1002314_551225924915209_1074570110_n

Wij gaan verhuizen! Dat nieuws had ik natuurlijk ook al wel gedeeld in een diary en in de daily updates maar nu maak ik er een apart artikel van om meer ins en outs te vertellen. Het is namelijk helemaal officieel, de papieren zijn getekend en op 3 april is het chaos in huize ‘Caresse’ want dan mag alles over. Vooraf wordt het al veel inpakken van spullen in dozen dus dat zal ook wel chaotisch zijn. Momenteel wonen mijn vriend en ik sinds November 2012 in een mooi appartement in het hart van het centrum van ons dorp. Toen we kans maakte op deze woning kon je me niet blijer maken. Mijn droomappartement zou van ons worden! Ik dacht dat we hier nog wel jaren zouden blijven zo mooi dat we het vonden.

We richtten het helemaal naar onze smaak in en hebben hier dan ook heel fijn gewoond. Het is een ruim appartement met twee slaapkamers, een bergruimte, een hele ruime woonkamer, keuken en een werkplek voor mij. In de kelder hebben we een eigen parkeerplek en een fijne extra berging. Voor het huis hebben we een leuk tuintje. Voor nu is dit huis prima. De grootte van de woonkamer gaan wij nooit meer terug krijgen in een ander huis. Het is fijn om gelijkvloers te wonen en alles bij de hand te hebben. Voor ons tweetjes dus een ideale woning en toen we dit huis onze intrek namen kwamen we ook niets te kort. Nu we een kindje hebben merken we toch dat een eengezinswoning idealer zou zijn. Een huis met een tuin waar Lana lekker kan spelen, en een aparte werkkamer voor mij zou ook welkom zijn. De huur die we betalen voor ons appartement is heel erg hoog voor wat we krijgen. Een eengezinswoning met 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, een voor en achtertuin is financieel voordeliger en daarbij komt het voordeel dat we dan meer ruimte in kamers hebben. Mijn vriend staat al heel lang ingeschreven voor een huurwoning en dus gingen we op jacht. Inmiddels zijn we de gelukkigen die eerste stonden op het huis waar we gaan wonen. Een instapklare eengezinswoning in hetzelfde dorp. Wat willen we nog meer? Niets natuurlijk.

Op 2 april krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis, en op 7 april moeten we afscheid nemen van ons heerlijke appartement. Een appartement waar zoveel gebeurt is! Voor het eerst samenwonen, Zwanger worden, afstuderen, papa en mama worden, allemaal grote levensgebeurtenissen die we hier hebben mogen meemaken. Het eerste huis waar ik op mezelf woonde, dat al heel bijzonder natuurlijk en aan dit huis zullen we altijd mooie herinneringen hebben. We zijn klaar voor een nieuwe uitdaging, die zal beginnen met alles inpakken, over verhuizen en settelen. Ik werk langzaam al een beetje vooruit op de site zodat ik in de verhuis week zo min mogelijk hoef te werken. Gelukkig krijgen we heel veel hulp van vrienden en familie zodat ook met mijn gezondheid verhuizen goed mag gaan. Daar zijn we heel erg dankbaar voor.

We zijn klaar voor de nieuwe uitdaging!  In wat voor woning willen jullie en hebben jullie verhuisplannen? En nog tips tegen verhuis stress? haha laat ze me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “Wij gaan verhuizen!”

 1. Vooral genieten van het verhuizen ook al gaat het soms wat minder lekker. Zo een verhuizing is zwaar, maar denk aan alle prachtige dingen die je gaat beleven op het nieuwe plekje. 🙂
  Rianca onlangs geplaatst…Dat tentamen vrijdag…My Profile

 2. oooh wat fijn dat t officieel is!
  wij hebben een half jaar geklust dus ik had klustips genoeg,
  maar aangezien jullie instapklaar hebben heb je die niet nodig.
  verhuistips heb ik helaas niet,
  haha wij hebben allebei nog heeeel veel bij onze ouders staan!
  veel plezier de komende tijd!
  liefs,
  denise
  denise onlangs geplaatst…11032014sneekpeekMy Profile

 3. Ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe huisje! Ik woon zelf nog thuis, maar ik droom ook van zo’n soort huis. Met een hond is een appartement voor mij geen optie namelijk 🙂

 4. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Wij zijn vorig jaar verhuisd en het is even doorbijten (zul je zelf net zo goed weten) maar als je dan alles weer op zijn plek heb gezet… heerlijk! Lekker voor de zomer in jullie eigen tuin!

