Welkom op de vernieuwde Kellycaresse.nl!

layout

He, dat is even wennen! Een nieuwe lay-out en look op Kellycaresse.nl! Na ruim 1,5 jaar gebruik gemaakt te hebben van de vorige lay-out (waar ik toen al dolgelukkig mee was), was het tijd voor een nieuw jasje. Al een paar weken ben ik samen met Anouk bezig met het ontwerp, en vandaag ga ik het lanceren aan jullie, zo spannend en leuk! Ik zal vandaag wat uitleg geven over de nieuwe look en wat er veranderd is.

logo

Allereerst is het logo vernieuwd! Ik wilde voor de nieuwe look de vertrouwde dingen bewaren zoals het bekende ronde logo waar mijn site om bekend staat, de mint-turqoise kleur die nog steeds tot mijn favoriete kleur behoort en bepaalde lettertypes wilde ik behouden. Dit hoort gewoon bij Kellycaresse.nl en maakt ‘m in mijn ogen uniek. Wel vond ik het het logo wat ‘onleesbaar’ waardoor ik koos voor de grote KC (ipv. het minder leesbare lettertype van voorheen waar ‘Kellycaresse’ in stond) met daar omheen heel duidelijk de context: Kellycaresse.nl – mama lifestyle blog, want dat is waar Kellycaresse voor staat.

Ik wilde de lay-out wat fleuriger maken, daarom koos ik voor de goudgele kleur erbij, die in mijn ogen heel mooi matcht bij het mint-turqouise  kleurtje. Ook wilde ik de site iets meer ‘glam’ geven. Zo kwam ik samen met websitemaker (en guru) Anouk tot deze samenstelling! Zo krijgt de site een iets meer volwassen uitstraling, maar blijven de vertrouwde elementen bestaan.

Dan is ook de indeling aangepast, zo heb ik nu een halve magazine lay-out. De nieuwste blogpost staat bovenaan, duidelijk leesbaar in het groot, daaronder kun je doorscrollen om de volgende posts te bekijken. Ik heb het idee dat je zo nog beter voor je zelf kunt beslissen welke posts je wel of niet wilt bekijken en geeft het meer overzicht over het geheel.

Facebook header 2

Verder zijn er wat details aangepast, zo is de header aangevuld met wat handige kopjes, de ‘hoofdonderwerpen’ van mijn site. Dat is makkelijk terugzoeken en geeft een duidelijkere indruk van wat je bij mij kunt lezen. Ook is er een footer (balk onderaan) toegevoegd waardoor je voor bepaalde info niet naar boven hoeft te scrollen en is de ‘related posts’ aangepast. Zo vind je voortaan onder iedere posts wat foto’s met kopjes van artikelen die je misschien ook wilt lezen omdat ze passen bij het thema van de blogpost die je zojuist gelezen hebt. Verder zijn de social media buttons aangepast, mijn Facebook header en zal ook de Youtube header nog worden aangepast.

Zelf ben ik er super blij mee en ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden, want jullie zijn tenslotte het aller belangrijkst voor mij! Het zal even wennen zijn misschien, maar ik hoop je nog steeds dagelijks, of af en toe gezellig te mogen verwelkomen! Zonder jullie was de site niet zoals deze er nu uitziet en ik ben heel dankbaar dat jullie dit voor mij mogelijk maken. Mocht je nog foutjes ontdekken in de site, let me know! 🙂

Ik ben blij dat ik ook dit keer weer Anouk heb ingeschakeld voor het webdesign, bij haar kun je terecht voor hele betaalbare en professionele webdesigns.

