VLOG : Pittig weekje alleen & Nieuwe kamer Aimy

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog heb ik een wat pittiger weekje met de meisjes aangezien Yannick 12 uur per dag van huis is en de laatste loodjes voor de vakantie aanbreken. Ik neem dan ook een stapje terug in de zomervakantie zoals ik in deze blog deelde. Dit merk ik erg qua vermoeidheid dus maak ik het mezelf wat makkelijker en kook ik vooruit. Ook krijgt Aimy een nieuwe kamer waar ik de veranderingen van laat zien, ga ik het haar knippen van mijn schoonmoeder (don’t try this at home) en heb ik fijne momentjes met de meisjes. Kijk je gezellig weer mee in deze eerlijke vlog?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “VLOG : Pittig weekje alleen & Nieuwe kamer Aimy”

  1. Leuke vlog! Je zei het pontje over naar de speeltuin? Welke speeltuin is dit?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.