VLOG: Gênante blunders en geef ik nog borstvoeding?

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog ging van alles mis, dus ik twijfelde nog om hem te plaatsen, maar ik geef je een kijkje in mijn vloggers brein en tijdens het editten, ook best grappig. We hebben een gezellige week. We bezoeken de zuivelboerderij met een vriendin, koken lekker en makkelijk, gaan heerlijk de Duinen in en zoeken een speeltuin op, ik ben druk met werk en volg een business training en ik sluit lekker chaotisch met de meiden af haha. Kijk je gezellig met me mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.