Visual diary #4

 

Een nieuwe donderdag, weer een weekje voor bij en dit keer visual diary numero 4 alweer!. Weer een leuke week achter de rug waarin ik jullie ga meenemen met wat kiekjes die ik gemaakt heb deze week. Wat gaat de tijd toch snel he!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik had een heel gezellig shopdagje gehad met vriendin Vera, Helaas was mijn iphone  tijdens het shopdagje helaas gestolen. Ik heb een nieuwe iphone aangeschaft helaas. Wederom de witte iphone 4, een trouw beestje voor mij.

Kapster Brenda kwam langs en heeft mijn haren mooi geknipt! Helemaal happy mee 🙂 Bovenstaande foto is samen met vriendlief nadat mijn haar geknipt is. Wat een leuke happy together foto he! I’m in love!

 

P2150255

Die zaterdag had ik een heel leuk feestje van een vriendin van ons. Het was een glitter party en met deze outfit dacht ik wel te voldoen aan het glitter dresscode stukje, op het feestje bleek ik toch wel underdressed te zijn hihi

Voor het feestje begon werd ik gevraagd door de jarige job om haar visagie te verzorgen voor die dag. Terwijl haar haren door de kapster gedaan werden deed ik de visagie en dit was een hele gezellige boel.

Deze foto maakte ik halverwege de visagie. De lippen zijn hier nog niet gedaan en ook de nepwimpels en eyeliner werd later gedaan. Wat een mooie vrouw is het he!

 

Ik en lieve Carla op het feestje, hier was de visagie helemaal klaar. We hebben erg genoten en gezellig gedanst! Ook hadden ze voor een heerlijk Indiaas buffet gezorgd, dat was echt genieten!

Happiness met dit spijker jasje haha!

De ochtend erop ging ik heerlijk 7 km hardlopen, muziek in de oren, runkeeper app aan, hardloopschoentjes aan en gaan! Dat vind ik echt genieten, vrijheid!

Lekker veel gewerkt aan de blog, foto’s maken, grote kop thee erbij, i like it!

 

 

 

 

 

 

 

Soms gaat er niets op tegen over een heerlijk bordje hollandse kost! Spinazie, krieltjes en gekruid kipfilet

 

 

 

 

 

 

Maandagavond ging ik met sportvriendinnetje Irma heerlijk een uurtje spinning volgen, lekker hard fietsen, zweten en vooral niet nadenken haha.

I love free wifi in de trein. Onderweg naar Utrecht om met mijn afstudeertje samen te werken, genoot ik nog even van het lezen van blogjes in de trein.

Ook deze week weer hard aan de slag voor het afstuderen. We doen een onderzoek naar wachtlijstproblematiek in de verslavingszorg. Erg interessant, hard werken maar we houden het nog goed vol.

Wie hard werkt moet natuurlijk ook goed eten. Dit is een lunch bij seats2meet in Utrecht. Heerlijk van genoten!

Genieten van mijn lekkere koffie momentjes!

Genieten van mijn favoriete ontbijt, hier komt binnekort een logje over online!

In de avond dronk ik ook deze week graag thee met vriendlief. De albert Heijn heeft hele leuke theezakjes met gezellige spreuken erop.

Ik bestelde weer allerlei leuke spulletjes voor Beautydream voor de goodiebags maar ook benodigdheden tijdens de workshops. Zo kunnen we er weer een tijdje tegen aan.

Behind the Beautydream scenes. Goodiebags vullen voor de workshops 🙂 Dat wordt weer veel gezellige dames blij maken leuk!

Heerlijk pasta gegeten bij mijn ouders met vriendlief 🙂 mama’s pasta is the best!

Dit was het weer voor deze week. Als je de de foto’s bekijkt lijkt het alsof ik heel veel vrij ben en leuke dingen doe haha. Natuurlijk doe ik heel veel leuke dingen en probeer ik maximaal van het leven te genieten,  maar daarnaast studeer ik fulltime, en heb ik nog een bijbaantje in de horeca bij een bekende organisatie. Van het laatste deel ik geen foto’s van op de blog omdat ik die naam liever niet benoem haha.  En ik werk natuurlijk ernaast nog voor Beautydream. Toch hoop ik met deze visual diary een leuke afspiegeling te geven van wat ik zoal in een week uitspook.

Wat vonden jullie van deze week? Hebben jullie nog leuke dingen gedaan deze week? Laat jullie reacties weten in de comments.

 

 

 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • Desiree
  21 februari 2013

  Leuk om je week te zien. En wat een mooie foto van jou en je vriend.

 • Paula
  21 februari 2013

  Wat een leuke blog heb jij :)!

 • Miranda
  21 februari 2013

  Ik vind het zo leuk om dit telkens te zien! je bent volgens mij een bezige bij! en vind je outfit voor het feestje helemaal super!

 • rachel
  21 februari 2013

  leuke week weer meis op het schofterige bericht na dat ze je iphone gejat hadden 🙁 aso’s bah maar je hebt weer een nieuwe!! love your haircut ook weer btw 😀

 • jgjessie
  21 februari 2013

  Je inspireert me om zelf meer tijd te maken om te sporten want ik ben altijd zo druk bezig met school en werk dat ik het niet altijd op de agenda plaats. Maar jij bent het bewijs dat het wel kan 😉 heel leuke foto’s

 • Stephanie
  21 februari 2013

  Erg leuke foto’s! Maar wat balen dat je iPhone gestolen is..

 • Love Budget Beauty
  21 februari 2013

  Zo te zien een hele leuke week! Geweldige outfit ook! En een leuke blog!

 • ChellesBlog
  21 februari 2013

  Leuke foto’s. Zo te zien heb je een leuke week gehad. X

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.