Vlogweek #1 Inpakken en met ons mee op vakantie!

 

vlogweekdag 1 still

Na de aankondiging van gisteren is vandaag de vlogweek begonnen. De eerste dag zien jullie vandaag waarin ik ging inpakken voor onze vakantie, ik nog een kopje koffie ging drinken met een vriendin, wat vooruit werkte voor de blog en in de avond met Yannick en Lana de auto in ben gestapt om op weg naar Frankrijk te gaan. Kijken jullie mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze vlog. Gaan jullie ook wel eens op auto vakantie? Wat vinden jullie daarvan? Ik vind het erg leuk om lekker onze eigen tijd in te delen en op weg te gaan naar een ander land. Om onderweg te picknicken en in buitenlandse tankstations rond te lopen, koffie te halen en een andere taal te horen. Het heeft iets avontuurlijks om zelf die kant op te rijden vind ik. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Morgen begint de vlog in Frankrijk op de eerste dag van bestemming. Kijk je morgen weer?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Dita
  6 oktober 2014

  Ik vind het zo leuk dat je nu weer vlogt! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…De gewoon Nederlands tagMy Profile

 • Marion
  6 oktober 2014

  Lekker wakker worden weer zo! Leuk dat je de voorbereidingen gefilmd hebt. Ben benieuwd hoe het eruit ziet waar jullie naar toe gaan!
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge week 39 + 40My Profile

 • Gwen
  6 oktober 2014

  Hier ook dol op autovakanties, mr dan de herinnering die ik nog heb van vroeger, want met ons gezin nog niet gedaan helaas. Zin in al je vlogs!
  Gwen onlangs geplaatst…Inhoud van mijn bevallingstas (vluchttas)My Profile

 • Jennifer
  6 oktober 2014

  Dan woont de zus van Yannick wel echt in een super mooie omgeving! Ik ben er afgelopen zomer geweest met mijn ouders. Ik ben benieuwd naar de rest van de vlogs en jullie vakantie. Super leuk dat er weer een vlogweek is. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 20My Profile

 • Vicky
  6 oktober 2014

  Leuk dat je weer een vlogweek houdt. Pfoe zo laat rijden zou ik niet kunnen, ik ben eerder een ochtendmens dan een avond/nachtmens. Hoop dat jullie genoten hebben van jullie reisje!
  Vicky onlangs geplaatst…Shoplog New Look en KruidvatMy Profile

 • Beautydagboek
  6 oktober 2014

  Heerlijk zeg! Wel een druk dagje nog even van te voren, maar je hebt alles gered :). En zo leuk om al die was te zien, hier hangt ook altijd een berg aan kleding met twee kids. Ik hoop dat je het leuk hebt gehad!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…8 Dingen waar ik achter kwam toen ik moeder werdMy Profile

 • Koalabeautymama
  6 oktober 2014

  Gezellig wakker worden zo met jullie gezinnetje 😀
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…OOTD: Fluffy for fallMy Profile

 • Myrthe
  6 oktober 2014

  Leuk!! Ik vind het trouwens leuk om te zien dat je video’s steeds beter worden. Ga zo door!

 • Manon
  6 oktober 2014

  Fun! Ik vind ‘s nachts rijden altijd zooo’n vakantiegevoel geven haha. Lekker in het donker in de auto. Krijg er helemaal jeugdsentiment van. Papa en mama voorin met snoepjes en drinken en ik en mijn zusje achterin met kleurboeken, liedjes en stiften, och zo leuk!
  Manon onlangs geplaatst…Kiekjes! #3My Profile

 • Diana
  6 oktober 2014

  Ik vind de voorbereidingen voor op vakantie te gaan al heerlijk! Wat fijn dat je zo een vakantie adresje hebt 😉 wij gaan nooit op vakantie met de auto naar het buitenland. Ik vind zo’n lange zit niets, wij nemen dus het vliegtuig. Ik voel mij eerlijk gezegd ook niet zeker genoeg in het verkeer in het buitenland.
  Diana onlangs geplaatst…Look inside DC’s life – week 40My Profile

 • irma
  6 oktober 2014

  Leuk Kelly! Ik vind het altijd zo leuk om Lana te zien, ik kom gauw langs ;)! Hopelijk heb je lekker genoten van je midweekje Frankrijk, ik mag vanaf donderdag genieten in Berlijn :D!
  irma onlangs geplaatst…Avocado’s, VET gezond!My Profile

