubriek ‘Zij is fantastic’. Ik schrok even want ik weet dat ze iemand dan flink aan de tand gaan voelen. Zo deden ze dit ook bij mij. Toch ben ik heel trots op het interview. Ik wil hiermee ook de boodschap doorgeven dat iemands uiterlijk of jasje niets zegt over iemands innerlijk. Ik heb wel geleerd niet meer zo snel over iemand te oordelen. Lees vooral verder om het interview te lezen.

Fantastic moms:
Deze week in Zij is Fantastic: Kelly! Kelly is geen onbekende in blogland want ze blogt op Kellycaresse.nl over alles wat haar bezig houdt. Het moederschap, een healthy lifestyle, haar aanstaande bruiloft. Eerlijk? Kelly heeft ons een beetje verbaasd want wij hadden haar op het eerste gezicht in het hokje jonge moeder, gezondheidsfreak en draagdoekmoeder geschoven. Maar boy, were we wrong! Want wat blijkt? Kelly is een toffe chick met wie je keihard kan lachen en die bijzonder droog uit de hoek kan komen. Tijd dus om deze mom eens aan de tand te voelen! 

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, wat is het grootste vooroordeel over jou?
Ik denk precies wat je hierboven aangeeft, dat ik een geitenwollensok moeder ben die alleen maar #clean en #healthy eet, de hele dag een kind in een draagdoek heb en noem het maar op. Ik ben zo’n moeder die ook maar wat doet, voor mij voelt het nu fijn om het eten voor mijn kindje zelf te maken, suikers te vermijden waar mogelijk enzovoorts maar wie weet zie ik het morgen wel anders. Ik ben gewoon wie ik ben :-).

Stel je mag met een bekend persoon uit eten? Wie zou het zijn en wat zou je bespreken?
Misschien met Marco Borsato, een man die zijn dromen achterna gegaan is maar volgens mij ook een topvader is. Ik zou het met hem hebben over het naleven van je dromen (die niet bedrog zijn) de balans daarin tot de opvoeding van je kinderen, en dit alles onder het genot van een vijf-gangen diner met een glaasje bubbels en een achtergrondmuziekje.

Als we aan jouw echtgenoot to be zouden vragen waarom jij de ware bent, wat zou hij dan zeggen??
Ik denk omdat ik een doorzetter ben die je niet zomaar hoort klagen en dat ik hem het gevoel geef dat ik hem helemaal in zijn waarde laat. Dat we het samen zo fijn hebben en dit gevoel wel voor altijd willen houden.

Waarom ben jij een Fantastic Mom?
Omdat ik mijn gevoel volg en doe wat op dat moment voor mij goed voelt en me op het gebied van moederschap me niets aantrek van wat andere mensen zeggen of denken.

Naast moeder en blogger ben je ook afgestudeerd als SPH’er. Zie je jezelf ooit nog in dit werkveld aan de slag gaan?
Ja, zeg nooit nooit. Ik vind het een geweldig beroep, bijzonder om mensen te helpen en iets voor ze te betekenen. In welke vorm ik dat dan ook ooit mag doen, ik zou er zeker voor gaan als dit op mijn pad komt.

Als de sky the limit zou zijn waar zie jij jezelf dan over 5 jaar?
Dan hoop ik moeder te mogen zijn van meer kindjes dan alleen Lana, gelukkig getrouwd met Yannick, dan hoop ik nog steeds in dit fijne huisje te wonen en te mogen leven van het bloggen, meer wensen heb ik niet.

STELLINGEN
Schrijven OF filmen
Dat vind ik een hele moeilijke want ik vind voor de camera spreken ontzettend leuk maar ik ben begonnen met schrijven en kan daar net wat meer mijn ei in kwijt denk ik. Toch zou ik het maken van filmpjes toch wel heel erg missen als dat niet meer kon.

Brutaal OF verlegen
Ik zou graag brutaal willen zeggen maar als puntje bij paaltje komt ben ik best wel verlegen.

