VLOG #7 Mega Winactie en kledingkast opruimen

Ik heb een nieuwe vlog voor jullie! In deze vlog ben ik aanwezig bij de lezing van Annic van Wonderen en haar zus Elise. Super inspirerend was dit en we hebben daar ook een heerlijke lunch. Ik klets nog even bij met Annic over haar zwangerschap en dan kriebelt dat stiekem toch wel, herkennen jullie dit mama’s? Ook deel ik in deze vlog een mega gave winactie en heb ik het op mijn heupen en ga ik mijn kledingkast helemaal opruimen. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Ga jij meedoen aan de winactie in samenwerking met Zinzi? Je kunt €100 euro stoptegoed winnen waarmee je prachtige style items kunt bestellen voor jezelf, of voor iemand anders. Dat zou natuurlijk een geweldig kerstcadeau zijn om je feestdagen look mee compleet te maken. Je kunt meedoen via de reacties onder de Youtube video op Youtube (klik). 
Laat je reactie over deze vlog achter bij de comments hieronder, op Youtube of social media, ik ben heel benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • chucky1012
  17 december 2017

  Gezellige vlog!
  Leuk dat jullie met het gezin veel fijne uitjes maken….
  Ik doe heel graag mee aan de fijne winactie.
  De prachtige https://www.zinzi.nl/zinzi-zilveren-creolen-20-x-3mm-zio190 staan op mijn wishlist.
  Dit merk heeft zoveel moois….

  Xoxo

 • Anne Broeze
  17 december 2017

  Wat een leuke vlog weer en wat onderneem je altijd veel leuke dingen! En wat een gave winactie! Ik zou graag deze rose horloge willen winnen echt mooi en de mijne is zilver, oud en aan vervanging toe: https://www.zinzi.nl/zinzi-lady-horloge-witte-wijzerplaat-stalen-kast-rosegoud-gekleurd-stalen-mesh-band-rosegoud-gekleurd-28mm-extra-dun-ziw608m
  Zou een leuke opsteker voor de feestdagen zijn omdat ik al een hele tijd niet veel kan na de bevalling van onze dochter Evi vorig jaar en mijn chronische nierziekte/ dialyse.

 • Chantal Obbink
  17 december 2017

  Leuk! Geabonneerd en gereageerd op YouTube!

 • Esme Berends
  17 december 2017

  Heerlijk op zondag een vlog kijken!
  Ik zou ontzettend graag het horloge willen winnen en dan in het zilver.
  Het horloge is echt prachtig!

 • Minke
  17 december 2017

  Wat een super vlog weer! Fijn wakker worden zo op de zondagochtend!
  Ik wil zeker mee doen met de winactie maar niet voor mezelf.. ik doe graag mee voor mijn moeder van 45(?!) die een k*t (oeps sorry) jaar achter de rug heeft. Ze is afgelopen juli in de auto, waar ik bij zat, niet goed geworden waardoor ik de ambulance heb moeten bellen. Uiteindelijk bleek het dat ze een tia heeft gehad en moest ze naar het ziekenhuis, waar ze weer een tia heeft gekregen, voor behandeling was ze te slecht en kreeg ze met haar kinderen langs het bed de mededeling dat er niks meer voor haar gedaan kon worden. We moesten hopen dat bloedverdunners hun werk zouden doen en dit is gelukkig goed gegaan en naar 4 dagen ziekenhuis was ze weer thuis. Nu is ze langzamerhand weer begonnen met haar werk en gaan we 31 december dit rot jaar samen afsluiten in Rotterdam! Hopelijk kan ik haar nog verassen met dit shoptegoed want dat verdiend ze zeker!

 • Kiki
  17 december 2017

  Wat een super leuke vlog weer! En een hele leuke actie natuurlijk ?? Ik zou heeeel graag de https://www.zinzi.nl/zinzi-gold-14-karaat-gouden-creolen-ronde-buis-13-5-x-1-5mm-zgo126 en de https://www.zinzi.nl/zinzi-gold-creoolhangers-zirconia willen, dan komt die cadeaubon goed van pas om bij te leggen! Ik ga duimen ??

 • Hilde
  17 december 2017

  Hi! Wat een leuke vlog weer! Ik kijk er altijd weer graag naar!
  Voor de winactie zou ik dit horloge kiezen! https://www.zinzi.nl/zinzi-lady-horloge-zilvergekleurde-wijzerplaat-en-kast-stalen-mesh-band-28mm-extra-dun-ziw602m
  Liefs Hilde

 • Corinne
  17 december 2017

  Hi Kelly! Jouw kastopruiming; hilarisch! Zo doe ik dat ook, alle bende op de grond en vouwen maar haha Ik durfde de sneeuw niet te trotseren hoor, dus wat dat betreft petje af. Mooie sieraden heb je gekozen, ik zou iig hiervoor gaan https://www.zinzi.nl/45cm-zinzi-zilveren-bolletjes-ketting-rosegoud-verguld-zi45bolr Fijne zondag!