Nu ben ik heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden dus laat het me zeker weten bij de comments! Ik ga een feestje vieren van enthousiasme met mijn nieuwe site, en ik wens jullie een heerlijke zondag toe!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

61 reacties

 • Jessica
  25 oktober 2015

  Jaaaaaaaa WAUW! Gefeliciteerd! Xxx
  Jessica onlangs geplaatst…Als wij ons als peuters zouden gedragen…My Profile

 • Marion
  25 oktober 2015

  Het is mooi geworden, Kelly! Je logo is heel mooi. Past echt goed bij jou. Heel even dacht ik: Oef, wat veel sterretjes, maar toen bedacht ik me dat je nu je header ook nog eens bovenaan in dit artikel heb staan. Ik heb even een ander artikel aangeklikt en dan is het teveel aan sterretjes inderdaad meteen weg. Ik ben helemaal weg van de sterretjesbuttons in je sidebar. Superleuk!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #63My Profile

 • Nicole
  25 oktober 2015

  Ik kijk via mijn telefoon dus kan alleen je nieuwe logo zien maar die vind ik al helemaal geweldig!!
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijsjes weekoverzichtMy Profile

 • Tamara
  25 oktober 2015

  Ziet er mooi uit hoor!! Mooie kleurencombinatie zo!
  Tamara onlangs geplaatst…Musthaves voor de eerste 3 maanden van je baby.My Profile

 • Nicky
  25 oktober 2015

  Wel grappig dat ik net nog had gekeken op je ‘oude’ site en dat het nu ineens heel anders is! Maar het ziet er tiptop uit. 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…How To | Nail Art stempeltechniekMy Profile

 • Fleur
  25 oktober 2015

  Mooi geworden! Ik hou van sterren 😀
  Fleur onlangs geplaatst…Meer broodtrommelbriefjesMy Profile

 • Stephanie
  25 oktober 2015

  Ziet er netjes uit!

 • Kelly
  25 oktober 2015

  Waauww hij is echt super gaaf geworden! Nog meer plezier om te lezen op je blog 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Tag: Mijn eerste keerMy Profile

 • Rosanne
  25 oktober 2015

  Ik vind je nieuwe lay-out echt tof geworden! Gelijk heel wat anders maar nogsteeds typisch kellycaresse 😉
  Jij ook een fijne zondag!
  Rosanne onlangs geplaatst…Mijn leven als studentMy Profile

 • Sandra(hpw)
  25 oktober 2015

  Ik vind het wel mooi geworden.. De kleurencombinatie is ook mooi, apart! 🙂
  Ik heb helemaal geen verstand in het maken van websites, maar de balk onder je logo waar de hoofdonderwerpen staan, dat zou ik misschien nog wel willen aanpassen. Als het mijn site zou zijn.. gewoon alle kopjes over die hele balk verdelen. En misschien ook de kopjes toch anders indelen? Home is natuurlijk het belangrijkste, adverteren voor jou persoonlijk ook, dat snap ik.. maar voor ons als bezoekers..? Ik zou misschien liever zien – Home – Mama – Lifestyle etc..
  Maar da’s mijn mening.. uiteindelijk is het wel jouw site, jouw digitale kindje.. belangrijk dat jij je er natuurlijk ook fijn en goed over voelt 😉

 • Kelly Caresse
  25 oktober 2015

  Dankjewel Sandra, je hebt helemaal gelijk, hier heb ik wat aan. Ik ga even uitzoeken of ik het zelf kan aanpassen en anders laat ik het doen, maar ik wil die kopjes ook andersom 🙂

 • Femke
  25 oktober 2015

  Mooie layout en logo, zien er goed uit. Dat magazine idee vind ik leuk :-)!
  Femke onlangs geplaatst…What I did: oktoberMy Profile

 • Sharon
  25 oktober 2015

  Mooie verandering! Vooral dat goudgele vind ik een goede toevoeging voor de uitstraling van je website.
  Ik had nog wel een kleine tip. Als je nu op de goudgele balk ‘categorieën’ klikt dan vouwt deze zich uit en worden verschillende categorieën benoemt. Ik zie dat sommige wel beginnen met een hoofdletter, andere niet. Ik zou er zelf voor kiezen dit voor alle categorieën hetzelfde te doen… Misschien dat je er iets aan hebt?!
  X

 • Kelly Caresse
  25 oktober 2015

  Dankje voor je tip Sharon, die tip kreeg ik toevallig net ook van een vriendin van mij, ook die komt op het to do lijstje voor aanpassingen 🙂 Fijn dat je meekijkt!

