VLOG + Winnen: Win een Stokke Xplory Kinderwagen t.w.v. €1150

dia1

Om deze feestelijke Christmas Special Vlogweek met een knaller af te sluiten, mag ik een hele toffe winactie houden in samenwerking met Stokke. Ik mag namelijk de Stokke Xplory kinderwagen (hetzelfde model als wij hebben) aan een van mijn trouwe kijkers en volgers verloten! In deze vlog zie je naast deze winactie ook Yannick en ik onderweg naar een afspraak, waren we lekker met de kindjes aan het spelen en ga ik in de avond nog even sporten. Benieuwd hoe je mee kunt doen aan de winactie? Klik dan op lees meer.


Klik hier als je de video niet kunt zien

desserts

Zo’n prijs wil ik graag verloten aan een van mijn kijkers en volgers! Wil jij de Stokke Xplory winnen (een set met reiswieg + buggy inzet)?
Zorg dat je geabonneerd bent op mijn Youtubekanaal 
Like de Facebookpagina van Kellycaresse en laat daar bij de reacties weten dat je meedoet. Je mag ook iemand taggen voor wie je meedoet of wie je deze winactie ook zou aanbevelen.
That’s it!  Dit cadeau zou natuurlijk een geweldige afsluiting van 2016 kunnen zijn voor een van jullie!

Op 6 januari controleer ik of aan bovenstaande punten is voldaan en dan neem ik contact op met de winnaar. Ik wil daarbij gelijk vragen of de winnaar een leuke foto wil doorsturen zodra je de kinderwagen in gebruik genomen wordt zodat ik die kan posten op mijn social media, dat vind ik wel zo leuk! Dit mag met anonieme foto’s uiteraard.

Ga jij meedoen?

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

63 reacties

 • Fenna
  24 december 2016

  Wauw, tof dat je nog een kinderwagen weg mag geven! Ik laat deze winactie aan me voorbijgaan, deze kinderwagen past met geen mogelijkheid in mijn auto haha.

  Hele fijne kerstdagen iedereen! 🙂
  Fenna onlangs geplaatst…Foodie Friday: Daim taartMy Profile

 • Joyce
  24 december 2016

  Wat een gave winactie zeg! Ik ga meedoen en zo direct alle stappen doorlopen ????
  Joyce onlangs geplaatst…Juiz-sy sapjes + winnenMy Profile

 • Esha
  24 december 2016

  Dat zou zeker een mooie afsluiting zijn! Mijn dochtertje van net 2 zit nu op zon zitje achter de kinderwagen, maar ze valt steeds bijna achterover omdat ze is afgeleid door alles wat ze ziet. Dooodeng! Meisje nr 2 is 3 mnd dus deze wagen zou geweldig zijn! ?

 • Nicole
  24 december 2016

  Oeh ja gaaaaaaf!!!
  Nicole onlangs geplaatst…3x het beste van kerst | uitslag kerstblogfeestjeMy Profile

 • Gert-Jan
  24 december 2016

  Hele gave actie en het komt op het juiste moment. Hier maak ik mijn vrouw heel blij mee en stiekem mezelf ook. Deze kinderwagen is ook voor mij met mijn lange lengte goed te doen.

 • Stacey Huizink-Van Grunsven
  24 december 2016

  Ow joepieeereeee, You (en Stokke Nederland) Rock! ?
  Weer kans op zo’n mooie kinderwagen ??
  Naast dat ze een lust voor het oog zijn, vind ik de hoogte ideaal!
  Ons nieuwsgierig-aagje kan zo, als hij over een paar maanden in de buggy-inzet kan/mag, heerlijk rondkijken.
  Ga de blaren op m’n vingers duimen voor onze kleinste trots Hidde ????????

 • Tineke
  24 december 2016

  Heel erg graag! Wij hadden een tweedehands wagen gekocht. Maar die wordt nu toch wat minder. Met een nieuwe kinderwagen zijn we toch weer wat mobieler. Hij is dus meer dan welkom !
  Liefs

 • elisabeth maria martina
  24 december 2016

  wat een geweldige kerstactie
  #jezultmaarmogenwinnen

 • Loes Johanna
  24 december 2016

  Wauw, wat een ontzettend gave winactie! Ik doe ook heel graag mee, ga nu reageren op Facebook (wel onder mijn volledige naam, dus Loes + achternaam in plaats van Loes Johanna ?) en ik ben al geabonneerd op je YouTube kanaal!

