VLOG: Houden we het vol? & Kinderkamer verandering

Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog ga ik weer bakken met het bakduo Aimy en Feline en hebben we weer grootse lol, echt leuke beelden zijn dat geworden. Ik geef thuisonderwijs en wissel dit af met meester Yannick ;). We brengen wat veranderingen aan in het kamertje van Lana en Aimy en ik laat jullie een nieuwe roomtour zien. Ik deel een gezellige mode shoplog, Yannick en ik gaan aan de Lego (door Fred van Leer) en meer. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.