Shoppen voor jezelf OF shoppen voor je dochter
Het liefst zou ik zeggen, shoppen voor mijzelf maar nee ik kan dat niet meer zo goed, ik kom veel makkelijker met spullen voor Lana thuis en koop minder vaak wat voor mezelf maar de meerderheid is toch echt voor Lana.

Wijn OF verse Jus
Absoluut Wijn, geen twijfel mogelijk.

Losgaan in de sportschool OF losgaan op de bar
Jep, losgaan in de sportschool, heerlijk! Even helemaal los, geen moeder zijn maar tijd voor mezelf en werken aan mijn conditie en ondertussen mijn hoofd helemaal leegmaken.

Bakfiets OF cabrio
Bakfiets, dat lijkt me zo hip!

Wat is jouw favoriete muzieknummer?
Belief van John Mayer, daar heb ik zoveel kracht uitgehaald en is voor mij nog steeds zo’n powernummer! Geloof in jezelf en je dromen!

Ik vond het leuk om dit interview met jullie ook even te delen! Zo zie je maar wat vooroordelen kunnen doen en dat je met echt contact er pas achter kunt komen wie je voor je hebt. Wat vonden jullie van dit interview? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

 • Marion
  26 oktober 2014

  Leuk om te lezen. Ja, je vormt toch wel snel een beeld van iemand. Is ook menselijk. Je moet er misschien voor waken dat je een beeld omvormt tot mening of vooroordeel. En nee joh, blijf jij maar lekker een tikkeltje verlegen. Dat staat je veel beter!
  Marion onlangs geplaatst…Tag: Fall FavoritesMy Profile

 • Dita
  26 oktober 2014

  Heel leuk om te lezen. En ja mensen hebben snel een beeld/oordeel over iemand. Heel normaal, soms voor jezelf niet altijd leuk want dat beeld is vaak ook heel anders dan je dacht. Ik schaamde me er soms wel voor, dacht ik dat iemand echt een bitch was en bleek het een heel aardig iemand te zijn, of juist andersom. Ook wel eens meegemaakt.
  Dita onlangs geplaatst…Persoonlijke update – Oktober 2014My Profile

 • Diana
  26 oktober 2014

  Wat een leuk interview. Leuk dat jullie, ondanks de vooroordelen over elkaar, toch een klik hebben! Zo zie je maar, een eerste indruk zegt niets over de persoon, want je kunt er zo maar langs zitten!
  Diana onlangs geplaatst…Sharing some happy momentsMy Profile

 • Miranda
  26 oktober 2014

  Leuk interview Kelly! Grappig dat jullie beide zo’n vooroordeel over elkaar hadden maar achteraf toch zo’n klik… Goed dat je dat ook deelt, want ik denk dat het hebben van vooroordelen heel menselijk is:)
  Miranda onlangs geplaatst…Halloween; pompoen decorerenMy Profile

 • Petra
  26 oktober 2014

  Dat je alvast een mening vormt over iemand is volgens mij heel menselijk. Zolang je je niet daardoor laat leiden en je open staat en je de ander de kans geeft om zichzelf echt te laten zien is er niets aan de hand. Het wordt ook kwalijker als je mensen al veroordeeld zonder dat je ze kent en dus het hele verhaal weet. Leuke vragen en antwoorden! Ik lees de fantastic moms trouwens ook graag.
  Petra onlangs geplaatst…HartverwarmendMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  26 oktober 2014

  Wat leuk dat je Jessica beter hebt leren kennen. Heel mooi interview Kelly!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Project Positief TagMy Profile

 • Vanessa
  26 oktober 2014

  Leuk om te lezen, mooi interview! Met Marco Borsato zou ik ook wel willen gaan eten. Het lijkt mij een fantastisch lieve man. En mooi dat je altijd je gevoel volgt en je niets aantrekt van wat andere mensen zeggen. Fantastic mom!
  Vanessa onlangs geplaatst…Hema It’s My Beautiful Skin Day | Day CreamMy Profile

