VLOG: Een droom die uitkomt!

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog ben ik druk met de laatste voorbereidingen voor mijn lanceringsfeestje en de bekendmaking van de KC Club! Super spannend en leuk! Echt een droom die uitkomt. Daarnaast doe ik ook gezellige dingen met de meisjes. Zo ga ik boodschappen doen met Feline, bakken we allerlei lekkere dingen en spelen we allerlei leuke spelletjes. Ik heb een me-time middag met Kimberly van Newbornfitmama en we sluiten de week af met frietjes en snacks haha! Kijk je gezellig met me mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.