VLOG 24: Stoppen met vloggen?

Wat gezellig dat je dit keer op vrijdag kijkt naar de nieuwe Kellycaresse vlog. Hopelijk heb je heerlijke Kerstdagen achter de rug. In deze vlog begin ik met een belangrijke mededeling, ga ik stoppen met vloggen? Ik leg uit over de nieuwe COPPA wetgeving die gaat gelden in 2020 voor vloggers en mijn onzekerheden hierover. Er gaat namelijk (vooral voor momvloggers) veel veranderen in 2020. Maar ook leuke dingen in deze vlog, ik neem je mee naar ons weekendje Utrecht waar we tijdens deze kerstvakantie heerlijk van genoten hebben. We bezoeken het Spoorwegmuseum, het Winter Circus en Toverland. We gaan kerstshoppen en meer gezelligs. Kijk je weer met me mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video t1e zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • Tineke
  27 december 2019

  Ik ben heel erg benieuwd hoe die ontwikkeling gaat verlopen. Eigenlijk hoopte ik stiekem dat je toch minder zou gaan vloggen en weer meer gaat bloggen. Ik lees veel liever blogs, voor vlogs heb ik geen tijd en ik mis nu toch veel van je. De ouderwetse plogs of fotoverslagjes vind ik toch het allerleukste.

 • Kelly
  27 december 2019

  Wat een leuke vlog weer! (@Yannick leuke jas!!) Benieuwd hoe het in het nieuwe jaar gaat verlopen met de vlogs! Kan me de regels mbt snoep/speelgoed reclame wel een beetje voorstellen maar een vlog kijk je wel bewust of laat je je kinderen bewust kijken als ouder. Als ik af en toe gewone tv opzet voor de kinderen (meestal kijken ze Videoland/Netflix/Disney +) Dan zie je pas veel ongevraagde reclame! Valt me echt enorm op, omdat ze die reclame normaal niet zien tijdens het tv kijken. Als YouTube deze regel wil instellen zullen ze hopelijk toch uiteindelijk goed gaan controleren en mama vloggers zoals jou met een doelgroep boven de 18 minder snel beoordelen op zoiets maja dat is natuurlijk maar afwachten…..
  Kelly onlangs geplaatst…Lego World 2019My Profile

 • Lisette
  27 december 2019

  Wat lastig, er verandert iedere keer zoveel. Maar ik ben ook meer een lezer dus ik heb ook liever blogs!
  Lisette onlangs geplaatst…Mijn blog top 5 van 2019My Profile

 • rachel
  27 december 2019

  lastig die veranderingen en eerlijk gezegd vind ik je blogs altijd leuker om te lezen 😉
  rachel onlangs geplaatst…Outfit gepimptMy Profile

 • Anoniem
  28 december 2019

  Ik stem ook op meer blogs en fotoverslag en.
  Vaak kijk ik naar je smorgens vroeg en dan vind ik dat veel fijner om naar te kijken.

  Mooie dag en alvast een mooi/gezond/gelukkig 2020

  Gr Chantal

 • Sara
  29 december 2019

  Ik stem ook voor meer foto’s en blogpost. De vlogs kijk ik persoonlijk niet! Maar je blog lees ik heel graag

 • Inge
  29 december 2019

  Ja meer blogs !!!! Minder blogs-geen tijd voor

 • Inge
  29 december 2019

  Ik bedoel minder VLOGS 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.