  Hele fijne kerstdagen. ???
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Mijn outfits voor de feestdagenMy Profile

 • Babette
  24 december 2016

  Heeee Kelly,

  Ik ga zeker meedoen!!! Wat een super toffe winactie! En dit zou een top afsluiting zijn van het jaar 2017!! Maar ook al van 2016 hoor hihi ???
  Zo’n mooie maar voor ons belangrijker zo’n comfortabele wagen komt zeer goed van pas, en daar zal ik maar al te graag veel foto’s van maken! ✌️️
  Groetjes Babette

 • Marian
  24 december 2016

  Hai Kelly,
  Ik doe mee hoor voor mijn zus, ze is zwanger van de 4e. Ik heb op Facebook een reactie achtergelaten met het account van mijn man. (Ik heb zelf geen Facebook account) op YouTube ben ik zelf op jouw kanaal geabonneerd. Liefs Marian

 • Milou
  24 december 2016

  Wauw!!! Wat een super geweldige prijs! Zo een kans laat ik niet voorbij gaan, daar kan ik altijd een gokje op wagen! Op YouTube volg ik je allang en Facebook nu ook!
  Mijn eerste kindje wordt begin februari geboren dus het zou voor mij echt een super cadeau zijn! ?
  Milou onlangs geplaatst…Zwangerschap tot nu toeMy Profile

 • chucky1012
  24 december 2016

  Supertoffe knallende afsluiting van 2016!
  Ik doe graag mee want er zijn mensen die deze beautyfull kinderwagen erg goed kunnen gebruiken.
  DFius like en share ik dit graag voor je….

  Fijne feestdagen Xoxo

 • denise
  24 december 2016

  ooooh wat een gave actie!
  wij verwachten in juni onze eerste baby,
  dit zou een prachtige afsluiter zijn van het jaar!
  wij doen graag mee.
  fijne feestdagen!
  liefs,
  denise
  denise onlangs geplaatst…Stokke tripp Trapp opknappenMy Profile

 • Annemijn
  24 december 2016

  Ik neem ook heel graag deel aan deze unieke winactie. Als alles goed gaat mogen we volgend jaar eindelijk een tweede kindje verwelkomen. Deze winnen zou een kers op de taart zijn! groetjes vanuit België

 • Hennie
  24 december 2016

  Ik doe dolgraag mee voor mijn dochter, dit zou een waanzinnig mooi cadeau zijn voor haar.

 • Samantha
  24 december 2016

  Wauw wat een gave kinderwagen!
  Deze zou ik heel graag willen winnen voor ons kleine mannetje van 12weken!♡

  Wat heb jij top winacties Kelly!

  Wil jou en je gezin hele fijne kerstdagen wensen. En een heel gezond en gelukkig 2017!

 • Kelly
  24 december 2016

  Ik doe heel graag mee!!!???
  Kelly onlangs geplaatst…Reality checkMy Profile

 • danielle p
  24 december 2016

  Oh wat zou ik deze gave wagen graag willen winnen voor de kleine spruit die we volgend jaar mogen verwelkomen! Het lijkt mij een fijne wagen ook omdat het kindje zo hoog zit, ideaal ook omdat wij allebei 1.80+ zijn! Fijne dagen alvast!
  X

 • Anita
  24 december 2016

  Wat een mega gave winactie! Ik doe zeker mee!!
  Anita onlangs geplaatst…New in: Lucardi sieradenMy Profile

 • Carlijn
  24 december 2016

  Super toffe winactie! Ik zou heel graag mee doen voor mezelf, want wij verwachten zelf een kleintje in april <3 echt super bijzonder! We hebben momenteel nog geen kinderwagen, deze kunnen we in eerste instantie lenen, maar zelf een spiksplinternieuwe winnen is natuurlijk heeel tof! We zijn momenteel bezig met een huis, dus daarom wilden we zelf geen nieuwe wagen kopen want er zijn al genoeg andere dingen die aangeschaft moeten worden! De wagen ziet er ook heel gebruiksvriendelijk uit en is makkelijk uit te klappen volgens mij, dat vind ik wel heel belangrijk bij een kinderwagen. Ik heb uiteraard je stappen opgevolgd 🙂 Heel leuk dat je ook draagt trouwens, dat lijkt me ook zo fijn!