 • Suzanne Alting - van Dijk
  17 december 2017

  Wat een geweldig leuke blog weer! Ik doe graag mee aan de winactie van ook mijn favoriete merk Zinzi! Kan bijna niet kiezen maar zou graag een roségouden armband willen winnen, als “werpgoud” ter ere van de geboorte van ons dochtertje Keet ? Maar ook de roségouden oorbellen, kettingen en horloges zijn geweldig!?

 • Melissa
  17 december 2017

  Haha moest wel lachen om hoe je je maar opruimt, zo doe ik het ook!
  Ik doe heel graag mee met de winactie en zou dan kiezen voor deze armband, zodat ik daar volgend jaar de naam van ons tweede kindje in kan laten graveren.
  Mart Visser by ZINZI zilveren plaatarmband glad MVA5
  Samen deze mooie oorbellen
  ZINZI zilveren oorhangers lang glad staafje 50mm ZIO1308

  Liefs Melissa

 • rachel
  17 december 2017

  hele leuke vlog weer mop en die annic is zoon heerlijke meid ook he 😀 xxx

 • Eef
  17 december 2017

  Ik zou graag een rode gouden horloge willen uitzoeken voor mijn moeder die in januari 60 word. Ze heeft het best zwaar en wij wonen 200 km verder waardoor ze voor haar gevoel dus best veel van de kleinkinderen mist . Ze heeft t financieel ook niet al te best , en heeft een nieuw horloge nodig hier zou ik haar dus heeel gelukkig mee maken.!

 • Eef
  17 december 2017

  Rose goud bedoel ik.. die autocorrectie ook altijd op de telefoon;-)

 • Caroline Minderhoud
  17 december 2017

  Hoi Kelly,
  Mooie juwelen, je armbandje lijkt heel veel op de mijne.

  Zinzi zilveren armband roségoud verguld zwart 17-20cm ZIA1210N en Zinzi zilveren bolletjes ketting rosegoud verguld zi45bolr

  Zou leuk zijn om er iets voor mezelf te winnen, nog een fijne avond, Kelly.

  Groetjes Caroline

 • Marian B
  17 december 2017

  Leuk, heb meegedaan.

 • Rowan
  17 december 2017

  Super leuke actie?!
  Ik zou graag de rosé gouden horloge willen winnen! Deze is echt te mooi?

 • Sanne Koenderink
  17 december 2017

  Was weer een leuke vlog om te kijken. ?
  Wat heb je een leuke dingen uitgezocht van Zinzi. Ik zou gewoon allemaal hetzelfde willen haha. Maar helaas passen horloges en armbanden mij bijna altijd alleen maar in kindermaat. Niet echt stoer zo’n frozen horloge als je 33 bent ?
  Ik vind deze wel erg mooi:
  https://www.zinzi.nl/zinzi-zilveren-creolen-12-x-3mm-wit-zio187z
  En deze
  https://www.zinzi.nl/zinzi-giftset-met-eau-de-parfum-zilveren-creolen-en-zilveren-armband-giftset12

  ?? wel moeilijk iets te kiezen hoor. Zinzi is te leuk!

 • Ling
  17 december 2017

  Leuke vlog. En nu heb ik ook zin om te shoppen bij Zinzi. Een mooi horloge staat op mijn lijstje.

 • Marit
  17 december 2017

  Leuke en gezellige vlog weer. Leuk dat je bij de presentatie was van Annic. Leuke broek(pantalon/jogging) heb je gekocht. En zo ruim ik mijn kledingkast ook op na het zien van jou filmpje een tijd geleden 🙂

  Wat een leuke actie van zinzi ik wil graag meedoen <3.
  Oorbellen: gouden creolen/ringetjes ZGO125
  Ring: zilver geelgoud verguld ZIR1278G

  Fijne avond nog!

 • Irene
  18 december 2017

  Leuke vlog!
  Zelf vind ik twee vlogs per week van zo’n 15 minuten prettig. Bij te lange vlogs haak ik vaak af wegens tijdgebrek (dan moet ik het vaak tussentijds ergens stop zetten en vergeet vervolgens weer waar ik ermee gebleven was).

  Dat horloge is echt prachtig. Juist ook in die kleur!

 • Willeke
  18 december 2017

  Wat een leuke vlog weer! Ik vind 2 vlogs per week erg gezellig! En zeker nu mijn verlof er aan komt even een heerlijk momentje voor mezelf. En heel toevallig was het eerstr cadeautje wat ik van mijn man kreeg ook van zinzi! Als ik de winactie zou winnen zou ik gaan voor dit horloge https://www.zinzi.nl/zinzi-roman-horloge-zwartgekleurde-wijzerplaat-en-kast-met-rose-wijzers-zwarte-stalen-mesh-band-34mm-extra-dun-ziw509m
  Ik draag nu een ali express horloge maar die is echt wel aan vervanging toe haha.

