Dia1

Je kunt denk ik al wel raden dat ik mij tijdens de vakantie niet gehouden heb aan Weight Watchers en daar is het ook vakantie voor, lekker genieten en niet streng zijn op jezelf, dat doen we wel weer zodra we thuis zijn. We zijn in deze derde vlog van de vlogweek aangekomen in Frankrijk bij de zus van Yannick en gaan boodschappen doen (favo bezigheid in het buitenland) en meer. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Vinden jullie buitenlandse supermarkten ook altijd zo leuk? Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden. Tot morgen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Vive la VLOG #3 : Te veel food!”

 1. Oh heerlijk! Zelf ga ik wel gewoon door met ww op vakantie maar ja ik moet dan ook nog zoveel afvallen zou het zonde vinden als we zo weer een paar kg bij is. Maar zal ook wel een beetje zondigen denk ik!
  Nicole onlangs geplaatst…Gezond uit eten gaanMy Profile

 2. Lijkt mij fijn dat je geen ww in de vakantie doet. Maar denk dat je er automatisch toch een beetje op let. Die grote supermarkten zijn echt fantastisch. Wij gaan straks ook lekker naar Frankrijk en heb er nu al zin om door die grote supermarkten te lopen 🙂
  Marijke onlangs geplaatst…Top 3 blogs I MEIMy Profile

 3. Oh wat mis ik die supermarkten! Heb een half jaar in Frankrijk gewoond en mis dat nog steeds elke dag! Wat een heerlijkheid om gewoon alles bij de hand te hebben!

 4. oooohh kel die supermarkt moahahah dat is een wahalla voor mij hahaha had helemaal los gegaan daarzo ;’)

 5. Misschien vind je het wel lekker als je weet dat het chips met gebraden kip smaak is en niet roti zoals in Surinaamse roti?

 6. Ik heb zo hard moeten lachen om je foute uitspraak van “poulet roti” ? Het klonk heel schattig, maar ook zo gek tegelijkertijd. Die geitenkaas chips vind ik overigens echt heel vies smaken.
  Volgens mij zijn jullie bij de Carrefour Contact geweest, een normale supermarkt dus en niet de echte mega grote hypermarché. Daar heb je pas echt heel veel keus, teveel eigenlijk, en ook onnodig voor als je niet op vakantie bent en gewoon snel je dagelijkse boodschappen wil doen. Ben benieuwd naar je vlog van morgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.