 • Manon
  26 oktober 2014

  Stomme vooroordelen eigenlijk he! Mensen denken je te kennen aan 500 woorden op een blog, 5 minuten vlog van een 24u durende dag… Ik had het interview al gelezen van de week op hun eigen blog 😀 Leuk om te lezen!
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: KindertraktatiesMy Profile

 • Paola
  26 oktober 2014

  Leuk interview! Ik kende hun nog niet en ben ze even gaan bezoeken!
  Paola onlangs geplaatst…Furry friend tagMy Profile

 • Sophie
  26 oktober 2014

  Wat een leuk interview! Ook ontzettend leuk beantwoord! Ik moet zeggen dat ik jou ook heel anders had ingeschat. Maar je bent zo’n lieve, hippe en spontane meid, dat bleek wel na het Hunkemoller evenement, hihi!
  Sophie onlangs geplaatst…Sunday Chat – RandomMy Profile

 • Lauriëtte
  26 oktober 2014

  Leuk interview! Interessant om je antwoorden te lezen. Ik zou toch wel voor de cabrio gaan denk ik! 😉
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Knutsel dieren van Monkey DesignMy Profile

 • Shirley
  26 oktober 2014

  Ook dit vooroordeel had ik voor dat ik Jess op whatsapp sprak haha. Blij dat die vooroordelen de wereld uit zijn! 🙂

 • Marloes
  26 oktober 2014

  Wat super leuk om te lezen. Je hebt de vragen ook erg leuk beantwoord. En dat nummer van John Mayer is inderdaad zo mooi <3
  Marloes onlangs geplaatst…In The Picture #32My Profile

 • Nicole
  26 oktober 2014

  Zo zie je maar weer dat je iemand dus niet echt kent na het lezen van een blog en twitterberichten. Pas in het echt weet je of het klikt! Ik had het interview bij hen zelf natuurlijk al gelezen en vind zowel de Fantastic Moms als jou echt Fantastic!
  Nicole onlangs geplaatst…DIY met olvaritpotjesMy Profile

 • Jessica
  26 oktober 2014

  Lief Nicole, dank je wel!
  Jessica onlangs geplaatst…Fantastic Highs & Lows #9 de week JessicaMy Profile

 • Whitney
  26 oktober 2014

  Ik had hem al gelezen natuurlijk. Leuk interview, Jullie zijn alle drie Fantastic!
  Whitney onlangs geplaatst…I’m back!My Profile

 • Angelique
  26 oktober 2014

  Wat een leuk artikel! Je bent echt een super mama dus snap wel waarom ze je gevraagd hebben.
  Angelique onlangs geplaatst…Ask me anything | De antwoordenMy Profile

 • Eilish
  26 oktober 2014

  Super leuk artikel! Zo zie je maar dat je snel ‘verkeerd’ over iemand denkt! Zo zonde!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Geluksmomentjes #2My Profile

 • Elseniek
  26 oktober 2014

  Aaah super leuk interview 🙂 Oh en vooroordelen is gezond hoor ;). Zolang je er zelf maar bewust van bent en daar ook uit kan stappen, zoals je ook gedaan hebt.
  Elseniek onlangs geplaatst…New itemsMy Profile

 • Laura
  26 oktober 2014

  Leuk interview! Ik had je niet direct als geiten-wollen-sokken-type gezien, hoor. 😉

  Dat van de vooroordelen heb ik helaas maar al te vaak van dichtbij mee gemaakt. Manlief en broerlief zijn beiden niet echt ‘standaard’ en hebben daarom ook vaak te maken met vooroordelen. Waar ik me in het begin natuurlijk weer heel boos over kon maken. Inmiddels weten we hoe mensen reageren en kunnen we het gelukkig makkelijk naast ons neerleggen. 😉
  Laura onlangs geplaatst…26 oktoberMy Profile

 • Annemijn
  27 oktober 2014

  Wat een leuke vragen! En ik houd net als jij ook van John mayer 🙂
  Annemijn onlangs geplaatst…Unboxing beautybox oktober 2014My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.