  Wat ik je zeker kan aanraden is het huren van plastic verhuisboxen (google: beeboxx) Dit hebben wij vorig jaar ook gedaan en is ons zo goed bevallen! Niet meer bang zijn dat er iets kapot gaat, dat de doos het gewicht niet houdt en na de verhuizing geen 80 dozen op zolder 😉 je kunt ze goed stapelen en wij vonden het ideaal!

  Succes de komende periode!

 5. Gefeliciteerd! Succes met de verhuizing en veel plezier met het inrichten! Op naar jullie volgende droomhuis om samen een mooi “thuis” van te maken met het gezin!

 6. Yay, superleuk, gefeliciteerd! Ik zit nu ook “midden in een verhuizing”, want ik help Bibian waar ik kan. Een grote tip van mij is: ruim op! Bekijk dingen of je ze echt nodig hebt en zo niet, doneer het of gooi het weg… Kan je straks met een schone lei beginnen ^^ Ben heel benieuwd, veel succes!
  Manon onlangs geplaatst…WeightWatchers in het dagelijks leven #1: de cursusMy Profile

 7. Ah wat ontzettend leuk zeg! Fijn om wat meer ruimte te hebben straks. Succes met het verhuizen, en alvast het inpakken natuurlijk!

 8. Ook klusteam Linda-Yasmin melden zich bij deze aan! Zoek eens op pinterest voor verhuistips. Misschien vind je daar nog wat! Ik zal ook eens voor je kijken van de week:p xxx

 9. Van harte gefeliciteerd. Ik herken je verhaal hartstikke. Toen ik nog alleen was kreeg ik een huisje, en dat was prima voor 1 persoon. Maar nu ik samen woon met mijn vriend is het veel te klein (o.a. 1 slaapkamer). Daarom zijn wij ook nu op jacht. Helaas duurt het soms wel lang.. 🙁
  Mariska onlangs geplaatst…Catrice: Eyebrow lifter 010 Lift Me Up, Scotty!My Profile

 10. Woohoo! Wat leuk! & Wat snel ook allemaal, over een maandje zit je al in je nieuwe huisje! Ben benieuwd! Gefeliciteerd met het nieuwe huis en heel erg veel succes alvast met de verhuizing!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Nieuwe Vans!My Profile

 11. Gefeliciteerd met de nieuwe woning! Ik kan me afgelopen zomer nog wel herinneren, toen ik ging verhuizen. Zó leuk om te doen eigenlijk haha. Alles inpakken, en vooral weer uitpakken en inrichten.

 12. Nummer de dozen en houd op een lijst bij wat erin zit. Dat scheelt de eerste dag en week heel wat zoekwerk en je kunt prioriteiten stellen met uitpakken. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! 🙂 ciao, Janneke

 13. GEFELICITEERD! Echt ontzettend leuk en spannend zeg! Heel veel geluk en succes de komende tijd met inpakken en straks met het verhuizen 😀

 14. Wat leuk, Kelly! Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Succes de komende tijd.
  En nog bedankt voor je boek! Ik kreeg ‘m vandaag binnen. Ben er blij mee!

 15. Waaaah super leuk dat het nu rond is! Als jij je sleutel krijgt moet ik klaar zijn, spannend. Ik geef je nu al mee dat je hoofd straks op ontploffen staat haha, wat een chaos brengt het met zich mee zeg, gelukkig hoeven jullie niet veel te doen. Wij zijn al 2 weken aan het klussen maar komt wel goed! Ben heel benieuwd naar je nieuwe huisje, liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Verhuis Update #1My Profile

 16. Wat leuk dat jullie gaan verhuizen! Mijn tip is om alle kleding gewoon opgevouwen in boodschappentassen op te bergen. Dan kun je het zo weer in de nieuwe woning in de kast opbergen. Tassen zijn vaak handiger dan dozen voor dit soort dingen. Heel veel plezier en succes om hier weer een nieuw thuis van te maken!

 17. Wat fijn voor jullie! Succes met alles. Zelf woon ik samen met mijn vriend in een appartement en gaan we dit jaar ook verhuizen naar een huis met tuin. Hopelijk raken we ons eigen appartement nog wel kwijt,
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #5My Profile

 18. Wat spannend maar ook heel leuk! Gaat vast allemaal goed komen, kwestie van loslaten zo nu en dan 😉 Wij wonen in een eensgezinwoning en dat is idd heel fijn met een kleintje. Ben zo blij dat mijn zoontje gewoon lekker kan buitenspelen hier. Succes !
  Jess onlangs geplaatst…Food diaryMy Profile

 19. Super, gefeliciteerd! Dat zal wel heel druk worden, jullie hebben ook maar weinig tijd om te verhuizen/in te richten e.d.