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  25 oktober 2015

  Ziet er mooi uit! Vind dat goudgele er goed bij passen inderdaad!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Persoonlijk – Miskraam – Deel 2: Opnieuw zwangerMy Profile

 • Suus
  25 oktober 2015

  Heel mooi Kelly! Leuke kleuren en leuk met de sterren. Heel goed bezig jij. Vind het geheel een stuk overzichtelijker geworden.
  Suus onlangs geplaatst…Hotspot: mijn lievelingskringloopMy Profile

 • Dita
  25 oktober 2015

  Heel mooi Kelly!

 • Esther
  25 oktober 2015

  Leuke website Kelly!
  Wat me opvalt: er staat Join op facebook, en behind the scenes on instagram. Ik zou ‘op facebook’ dan ook in het Engels doen.

  Veel succes met je website!
  Esther onlangs geplaatst…Cadeautje voor hond & baasMy Profile

 • Anouk
  25 oktober 2015

  Je site ziet er echt top uit! Leuk dat je er een nieuw kleuraccent aan toegevoegd hebt. Vrolijk, fris en stralend. Ik vind het leuk
  Anouk onlangs geplaatst…Anouk in de kreukels?My Profile

 • Kelly Caresse
  25 oktober 2015

  Dankjewel Esther, thanks voor het oplettende oog, dat foutje staat er al lang in oops, ik heb het gelijk aangepast! 🙂

 • Dionne
  25 oktober 2015

  Wauw! Ziet er heel mooi uit! Leuk met die sterretjes!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Sollicitatie gesprekken, theeleuten & Geleense loempia’sMy Profile

 • lieke
  25 oktober 2015

  Wat een mooie lay out! Heel fris en gezellig! 🙂

 • Inge | wintergeluk
  25 oktober 2015

  Wauw, wat een mooie lay out zo! Heel fris en geweldig!
  Inge | wintergeluk onlangs geplaatst…Wintersport geboekt!My Profile

 • Channah
  25 oktober 2015

  Mooi! Ik kwam op je blog en zag het meteen, leuk weer eens wat anders!
  Channah onlangs geplaatst…Ik geef mijn kind koekjesMy Profile

 • Channah
  25 oktober 2015

  Oh ja, ik zou de tekst in de menubalk centreren, als je snapt wat ik bedoel. Dat dus de categorieën in het midden staan in plaats van uitgelijnd naar links.
  Channah onlangs geplaatst…Ik geef mijn kind koekjesMy Profile

 • Malou
  25 oktober 2015

  Mooi zeg!
  Malou onlangs geplaatst…GELD VERDIENEN MET BLOGGENMy Profile

 • Bregje
  25 oktober 2015

  Wauw, mooi geworden! I love sterretjes!
  Bregje onlangs geplaatst…7 Types die je tegenkomt in de wachtkamerMy Profile

 • Bertine
  25 oktober 2015

  ziet er heel mooi uit! super leuk met die sterren!

 • Bertine
  25 oktober 2015

  ziet er heel mooi uit! super leuk met die sterren!

 • Nesrin
  25 oktober 2015

  Mooi en fris Kelly! Erg gezellig hier en toch vertrouwd. Good job!
  Nesrin onlangs geplaatst…Meet my boyfriend tagMy Profile

 • Saskia
  25 oktober 2015

  Ik vind het ontzettend mooi! Erg leuk gedaan lekker fris en vernieuwend.
  Saskia onlangs geplaatst…Mama, wanneer ga jij dood?My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  25 oktober 2015

  Ik vind een nieuwe lay-out altijd wennen, maar het ziet er wel leuk uit, dus ik zal er ook wel snel aan wennen. Ik merk nu al dat hoe langer ik ernaar kijk, hoe mooier ik het vind! 🙂 Ik vind het trouwens echt superleuk dat je bepaalde herkenbare aspecten die typisch Kellycaresse zijn hebt behouden, zo is het toch niet helemaal anders! 🙂 En het gouden kleurtje erbij vind ik ook heel mooi!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn herfst- en winterschoenen stashMy Profile

 • Marloes/GLAMOURMOES
  25 oktober 2015

  Ik vind het een geslaagde layout! De kleuren combinatie is erg tof en ook vind ik die footer onder heel mooi!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Shoppen in Lissabon – mijn aankopenMy Profile

