VLOG #46: Wat te doen bij brand in huis + traktaties van Lana’s verjaardag.

Super leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog op Kellycaresse.nl. Ik had wat leuke werkafspraken (onder andere op de locatie van het Kellycaresse Event!). Ook bracht ik veel tijd door met mijn meisjes in  en rond het huis. Mijn man is brandweerman en wij zijn door de Brandweer gevraagd om een stukje voorlichting te geven over Brandveiligheid in huis en tips die daaraan bij kunnen dragen, een brand in huis is een grote nachtmerrie waar je zo goed mogelijk uit wil komen. Ik denk dat je daarom ook veel kunt leren van de tips die in deze vlog gedeeld wordt. Ik ben benieuwd of jullie deze al toepassen. Ook laat ik in deze vlog de traktaties zien voor de vijfde verjaardag van Lana, ben ik aan het koken met Aimy (hilarisch!) en spelen we rondom het huis. Kijk je gezellig mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Deze vlog bevat een samenwerking met de Brandweer. Voorlichting voor brandveiligheid is heel belangrijk. Ik mag bovenstaand koffertje verloten met items om je huis brandveilige te maken, hierin zit onder andere een rookmelder, zaklantaarn, folders maar ook wat leuke goodies. Wil je deze winnen? Laat hieronder bij de reacties weten dat je meedoet, wie weet win jij dan wel zo’n tof Brandweer koffertje.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Fem
  17 oktober 2018

  Leuke vlog weer! En zeker een wake-up call in de vroege ochtend 😉 Ik heb zelf één brandmelder (in de gang), maar ik woon dan ook in een appartementje. Verder was ik me niet bewust van het belang van dichte deuren. Hier ga ik zeker op letten! Ik doe mee aan de winactie, want een extra brandmelder voor in de keuken is wel een prio. 🙂

 • rachel
  17 oktober 2018

  weer een leuke meis en nuttige info!! mijn neef zit ook bij de brandweer dus wij weten wat we moeten doen ;), huis hangt ook vol met rookmelders! mensen hebben soms geen besef wat er allemaal in de fik kan vliegen in huis, en dan heb ik het bijvoorbeeld over de droger omdat niet alle pluisjes goed verwijderd zijn. dingen om allert op te blijven 😉

 • Lineke
  17 oktober 2018

  Wat goed dat je aandacht geeft aan brandveiligheid.
  Om heel eerlijk te zijn kan ik hier nog wel veel beter op letten..
  Je gaat er onbewust van uit dat het jouw wel niet zou gebeuren, maar dat is natuurlijk onzin.
  Ik doe graag mee met je winactie! De kinderen zullen het vast ook leuk vinden;)

 • Bregje
  17 oktober 2018

  Wat een geweldige samenwerking! Brand is de ergste nachtmerrie die je kan overkomen en zeker met een baby in huis. Ik doe graag mew met de winactie voor mijn kleine brandweerman.

 • Syl
  17 oktober 2018

  Als kind nachtmerries gehad over brand. Nu ik zelf moeder ben van 2 ben je nog meer bewust.. maar als ik eerlijk ben, schrik ik “van je simpele tips”. En ga ik ze zeker toepassen. 🙏🏼 Dankjewel.

 • Melissa
  17 oktober 2018

  Leuke vlog weer! Interessant filmpje! Was me niet bewust van het nut van dichte deuren, al hebben wij de deuren wel
  Altijd dicht bij de kinderen en bij ons zelf. Wij hebben 2 rookmelders hangen. In de gang en op het overloop, maar ik doe zeker graag mee met de winactie voor het koffertje!

 • Jennifer van Ginkel-Brand
  18 oktober 2018

  Wat een leuke en vooral interessante voor! Wij hebben al rookmelders en koolmonoxide melders en een brandblusser in huis.
  We doen graag mee voor het koffertje!

 • Lizan
  18 oktober 2018

  Wij hebben nog wel wat te doen qua brandveiligheid besef ik me. Oa de rookmelder op zolder weer bevestigen. Is alleen 3,5e meter hoog, erg naar als s nachts de batterij op is.

 • Fleur Lumens
  19 oktober 2018

  Hoi Kelly, leuke vlog weer😃 Bedankt voor de info over hoe je je huis brandveiliger kan maken. Dat van de deuren dicht houden wist ik nog niet! Het zijn van die dingen waar je liever niet te lang bij stil wil staan, maar wel erg belangrijk zijn! Ik had het er laatst nog met mijn man over dat we echt nog afspraken moeten gaan maken over hoe te handelen als er ooit (hopelijk nooit) brand zou uitbreken. Wij doen daarom graag mee met de winactie. Liefs, Fleur

 • Anneleen
  22 oktober 2018

  Wat goed dat jullie praten over brandveiligheid! Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht en bedenk me nu pas hoe belangrijk het is om ook in ons huis rookmelders weg te hangen binnenkort! Is weer een gezellige vlog geworden! 🙂 Leuk dat Lana haar verjaardag zo goed heeft kunnen vieren in het klasje! X

 • Tamara
  25 oktober 2018

  Wat een leuke vlog weer! Jou home work out. Is dat nog steeds vanuit New born fit mama?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.