Wat gezellig dat je kijkt naar een nieuwe vlog. In deze vlog geef ik eerlijk aan dat ik een stapje terug moet doen, heel herkenbaar voor veel mama;’s denk ik. Ik ben even de balans tussen werk en privé kwijt. Soms kom je daar net wat te laat achter ;). Ik neem daarom na een paar dagen non stop met werk bezig te zijn geweest een dagje vrij met mijn meisjes en we gaan het weekend er tussenuit naar het mooie Limburg. Daar hebben we enorm van genoten! Ook deel ik nog een leuke kinderkleding shoplog en hebben we tv opnames voor 24 kitchen! Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Abonneer je op het Kellycaresse Youtube kanaal om geen video te missen.

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Meer over ons heerlijke weekendje in Limburg kun je hier vinden om ook zelf zo’n mini vakantie te boeken.

Abonneer je via deze link op het kanaal van Papa Sjenkie

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “Vlog #18 Het werd een beetje teveel en een weekendje Limburg”

  1. Een vraagje spreek jij feline uit als Fuline?
    Want ik dacht altijd dat het Feeline was de uispraak maar ik hoorde jou zegen in je video fuline vandaag mijn vraag:)

    Ik hoor

  2. Felicia lekker boeiend. “Wij” Brabanders hebben er nog wel eens een handje van om dingen anders uit te spreken dan dat anderen dat doen? Althans, dat maak ik hieruit op. Maar vind het wel erg apart dat je hierover een opmerking plaatst. Volgens mij zijn er genoeg andere dingen waarover we ons druk kunnen maken dan over hoe je een naam uitspreekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.