 • Miranda
  6 oktober 2014

  Heerlijk. Leuke vlog. Nu heb ik ook zin om weer eens met de auto op vakantie te gaan haha!
  Miranda onlangs geplaatst…September in foto’sMy Profile

 • Céline
  6 oktober 2014

  Ik ga ook graag met de auto op vakantie. Ik vind dat zo gezellig samen met mijn vriend! Ik kan daar echt heel erg van genieten. Af en toe gaan we ook met de trein als we een stedentrip maken in de buurt. (Duitsland, België) Dan hoeven we ons niet druk te maken over waar we kunnen parkeren in de stad en weten we zeker dat we goed aankomen. Toch vind ik met de auto een stuk gezelliger!
  Céline onlangs geplaatst…Thuis tanden bleken, een frissere lookMy Profile

 • Mirne
  6 oktober 2014

  Dat boodschappenlijstje ding is echt handig! Leuk dat je dit weer helemaal gaat vloggen.
  Mirne onlangs geplaatst…Rocky road – chocolade blokkenMy Profile

 • Anne Solveig
  6 oktober 2014

  Vanavond kijk ik! 😀
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Liefde voor..My Profile

 • Yvonne
  6 oktober 2014

  Super leuk dat jullie ons ‘meenemen’ op vakantie! Ik ben nu al benieuwd naar de vlog van morgen 🙂 Autovakanties vind ik zelf ook het leukst. Af en toe even stoppen en gewoon lekker rustig aan doen.

 • Milou
  6 oktober 2014

  Leuke vlog. Autovakanties zijn zo leuk!<3
  Milou onlangs geplaatst…I Love Myself Box MireilleMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  6 oktober 2014

  Oh de wasjes, heel herkenbaar, it’s a fulltime job.

  Ik volg je niet zo lang de vlogs zijn nieuw voor mij, je doet het hartstikke leuk. Grappig om de zachte G te horen 😉
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Daily Cup of weekly picturesMy Profile

 • Simone
  6 oktober 2014

  Leuke vlog weer!
  Simone onlangs geplaatst…De ‘Gewoon Nederlands’-TAGMy Profile

 • Dionne
  6 oktober 2014

  leuk om mee te kijken!

 • Anneleen
  6 oktober 2014

  Leuke vlog! Lijkt me best gezellig, zo ‘s nachts op reis vertrekken. Ik kijk morgen zeker weer!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Ninja moeder
  6 oktober 2014

  Ik kijk morgen weer! Onwijs leuk! Net een real life soap 🙂
  Ninja moeder onlangs geplaatst…Een ambitieuze moeder met een milde vorm van (struisvogel) perfectionismeMy Profile

 • Eilish
  6 oktober 2014

  Vroeger gingen we wel met de auto op vakantie, nu ben ik helaas al een aantal jaar niet meer op vakantie geweest. Where is the money 🙁
  Eilish onlangs geplaatst…Media ♥ What’s on my MP4 #3My Profile

 • Jhemyla
  6 oktober 2014

  Ik had nog nooit een vlog van je gezien maar ik vind het zo leuk! Wij gingen vroeger altijd met de auto op vakantie. Nu ga ik altijd met het vliegtuig omdat ik wat verder weg ga.
  Jhemyla onlangs geplaatst…Pupa Milano high tea eventMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife ♥
  6 oktober 2014

  Haha, typisch dat Lana al je stapeltjes weer overhoop haalt! Als mama moet je toch wat kunnen verdragen he, haha! 🙂 Ik ben al benieuwd naar de volgende vlogs!
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…New in: parfum Marc Jacobs – Daisy ♥My Profile

 • Nicole
  7 oktober 2014

  Ik vind een auto vakantie ook super leuk! Zou dit het liefste volgend jaar met ons meisje ook willen doen maar wij willen naar Spanje en dat is nogal een eind rijden met zo’n kleine gup!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn eerste zwangerschap shootMy Profile

 • Jessica
  7 oktober 2014

  Leuk filmpje!
  Jessica onlangs geplaatst…Project beugel 2.0My Profile

 • Petra
  12 oktober 2014

  Ik vond autovakanties vroeger ook altijd zo leuk. Middenin de nacht vertrekken, onder weg stoppen en broodjes eten. Het vakantiegevoel begon dan echt. Hier een klein meisje dat na een uur autorijden er al klaar mee is dus wij wachten nog even met een verre autovakantie. Maar ik kan niet wachten tot het zover is.
  Petra onlangs geplaatst…OOTDMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.