 • karlien
  24 december 2016

  Zo gaaf, die wagen is echt fantastisch
  karlien onlangs geplaatst…Reizen met een baby, alle informatie en heel veel tips!My Profile

 • rachel
  24 december 2016

  wederom weer een leuke vlog mop en wauw wat een win actie!!!
  rachel onlangs geplaatst…18 jaar mamsepams…..My Profile

 • Lisanne
  24 december 2016

  Wat een super leuke winactie! Wij hebben net besloten dat we voor een kindje willen gaan in 2017, dus dit zou heel erg welkom zijn!
  Ik volg je op youtube al vanaf het begin en op Facebook ook 🙂

 • Lisanne
  24 december 2016

  Ik kan alleen helaas niet op Facebook reageren zodat jij het kan zien. Onze vrienden weten het namelijk nog niet 😉

 • Vanessa
  24 december 2016

  Superleuk dat je zo’n mooie kinderwagen mag weggeven! Helaas hier nog geen kindje, anders had ik graag deelgenomen. Jammer dat de vlogweek alweer voorbij is maar ik heb er absoluut van genoten. Fijne kerstdagen!
  Vanessa onlangs geplaatst…De tuin als verlengde van je woonkamerMy Profile

 • Elise
  24 december 2016

  Wat een gave actie weer! Ik volg je sinds de vorige keer dat je een stokke kinderwagen weg mocht geven. Wel pas sinds net geabonneerd op je YouTube-kanaal. Je filmpjes kijk ik gewoon via je Facebook site.
  Deze keer doe ik dus weer mee!
  Bijna 4 jaar geleden hebben wij een tweede hands kinderwagen gekocht. En omdat wij heel veel lopen met de kinderen is deze nu wel aan vervanging toe.
  Het zou dus heel gaaf en welkom zijn om deze mooie stokke kinderwagen te mogen gebruiken!!!
  Fingers crossed dus 🙂

 • Juliana
  24 december 2016

  Lieve Kelly ,

  Ik heb met de win actie mee gedaan ik bel al heel lang geaboneers op jou kanaal en ik volg je ook al tijdje op je fb pagina! Maar op fb heb ik een hele andere naam als op mijn youtube kanaal!

  Hoe ga je dit controleren eigenlijk?

  Xx Julia

 • Amanda
  24 december 2016

  Wauw wat een geweldige actie! Natuurlijk wil ik mijn kans grijpen een meedoen met de winactie. Met een kindje op komst, zou deze kinderwagen natuurlijk een supercadeau zijn.

  Liefs Amanda

 • Debby
  24 december 2016

  Ohh geweldig! Ik heb geen Facebook maar ben wel al lang geabonneerd op je YouTube kanaal! Wil toch heel graag meedoen. Mijn kleine meisje zou hier perfect in passen <3
  Debby onlangs geplaatst…Top 5 tips voor de alleenstaande zwangere vrouwMy Profile

 • Jolene
  24 december 2016

  Zou graag meedoen alleen beetje jammer dat je er facebook voor nodig hebt als je dat bewust niet heb.

 • Suzanne
  24 december 2016

  Hoi,

  Wat een leuke winactie! Na een heel turbulent jaar met meerdere zwangerschappen die niet goed afgelopen zijn, mogen wij in maart onze zoon verwelkomen in ons gezin. We hebben al een prachtige dochter. De Stokke Explory zouden we dus goed kunnen gebruiken.
  Helaas heb ik geen Facebook en kan ik dus eigenlijk nooit meedoen aan winacties. Wel volg ik je al een tijd via je website en op YouTube.

  Heel veel succes in ieder geval met de winactie! En de vlogs worden hier altijd met veel plezier bekeken!!

 • Sharleen
  24 december 2016

  Wauw! Super toffe actie. Ik zou hem graag winnen voor ons meisje!

 • Judith
  24 december 2016

  Leuke vlog weer! Voor jou en je gezin ook hele mooie kerstdagen. Te gek die winterset bij de wagen. Ik heb thuis een prachtige Joolz die ik kreeg van mijn ouders en schoonouders en ga die sowieso weer gebruiken bij baby 2. Ik hoop dat iemand de wagen wint die het heeeel goed kan gebruiken! Mooie winactie.

