Een nieuwe donderdag, een nieuwe visual diary, april is weer bijna voorbij dus dit is de laatste april editie. Ik begon vorige week met 100 bloglovin’ followers, iets waar ik ontzettend trots en blij mee ben. Dankjullie wel allemaal!

Diezelfde dag had ik met mijn afstudeer maatje twee interviews gepland staan in Oss, tussen deze interviews gingen we lekker lunchen bij La Place, ik ben dol op het broodje roomkaas mmm!

Diezelfde avond keek ik naar grenzeloos verliefd. Met een vader als militair en een vriend als ex-militair ben je het wel gewend dat de mannen een tijdje weg zijn, dit soort Schiphol momenten zijn dan ook wel herkenbaar, erg mooi om te zien hoe deze dame haar vriend na een lange tijd weer in de armen sloot, ik pinkte daar wel even en traantje bij weg.

Zaterdag had ik een familie feest, dit is de look die ik daarbij droeg.

Bij het feest hebben we met z’n allen gebowld, iets waar ik niet zo goed in ben maar wel veel plezier aan beleef.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? I love them, ze zitten heerlijk!

Mmm sate met friet!

Zondag moest ik werken bij mijn horeca baantje, ik begon deze dag met een heerlijk havermout ontbijtje!.

Maandag werkte ik samen met mijn afstudeer maatje bij Seats2meet in Utrecht. En ik snackte tussendoor deze heerlijke yoghurt met muesli, ik ben er dol op! Ondertussen waren we druk bezig met het uittypen van interviews, het analyseren ervan etc.

De lunch bij seats2meet is altijd super lekker verzorgd.

Na het harde werken ging ik met Nathalie nog even de stad in. Bij Lush kregen we een kleuren analyse van de kleuren die passen bij onze persoonlijkheden en gevoelens. Bij mij kwam vrolijk, focus en daadkrachtig eruit. Ik vond dit ook wel kloppen bij wie ik ben.

Het gezellige en ook even zonnige Utrecht!

Dinsdag hebben weer hard gewerkt aan het afstudeer project, dit keer op school.

Later die dag sprak ik af met vriendinnetje Vera om heerlijke cupcakes te bakken en te versieren. Mmm wat smaakt fondant lekker hihi

Cupcake versier les van vriendinnetje Vera, ik had dit werkelijk nog nooit gedaan hihi. En we hebben heerlijk  gesmuld!

Super leuk, toen ik thuis kwam wachtte er een heel tof pakketje op me voor de website. Ik belde Vera gelijk enthousiast op dat we dit binnenkort gaan uittesten en dan komt er een leuke review van ons over online. Mmm cakepops!

Yeah de women’s health die eerst alleen in het Engels bestond, waar ik al eens een artikel over schreef, is nu ook verkrijgbaar in Nederland en fijn in het Nederlands, heerlijk blad vind ik dat!

Dit was de visual diary voor deze week, wat vonden jullie ervan? Hoe is jullie week geweest? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Visual diary april #4”

  1. 100 followers op Bloglovin, gefeliciteerd! Ik krijg altijd zo’n honger van al die foto’s met eten. Hihi (: xxx

  2. Oeeeh wat een lekkere cuppiecakes! Ik ben benieuwd naar de review:) En die havermout met framboosjes ziet er ook heerlijk uit! x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.