 20. Gefeliciteerd, wat heerlijk zeg! Wij woonden eerst ook in een heel fijn appartement. Toen ik in verwachting van Senna was hebben we ons eerste huis gekocht. En hier zijn we nog steeds ontzettend blij mee! Succes straks met verhuizen, echt tips heb ik eigenlijk niet behalve dat het heel slim is om goed voorruit te werken en af en toe alvast wat spulletjes in te pakken die je toch voorlopig niet nodig hebt.
  saskia onlangs geplaatst…Wishlist SennaMy Profile

 21. Vergeet niet: verhuizen staat in de stress top 10 aller tijden. Dus geniet vooraf en achteraf, maar tijdens de verhuizing ….. ”Keep calm & just move!”
  Marion onlangs geplaatst…My guardian angelsMy Profile

 22. Allereerst gefeliciteerd! Mooie volgende stap, een nieuwe plek waar jullie ongetwijfeld veel mooie momenten gaan beleven.

  Vier jaar geleden ben ik bij mijn vriend ingetrokken in zijn appartement. Heel mooi en ruim, maar ik kon er niet hechten. Ongeveer 2,5 jaar geleden hebben we een bouwval gekocht. Wat een ellende! En tegelijkertijd was ik aan het herstellen bij een revalidatiecentrum. Maar achteraf bekeken hebben we heel veel geleerd, ook van elkaar. En ook hebben we heel veel lol gehad en wonen we nu in een paleisje die we zelf hebben opgebouwd. In het kleinste kamertje ligt nu het allermooiste ventje.

  Wat betreft tips:
  Fijn dat je zoveel hulp krijgt, maar onthoudt: jullie bepalen.
  Voor je de verhuisdozen inpakt: bepaal vooraf of je het uberhaubt meeneem. Als je spullen vindt die je een jaar niet hebt aangeraakt, stel jezelf de vraag of je het nog gaat gebruiken. Voor je het weet staat je nieuwe zolder vol met spullen die je niet gaat gebruiken.
  Als je een planning maakt, maak hem niet te strak. Kijk wat je aan het eind van drie dagen of zeven dagen gedaan wilt hebben.
  Ga tussendoor een leuk uitje doen.
  En als laatste: houdt altijd in je achterhoofd waar je het voor doet!

  Succes!

 23. Ik ben wel een beetje jaloers maar wat ontzettend leuk! Ik krijg altijd weer een beetje de kriebels als ik over verhuizen lees. Ik en mijn vriend wonen in een 2 kamer appartement zonder buitenruimte. Ik vind het echt heel mooi en ik woon hier heel fijn maar stiekem zou ik toch wel iets groters willen met een tuintje. Helaas kost het allemaal een fortuin hier 🙁
  Hester onlangs geplaatst…Mijn halve marathon training updateMy Profile

 24. Wauw wat fantastisch nieuws lieverd! Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe liefdesnestje! Ik weet zeker dat jullie er een heerlijk thuis van zullen maken en ik hoop dat alles lukt met verhuizen. En denk goed aan jezelf; als het even niet lukt dan pak je iets anders op of doe je het even wat later. Niets overhaasten en je bent niet alleen <333 Dikke knuffel en veel geluk alvast toegewenst in jullie nieuwe huis! Xx
  Dagmar onlangs geplaatst…HEALTHY LIFESTYLE / 10 x tips voor een fitter lichaamMy Profile

 25. Oh wat fijn Kelly! Ik kan me voorstellen dat je met Lana nu behoefte hebt aan een eengezinswoning. Dat teveel huur betalen voor wat je krijgt komt mij helaas bekend voor. Het is hier ook afwachten tot we weer kunnen verhuizen. Veel succes alvast met alle voorbereidingen!
  Natasja onlangs geplaatst…Indian style: TurbanMy Profile

 26. Proficiat! Verhuizen zelf vind ik nooit zo leuk, want dat betekent toch afscheid nemen van een plek waar je veel hebt meegemaakt inderdaad. Maar het betekent ook een nieuwe stap. Heerlijk een tuin voor, Lana. Geniet ervan.
  Mirte onlangs geplaatst…Ons Banana-taaltjeMy Profile

 27. Gefeliciteerd! Wat gaaf, een tuin, dat lijkt met echt heerlijk voor jullie. Fijn dat jullie daar dan ook meteen komende zomer van kunnen profiteren 🙂

  Ik hoop dit jaar voor de tweede keer af te studeren en nu met 2 HBO-diploma’s wat makkelijker aan een baan te komen en dat mijn vriend vanaf september zijn master met een baan kan combineren. Dan wil ik ook graag verhuizen naar een eensgezinswoning, goedkoper hier in de stad dan een appartement en meteen al handig! Nu wonen we nog samen in een studentenhuis…. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.