 • Daniëlle | Mama Lifestyle Blog
  25 december 2016

  Ik doe niet mee, want mijn kinderen zijn al wat groter, maar ik wil toch even zeggen wat een toffe winactie dit is. Super dat je dit hebt kunnen regelen Kelly. Je gaat vast iemand heel erg blij maken!
  Daniëlle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Personal update van een mama(blogger)My Profile

 • Channa
  26 december 2016

  WoW wat een prachtige wagen en wat een super gaaf kerstcadeau! En precies omdat het een kerstcadeau is zou ik m heel erg graag voor mijn lieve nichtje willen winnen! we staan altijd klaar voor elkaar en toen ik zwanger was van mijn lieve meiden (nu 5 en 2) hebben we zoveel samen geshopt maar is ze ook mee geweest naar de 9mndbeurs en heeft ze meegelezen over de bevalling ?
  En nu na 1,5 jaar proberen is t zover!! Ik wordt tante en ik zou haar zo graag zo’n super mooie en fijne wagen gunnen! Een prachtiger kerst/nieuwjaarscadeau kan ik me niet voorstellen!!
  Jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling gewenst Liefs

 • Manouk
  27 december 2016

  Ik heb al meegedaan op Facebook, maar wil nog even zeggen dat de wagen zo mooi is! Hij lijkt ook erg handig. En wat gaat Aimy snel. Zo lief hoe ze danst.

 • felicia
  27 december 2016

  hoi kelly ik doe graag mee want ik ben nu zwanger van ons vierde kindje en ons jongste dochtertje is nog maar 9 maanden oud dus het zou heel mooi uitkomen .

 • Marit Oerlemans Jansen
  27 december 2016

  Wij doen al mee via fb & ig!
  Maar nu ik toch even lekker de tijd heb om je blogs weer bij te lezen (ja ik liep achter ?) zal ik hieronder ook mijn reactie plaatsen!
  12 dagblad geleden is onze 2e spruit geboren! Hieperdepiep hoera!! ?
  Aangezien er maar krap 15 maanden leeftijdsverschil is met haar broer.. hebben we besloten een dubbele kinderwagen aan te schaffen!
  Ideaal… echt waar, maar niet goed nagedacht over de tripjes die je met 1 kind nog maakt!
  Dat zijn er stiekem een stuk meer als wat we verwacht hadden. Daarom is een individuele kinderwagen echt nog een musthave hier in huis! ?
  We gaan dus gewoon weer door met duimen draaien & hopen dat we die onwijs gave wagen winnen! ?

 • Amina
  29 december 2016

  Ik zou deze geweldige kinderwagen voor mijn 12 weken jonge dochtertje Nora willen winnen, want die zou enorm goed van pas kunnen komen zodat we veel buiten kunnen wandelen en gebruiken in het drukke stadsleven. Xxx Amina Natasja

 • Marijn kuiper
  29 december 2016

  Wauw wat een mooi kado Kelly! Wat lijkt me dit een leuke wagen voor mijn zoon Stijn van 7.5 maand. In zijn gewone kinderwagen probeert ie aldoor al omhoog te komen en strekt steeds zijn nekje haha! Met een zitje die meer omhoog kan zal dat vast wel minder zijn! ? dat zullen heerlijke rondjes worden over ons mooie texel

 • Josine
  29 december 2016

  Leuke actie! Kan helaas niet meedoen, heb geen facebook! Lijkt me een superfijne kinderwagen! Maar geen ervaring met stokke. Lees altijd met erg veel plezier je blog en kijk altijd erg uit naar je vlogs! Die zijn zo heerlijk puur!?

 • Odile
  29 december 2016

  Gaaf! Ik doe heel graag mee!

 • Kayleigh Lee-On
  29 december 2016

  Superduper gaaf!!! In 2017 verwachten wij een tweede! En onze huidige kinderwagen is echt bagger! Wil heel graag eentje waar onze uk goed in zit! En oh wat vind ik deze Stokke supermooi! Zou dus goed van pas komen! Helemaal stylish en comfi over straat!!!

  Geliked op fb met naam Kay Lee-On en abonnee via My Last Euro, dus niet op mijn Kayleigh Lee-On naam.

 • Gea
  29 december 2016

  super gaaf!
  loot graag mee voor het kerstkindje in mijn familie.
  ik volg je met plezier

 • Babet
  29 december 2016

  Echt een mega gave winactie..ik doe zeker mee! Kan niet wachten tot 6 januari ?

 • Willeke
  29 december 2016

  Wat een gave win actie!
  De spullen van Stokke zijn zooo gaaf!
  Ik doe graag mee..

 • Stephanie
  30 december 2016

  Wat een leuke win actie! Ik doe graag mee voor ons eerste kindje 🙂 ideale wagen dit! Ik durf alleen op Facebook nog niet iedereen te taggen, want wij willen het nog tot 8 januari geheim houden ?

 • Kimberley
  30 december 2016

  Wat een leuke actie!!!
  Uiteraard doe ik mee voor ons zoontje van 7 maanden!