 • Veronique de Weerd
  18 december 2017

  Wat een leuke vlog weer Kelly! Het liefste zie ik 2 vlogs van ongeveer 15 minuten.
  En ik doe heel graag mee aan de Zinzi winactie voor het prachtige Zinzi Retro horloge zilvergekleurde wijzerplaat stalen kast lerenband lichtroze 38mm extra dun ZIW402R.

 • Myrthe
  18 december 2017

  Leuke vlog en leuk om te zien wat jullie als gezin zoal ondernemen!
  Ik zou graag mee willen doen met de winactie van Zinzi om kans te maken op het rose gouden horloge: https://www.zinzi.nl/zinzi-lady-horloge-rosegoud-gekleurde-wijzerplaat-en-kast-stalen-mesh-band-rosegoud-gekleurd-28mm-extra-dun-ziw605m

 • Myrthe
  18 december 2017

  Leuke vlog en leuk om te zien wat jullie zoal ondernemen als gezin! 🙂
  Ik zou graag meedoen met de winactie om kans te maken op het rose-gouden zinzi-horloge: https://www.zinzi.nl/zinzi-lady-horloge-rosegoud-gekleurde-wijzerplaat-en-kast-stalen-mesh-band-rosegoud-gekleurd-28mm-extra-dun-ziw605m

 • Dymphke
  19 december 2017

  Prachtige sieraden! Mijn favoriete zijn deze oorbellen: ZINZI zilveren oorknoppen roségoud verguld glad hart 6mm ZIO1378R. Twee hartjes ❤️

 • Kelly
  19 december 2017

  Ohhh die hele set, wauw! Daar zou ik graag een bon voor winnen dat scheelt weer! 🙂 met name de oorbellen en het horloge heel mooi! Ik probeerde de oorbellen ook te zoeken op de site van zinzi maar kon deze niet vinden. Welke zijn dit? 🙂

  Liefs een naamgenootje die geniet van je blogs.

 • Rianne
  19 december 2017

  Wat een super actie! Ik maak ook graag kans hierop?
  Zelf zou ik graag deze willen en met de rest iemand anders blij maken.
  In deze periode is het het mooist om te delen?

  https://www.zinzi.nl/zinzi-zilveren-creolen-rosegoud-verguld-15-x-3mm-zio191r

  https://www.zinzi.nl/zinzi-zilveren-creoolhangers-zwarte-bead-zich266bl

 • Angelique
  20 december 2017

  Hoe héérlijk….nieuwe sieraden voor in het nieuwe jaar! Ja ik doe heel graag mee met de winactie! Ik zou deze oorbellen kiezen, heerlijk bling bling! ?
  https://www.zinzi.nl/zinzi-zilveren-oorsieraden-ovaal-zwart-zio963
  Groetjes, Angelique

 • Yvonne
  23 december 2017

  Wat een onwijs gezellige vlog weer waarin je zoveel leuke dingen doet 🙂 Hoe jij je gezinsleven zo makkelijk combineert met leuke dingen doen maar ook met werken, alsof het je natuur is om dit te doen. Ruimte voor leuke dingen, gekkigheid maar altijd warm en gezellig.
  Ik zou ook graag meedoen met de winactie van Zinzi. Toen ik 21 werd kreeg ik van mijn ouders een onwijs mooie ring van dit merk en nu, 5 jaar later, ben ik daar nog altijd ontzettend blij mee. Naast de ring is mijn collectie uitgebreid met een armband en oorknopjes. Als ik win zou ik heel graag het horloge willen met de rosekleurige wijzerplaat. 3 jaar geleden tijdens mijn vakantie ben ik mijn horloge met rosekleurige wijzerplaat verloren en daarna kreeg ik een horloge met ‘normale’ kleur wijzerplaat (zilver zeg maar). Elke dag als ik hem omdoe vind ik het nog jammer dat ik niet meer die mooie zachtroze achtergrond heb, ik ben en blijf toch een beetje girlie. Tegenwoordig is rosegoud helemaal in en zou dit horloge een hele mooie aanvulling zijn op mijn collectie ^_^

 • Myrthe
  23 december 2017

  Oh, ik zie nu pas dat mijn bericht 2x is geplaatst! Ik dacht dat het de eerste keer niet goed ging waardoor ik het nogmaals plaatste, sorry!

 • Lisanne
  25 december 2017

  Ik doe heel graag mee met de winactie. Ik ben dol op zinzi! Als ik mag kiezen dan ga ik voor een rosé horloge ? Die staat nog heel hoog op m’n wishlist! ? https://www.zinzi.nl/zinzi-lady-horloge-rosegoud-gekleurde-wijzerplaat-en-kast-stalen-mesh-band-rosegoud-gekleurd-28mm-extra-dun-ziw605m

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.