Ask Papa Yannick anything!

Jullie herinneren je misschien vast nog wel het artikel van mijn vriend, Yannick, over zijn ervaringen rondom de geboorte van Lana. Jullie reacties waren hier zo ontzettend leuk op, dat ik mijn vriend er helemaal van zag glunderen. Iedere comment las ik aan hem voor en ik zag wat dit met hem deed, echt heel erg mooi om te zien!

Hij vond het echt leuk om zo zijn eigen bijdrage gehad te hebben aan mijn blog. Hij boodt me daarom aan om vragen te gaan beantwoorden van jullie om hier nog een apart artikel over te maken. Vragen die gaan over het vaderschap, hoe hij dit beleeft, wat hij anders zou doen of waar hij juist trots op is. Wat het vader worden zo veranderd aan jezelf als persoon enzovoort. De vragen mogen jullie stellen en zullen binnenkort uitgebreid in een artikel beantwoord gaan woorden. Wat heb je altijd al willen weten van mijn vriend, als rol van papa. Of wat zou je hem willen vragen wat je misschien zou willen weten voor je eigen vriend die mogelijk al papa is of misschien wel gaat worden van jullie kindje(s). Laat jullie vragen achter in de comments dan gaan we hier uitgebreid voor zitten en zal er een leuk artikel komen met de antwoorden.

Groetjes, Kelly en Yannick.

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Ask Papa Yannick anything!”

 1. Wat leuk en ook gaaf om er een vaste post van te maken, haha! Ik ben druk aan het nadenken voor een vraag. Hoe zie jij jezelf als vader en hoe hoop je in de toekomst als vader te zijn? (Hopelijk niet te vaag ,maar in de zin van, wat voor vader hoop je voor je kind te zijn en hoe wil je dit ‘bereiken’)
  Sophie onlangs geplaatst…Liefde bij Lush ♥ Valentijn!My Profile

 2. Ik weet zo even geen vraag te bedenken maar wilde even zeggen dat ik het super leuk vind dat Yannick zich ook zo open opsteld als jijzelf. Echt super dat hij mee denkt over jouw blog!
  Anouk onlangs geplaatst…Sneak peek #7My Profile

 3. Leukkkk! Ik heb wel een vraag! We hebben laatst de favoriete setjes van Kelly kunnen zien, maar wat zou jij je dochtertje aantrekken als JIJ mag kiezen wat voor outfit ze aan krijgt?
  Manon onlangs geplaatst…Winactie – DM pakketMy Profile

 4. Wat leuk dat je ook zo’n betrokken man hebt bij je blog ook! Mijn man is ook enorm betrokken en denkt graag mee.. Dit is leuk, hem vragen kunnen stellen 😀
  Mijn man moet nog papa worden (over 10 weken?!) dus de vraag is dan vooral.. hoe heeft hij het begin van de bevalling beleefd? Was hij nerveus, wat deed hij toen hij ontdekte dat de bevalling begon?!
  Nicole onlangs geplaatst…30 wekenMy Profile

 5. Leuk deze inbreng van de blogpapa! Hoe heeft de geboorte van Lana voor jou gevoel je relatie met Kelly beïnvloed? Zowel qua gevoelens als qua tijd maken voor elkaar. Ik vraag me dit altijd af omdat alles ineens zo anders word.
  Hester onlangs geplaatst…Inspi: Geluk ligt in jezelfMy Profile

 6. Met betrekking tot het zwanger worden: moet je de papa-to-be juist wel inlichten wanneer je vruchtbare dagen zijn etc? Of willen mannen er minder druk achter?

 7. Hoi, ik benieuwd hoeveel kinderen je zou willen nu je eenmaal een zwangerschap en bevalling hebt meegemaakt en wat je omgeving er van vindt dat je jong (geen idee hoe oud je bent eigenlijk) vader bent geworden.

 8. Leuke vragen zijn er al gesteld, waaronder een aantal die ik zelf in gedachten had. Andere vraag dan; in hoeverre komt het beeld wat je had over hoe het zou zijn als Lana er eenmaal was overeen met de werkelijkheid? Heb je bepaalde ideeen bij moeten stellen en hoe vond je dat? Dacht je dat er meer/minder bij kwam kijken? In hoeverre dacht je door te kunnen gaan met de dingen die je voorheen deed (hobby’s etc.).

  Leuk dat je zo betrokken bent bij de blog van Kelly. Je vorige stukje vond ik ook erg mooi geschreven. Ben benieuwd naar de antwoorden binnenkort!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.