Visual diary Juli #3

De nieuwe visual diary, inmiddels beginnen de temperaturen toe te nemen en geniet ik heerlijk van de zon, tussen de dagen heen. Momenteel werk ik vrij veel bij mijn horeca baan, en daarnaast probeer ik ook rust te nemen omdat de zwangerschap steeds meer van me begint te vragen. Het liefst begin ik mijn dag met een power ontbijtje havermout met fruit, lijnzaad, goji besjes zodat ik de hele ochtend energiek en vol zit. Dit voorkomt al een energiedip in de ochtend. En ja een havermout ontbijt is voor mij als een taartje als ontbijt!

Afgelopen donderdag had ik gezellig geluncht met een vriendinnetje, ik ging voor deze vette ongezonde maar lekkere lunch, hier had ik gewoon zin in. Even niet clean of suikervrij, gewoon smullen. Ook de latte machiato erbij was heerlijk. Vooral was het gewoon heel gezellig met mijn vriendinnetje.

Oops dit lijkt meer een visual food diary haha. Afgelopen vrijdag was mijn lieve vriend jarig en dit gingen we vieren door lekker tapas te gaan eten bij een leuk tapas restaurantje in de stad. Daarna een gezellige avond met wat vrienden gehad.

Deze spreuk vond ik wel een mooie om mijn zaterdag mee te beginnen, die dag heb ik in de avond een dienst gewerkt.

Ik werkte zaterdag tot 01.45 in de nacht dus zondag was voor mij een brakke dag, waarbij ik vooral rust gehouden heb. Zwangerschap (in combinatie met Diabetes) vergt erg veel energie, en om maandag weer fris op mijn werk te verschijnen bestond zondag uit rusten. Wel heb ik lekker veel aan mijn blog gewerkt. Genieten vind ik dat!

Zondag avond gingen we gezellig barbequen bij mijn ouders thuis. Ik vond deze plantjes met thee pot wel een foto momentje waardig!

Mjam barbeque time!

Mmm overheerlijk toetje deze stukjes verse ananas!

Maandag deed ik voor ik ging werken boodschappen met vriendlief, en deze heerlijke douchegels gingen mee, daarvan gaan er zeker 2 flacons mee als we op vakantie gaan, i love Nivea.

Deze lekkere maaltijd salades met gerookte kip. feta kaas en gemengde sla en tomaat en komkommer bereidde ik voor om te nemen voor mijn werkdagen als avondeten, love them!

Jup inmiddels zitten we al eind week 21. Als je dit leest op 21 weken + 5 dagen. Wat gaat de tijd toch snel!

Al vind ik mijn houding enzo wat raar op deze foto, dit is een babybump outfit foto in de ochtend genomen. Deze heerlijke harembroek is van de action, ik ben er dol op!

Gisteren hadden we vrienden uitgenodigd om gezellig te barbequen, ik vind dat zo heerlijk. Lekkere salades, broodjes, veel groentes en wat lekker vlees, en uitgebreid tafelen en kletsen. Ik dronk er lekker een Jillz 0% bij, toch het ‘wijngevoel’ ervaren haha.

Heerlijk barbequen in onze tuin, en de zon scheen heerlijk!

Dit was de visual diary weer voor deze week. Vooral weer veel food foto’s (was het jullie al opgevallen dat ik dol ben op lekker eten? hihi), maar ook andere foto’s. Dit geeft een klein beetje een idee wat ik zo al doe, al zijn dit geen foto’s van mijn werk bijvoorbeeld. Ik ben benieuwd naar jullie reacties weer. Hoe is jullie week geweest? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Martina
  18 juli 2013

  Mmmmmm verse ananas! Lekker 🙂

 • Nem
  18 juli 2013

  Ik vind het altijd leuk om je Visual diary te lezen. die broek heb ik ook aan vandaag, ik wil nog meer van die broeken.. zijn zo leuk. Alleen die bruine is lastig te combineren.

  Ben je dan nu gestopt met suikervrij? Of gaat het je gewoon heel makkelijk af.

 • whatilovenl
  18 juli 2013

  Oh heerlijk al die food foto’s! 🙂

 • lynnhernou
  18 juli 2013

  Hoe maak jij jouw havermout? Als havermoutpap of eet je het gewoon? Hele mooie babybump trouwens en gezellige week!

 • Suzanne
  18 juli 2013

  Wat heb je een prachtig buikje lieverd! Leuke foto’s!

 • Anne Solveig
  18 juli 2013

  Leuke foto’s! 😀

 • kelly
  18 juli 2013

  Ik maak er havermoutpap van door het te koken met melk 🙂 ik heb er al eens een artikel over te schreven welke je via de zoekfunctie kunt vinden, ik ben dol op havermout mmm

 • CrazyGreatLife
  18 juli 2013

  Oooh lekker eten op de fotos hoor 🙂 en mooi buikje.. xx Tamara

 • Nadia
  19 juli 2013

  Mooi buikje heb je! En tja, food foto’s zijn altijd leuk, haha. :p Die late diensten op je werk lijkt me ook wel zwaar ja!

 • annouska
  19 juli 2013

  Wat ligt die ananas er mooi bij. Je ziet er trouwens prachtig uit met je buikje, geniet er van:D

 • Kimberly
  19 juli 2013

  Die ananassen zien er zo mooi uit! En je baby bump is zo mooi Kelly!! 😀

 • koffervoldromen
  19 juli 2013

  Ziet er goed uit!! Lekker gegeten zo te zien. Die harembroek is ook erg leuk. Hebben ze die nog steeds bij de action dat je weet toevallig??

 • kelly
  21 juli 2013

  Jep bij onze action nog wel 😉 thanks ik ben dol op deze broek 🙂

 • vanessa
  21 juli 2013

  Leuke foto’s! Mooi buikje heb je en die harembroek van de Action is echt geweldig!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.