 • Lisanne
  25 oktober 2015

  Heel mooi wel even wennen. Snap dat je hier super trots op bent fijne zondag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Morningroutine!My Profile

 • Maai
  25 oktober 2015

  Wat mooi, lekker fris en net wat vrolijker dan je oude layout. Ik word er blij van 🙂
  Maai onlangs geplaatst…Ik kijk geen nieuwsMy Profile

 • Janneke
  25 oktober 2015

  Gefeliciteerd!!
  Janneke onlangs geplaatst…Een fijn herfsthuis & gelijk lekker in beweging zijn bij het afvallenMy Profile

 • Maike
  25 oktober 2015

  Mooi! Zo´n nieuwe lay-out is altijd spannend, maar wel heel leuk!
  Maike onlangs geplaatst…DIY krijtbord lettersMy Profile

 • Inge
  25 oktober 2015

  Ziet er goed uit, erg mooi! Lees je blog nu een tijdje en geniet er nu extra van omdat wij nu ook ons eerste kindje verwachten.. Kan veel leren van jouw ervaringen. Dus vooral de zwangerschap en mama artikelen zijn bij mij favoriet. Ik zou nog wel graag een shoplog of inhoud van je kledingkast willen zien mbt zwangerschapskleding.. 🙂

 • janske
  25 oktober 2015

  Ziet er fris uit. Mooi!
  janske onlangs geplaatst…Herfst: Laarsjes aan en eikeltjes zoekenMy Profile

 • Wendy
  25 oktober 2015

  Mooi Kel! Ik ben fan van sterretjes en het goude kleurtje vind ik ook erg mooi bij de rest passen. Ik lees wat comments over de categorieën (de kopjes) die naar links staan ipv gecentreerd, ik heb dat op mijn site ook omdat er anders categorieën wegvallen als mijn site op een smartphone wordt geopend, zo jammer! Hoop ook dat ik er achter ga komen hoe mijn webmaster (husband!) dat aan kan gaan passen, hihi. Maar ziet er top uit hier hoor! xx
  Wendy onlangs geplaatst…Koortsstuipen bij Noortje: dikke paniek!My Profile

 • Cindy
  25 oktober 2015

  Wat een toffe kleurencombinatie en die grote letters zijn ook leuk! Ik zeg: Goed geslaagd met deze lay-out!
  Cindy onlangs geplaatst…Nog twee maanden wachten…My Profile

 • Cassandra
  25 oktober 2015

  Lekker gevoel he een nieuwe lay-out? Leuk die sterren!!
  Cassandra onlangs geplaatst…De uitslag van de vaderschapstestMy Profile

 • Fleur Sophia
  25 oktober 2015

  Ik vind de nieuwe layout echt prachtig en stiekem ook wel wat professioneler zelfs! Super!

 • Dineke
  25 oktober 2015

  Heel mooi Kelly! Leuk met de sterretjes zo, het past heel goed bij jou ook. Proficiat met je nieuwe lay-out.
  Dineke onlangs geplaatst…Photo report LegoWorldMy Profile

 • IJlien
  25 oktober 2015

  Gefeliciteerd met je mooie nieuwe layout! Jouw websitewonder Anouk heeft het supermooi gedaan 🙂
  IJlien onlangs geplaatst…Wishlist oktoberMy Profile

 • Astrid
  25 oktober 2015

  Gefeliciteerd met je nieuwe lay out ziet er goed uit

 • Anouk
  25 oktober 2015

  Dankjewel! Haha. Ik las toevallig de reacties even door 🙂 Morgen nog even wat laatste dingetjes doen voor Kelly en dan is het helemaal in orde.
  Anouk onlangs geplaatst…WIN! Woezel & Pip spookjesMy Profile

 • Corine
  25 oktober 2015

  Ben ik nou de enige die de site opent en gelijk in de kerstsfeer komt?
  Okay, das misschien een beetje bot uitgedrukt, maar de sterretjes en t goud doen me daaraan denken.
  Verder vind ik de opzet zelf erg geslaagd.
  Alle artikelen van de afgelopen week in een oogopslag is er goed gedaan.
  En t is wel een duidelijk ‘kellycaresse’- site gebleven.
  Mooi gedaan Kelly, het ziet er verder supermooi uit!