 • Lara
  30 december 2016

  Wat een gave winactie ik doe graag mee voor mijn vrienden is zwanger en krijgt in maart haar eerste zoontje. Ze heeft alles 2e hands aangeschaft omdat ze financieel niet goed zit . et zou super gaaf zijn als haar kinderwagen nieuw wordt. Ik zou haar heel graag blij willen maken met dat mooie prijs.

 • Gwen
  31 december 2016

  Eigenlijk denk ik, kop op je hebt al een wagen voor 2 kindjes gebruikt en die is prima voor de 3e. Maar ik wilde hem stiekem bij de 3e al vervangen want hij is ingeklapt onnodig groot. Dus ja, ik doe mee. De auto en gang is al vol zat met 2 kids nu, laat staan met 3. Laat die mini ook maar eens genieten van wat nieuws sttaks ipv alles zoveelste hands. En abbonee en liker was ik al overal 🙂

 • Nikita
  1 januari 2017

  Oh ik doe zeker mee. ?????

 • Angelique
  2 januari 2017

  Super gaaf! Natuurlijk doe ik mee! Onze kleine man kan ieder moment geboren worden, dus zo’n gave wagen kunnen we goed gebruiken! Geliked, gedeeld, geabonneerd, en nu duimen maar! En uiteraard voorzien we je graag van babyspam als we winnen! 🙂

 • Angelique
  2 januari 2017

  (Youtube account is Liekjuh85, FB Angelique Leenders – van Deursen 😉 )

 • Esmee
  4 januari 2017

  Supertoffe actie!! Mijn dochter en ik doen mee 🙂

  Alles geliked, geabonneerd, gedeeld enz enz (hopelijk brengt het ons geluk!)

  Xxxx

 • Linda Post
  5 januari 2017

  WAUW!!! Hij is echt gaaf, zag hem al eens voorbij. Ik vind hem zelf helaas iets te prijzig om te kopen, maar hij is wel super welkom!!!! Foto’s krijg je zeker hihi

 • Chaimae
  5 januari 2017

  Hoi hoii

  Wat een super leuke winactie en wat een mooie buggy. Ik ben er al verliefd op!
  Ik zou hem graag willen winnen voor mezelf omdat ik vorige maand ben bevallen en de banden van de buggy lek zijn :(:(

  Uiteraard alles geliked en gedeeld♡

  Ik hoop echt dat ik kans maak.

  Groetjesss

 • Rusa Sva
  5 januari 2017

  Ik doe mee! Heb alle stappen gedaan.ben al geabonneerd op youtubekanaal maar hoe controleer je dat want de naam op facebook en van mijn youtubekanaal is anders. Dank je voor zo’n mooie kans. Heb vorige stokke winactie ook meegedaan maar helaas. Wou de stokke zooo graag voor me eerste kindje maar tis echt boven budget. Ben nu zwanger van mijn tweede (jongentje eind februari) en dit zou zoo fantastisch zijn. Echt mijn favorite kinderwagen. Dankje voor zo een geweldige giveaway ♥

 • Jim Ouwerkerk
  5 januari 2017

  Ik doe graag mee voor ons eerste kindje

 • Cindy
  5 januari 2017

  Wat een mooie kinderwagen ? Ik doe zeker mee. Groetjes Cindy

 • Arzum Ataç-Kaynar
  6 januari 2017

  Hopelijk brengt 2017 als verrassing de grote nieuws Kellycaresse want dan zou dit kinderwagen perfect hier in turkije te gebruiken zijn als we hem winnen waar wij wonen zo zou ik toch een beetje stoere hollandse type kinderwagen hebben waar wij als trotse ouders achter kunnen lopen want mijn man is helemaal verliefd op de stokke ps als we winnen kan opa en oma uit nederland meenemen als ze hun kleinkind komen bewonderen

 • Eline Bernaards
  6 januari 2017

  Wat een super leuke actie! Ik hoop dat wij deze gaan winnen!! ??????

 • Leonie
  20 januari 2017

  Supertoffe actie ! Ik ben bijna uitgerekend en heb nu al zin om giga veel te gaan wandelen met Aiden en z’n zusje. Stokke staat bovenaan ons wensenlijstje maar dit laat nog te wensen over haha! Superdankbaar dat opa (mijn vader) de geboorte van onze dochter nog mag mee maken en ik hoop dan ook nog kilometers met hem en de kinderen te mogen wandelen.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.