VLOG: Wenkbrauw make-over, au pair en eerlijk over moederschap

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse vlog. In deze vlog gebeurt een heleboel! Zo laat ik mijn wenkbrauwen weer met permanente make-up doen met powderbrows wat de eerste week er vrij intens uitziet. Ik organiseer het kinderfeestje van Aimy wat volle bak is met een heleboel meisjes en laat zien hoe ik dat thuis aanpak. Annette is een paar weekjes bij ons als tijdelijke au pair en voor de gezelligheid. Ik ga kringloop shoppen met Thirza en laat je mijn aankoopjes zien.  En ik doe wat eerlijke bekentenissen over zware momenten in het moederschap. Kijk je gezellig mee met de nieuwste vlog?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.