 • Michelle
  25 oktober 2015

  Ook ik kijk via mijn telefoon en kan dus alleen je logo zien, maar dat ziet er héél gaaf uit!
  Michelle onlangs geplaatst…WIJ WORDEN PAPA EN MAMA!My Profile

 • Sylvia
  25 oktober 2015

  Ziet er heel goed uit! Onderscheidend en persoonlijk 🙂 Los van de mooie lay-out: door die enorme Netflix banner die gelijk in beeld komt als je de site opent, dacht ik even dat ik op de verkeerde site zat. Dat vond ik eigenlijk wel echt een afknapper. Zeker als je een stukje naar onderen scrollt en dan ook gelijk weer een schreeuwende Lego banner in de zijbalk ziet, is dat gewoon zonde. Het doet afbreuk aan de rest van je blog en aan de lay-out waar Anouk zo hard aan heeft gewerkt. Ik vind banners/advertenties op een blog op zich prima hoor, maar probeer het wat meer te verdelen/spreiden.
  Sylvia onlangs geplaatst…Blogleesvoer #19My Profile

 • gwendy wesseler
  26 oktober 2015

  Ik had precies hetzelfde! Logo vind ik prachtig! In combinatie met goud kan ook nog ( hoewel ik het oude frisser vond en beter bij je vond passen. Maar die sterretje vind ik echt kerst. En zeker niet passen bij een ,, mamablog,, site.
  Jammer ik vond het andere mooier en veel beter bij je passen, Sorry je vroeg om meningen.

 • Renske
  26 oktober 2015

  Wauw, wat een prachtige lay-out!
  Renske onlangs geplaatst…De ambitie om te bloggenMy Profile

 • Marije | Mumstheword
  26 oktober 2015

  Wauw Kelly! Wat is het gaaf geworden, zeg! Echt prachtig! Leuke lay-out ook die magazine opstelling. Veel vrolijker vind ik het geheel. Good job!
  Marije | Mumstheword onlangs geplaatst…I Love Action TagMy Profile

 • Simone
  26 oktober 2015

  Oh wauw! Het is echt mooi geworden 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Fibromyalgie: Weer een lesje geleerd…My Profile

 • Milou
  26 oktober 2015

  Ik vind het echt prachtig geworden!
  Milou onlangs geplaatst…New in: LUZ Initial armbandjeMy Profile

 • Eilish (artisticstateofmind)
  26 oktober 2015

  Wat ziet het er mooi uit! Echt Kelly vind ik!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Media ♥ Take That @ Ziggo DomeMy Profile

 • rachel
  26 oktober 2015

  helemaal super meis 😀 lekker fris en belangrijk…overzichtelijk!!
  rachel onlangs geplaatst…#vlog 25 oktober 2015My Profile

 • Janique
  26 oktober 2015

  Heel erg leuk! Ziet er echt mooi uit 🙂 het valt me alleen wel op dat op je home page de foto’s versmald zijn, en onder de artikelen juist verbeed.. Niet heel erg natuurlijk, maar viel me gewoon op!

 • Bianca
  26 oktober 2015

  Je nieuwe lay-out is echt heel erg mooi, ziet er ook veel netter en proffesioneler x
  Bianca onlangs geplaatst…KIDS WIN| THE GOOD DINOSAURMy Profile

 • anneleen
  27 oktober 2015

  Ziet er heel mooi uit! Helemaal Kelly vind ik! Knap gedaan!

 • Beaudine
  27 oktober 2015

  Wat grappig ik heb vorige week ook mijn lay-out kleuren veranderd. Ook ik ben overgestapt naar ‘goud’. Mijn blog is nu grijs-goud i.p.v. zwart-wit. Overigens echt een hele mooie lay-out! Super gedaan! Liefs, Beaudine
  Beaudine onlangs geplaatst…9 ‘Enge’ halloween printablesMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.