Vlog #31 Lekkere huiselijke vlog, momlife!

Dia1

Afgelopen week was ik met name om en rond het huis te vinden. Het is dus ook echt een huiselijke vlog, ik kan echt genieten van zulke weken. Zo hadden we een playdate bij vrienden, waren Lana en ik aan het knutselen met stickers, hadden we Kimberly met baby Ramos op visite, ging ik shoppen met mijn moeder, had ik een avondje uit met een vriendin waarmee ik uit eten ging en naar de film: Fifty Shades Darker, en meer. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn Youtubekanaal.

Ben jij al bij de film ‘Fifty Shades Darker’ geweest? En wat vond jij ervan?
Natuurlijk ben ik ook benieuwd wat jullie van de video vonden! Laat je reactie achter bij de comments.
Fijne dag allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Vlog #31 Lekkere huiselijke vlog, momlife!”

  1. Alweeeeer die trui 🙂 nee geintje hij staat leuk. Vooral met een blousje er onder. Die Wibra spulletjes zijn leuk. Ik merk wel dat ze bij jou in de winkel mer spullen hebben dan bij ons. Of ik was gewoon te laat, dat kan ook. De helft was alweer uitverkocht.
    Josan onlangs geplaatst…Zelfmoord om een naaktfotoMy Profile

  2. Wat een leuke vlog weer ? een goed idee om de verjaardag op meerdere dagen te vieren, wij spelen met het idee om de verjaardag van de oudste (vlak voor kerst) dit jaar een paar dagen op te schuiven dat meer mensen tijd hebben, maar gewoon vaker vieren kan natuurlijk ook ?
    Marloes onlangs geplaatst…Thee leuten met Goodie GoodnessMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.