Vlogweek dag #6 Lyon shoppen en uit eten

 

vlogweek dag 6

Vandaag was de laatste hele dag in Lyon, we gingen lekker naar de stad toe naar een ander winkelcentrum als twee dagen daarvoor. Mijn schoonzus ging op zoek naar een trouwjurk en we shopten tevens in wat leuke winkeltjes. Daarna gingen we lekker uit eten in een typisch Franse straat, erg leuk! Kijk je weer mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op de een-na-laatste vlog van deze vlogweek. Morgen is de laatste dag maar zeker ook een hele leuke! Hopelijk kijken jullie morgen weer. Tot morgen en een fijn weekend gewenst,

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

13 gedachten over “Vlogweek dag #6 Lyon shoppen en uit eten”

  1. Wat een sfeertje daar! Ik weet dat ik overdrijf hoor, maar ik heb daar zulke goede herinneringen aan. Die Franse straten, lekker slenteren. Ja, ik voelde me daar helemaal thuis altijd. Zo leuk om terug te zien. Misschien moet ik ook maar in Lyon gaan wonen! Eten zag er lekker uit! Jammie!
    Marion onlangs geplaatst…Winactie: Roamler InviteMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.