Visual diary #8

Visual diary editie #8 is vandaag aan de beurt. Afgelopen week is een week geweest met verschillende ondernomen activiteiten al heb ik mezelf te weinig herinnerd aan het maken van foto’s. Daar ga ik de komende week meer op letten want ik vind het leuker om een volle visual diary online te kunnen zetten.

De visual diary week begon op donderdag. Ik had deze dag drie interviews gepland staan met mijn afstudeer maatje met allerlei betrokkenen voor ons onderzoek. Tussen twee interviews in lunchten we lekker een broodje bij de Bakker Bart.

Vrijdag had ik twee Beautydream workshop afspraken. Op de foto hierboven een sfeerimpressie van hoe de invulling van zo’n workshop eruit ziet. Iedere deelnemer heeft een eigen spiegeltje, bakje met masker, kwastjes, handdoek setje en op tafel staan alle andere benodigdheden van oogschaduws tot lipsticks tot nagellak etc.

Voor mijn workshops vind ik het belangrijk maar ook leuk om mezelf ook uitgebreid op te maken. Deze look van hierboven droeg ik vrijdag.

Vrijdag frietdag daar ben ik van jongs af aan mee opgegroeid. Zo at ik afgelopen vrijdag ook heerlijk friet en snackjes met vriendlief. Wat vinden jullie van ons geweldige friet servies? Wij eten in stijl hihi.

Zondag bekeek ik samen met mijn oma en vriend en ouders de oude fotoalbums nog eens door. Ik kwam leuke foto’s tegen van mezelf toen ik klein was. Ik had toen al gevoel voor mode met mijn mooie bloemenjurk hihi. Op de foto ernaast zie je de eierdop warmertjes die mijn oma gebreid heeft, zijn ze niet super schattig!

Zondag nam vriendlief me mee uit eten naar een tapas restaurant in ‘s-hertogenbosch bij ‘de dirigent’.  We hebben werkelijk gesmuld van de heerlijke tapas, en quality time met zijn tweetjes.

Maandag had ik een dagje school met een workshop ‘talentbranding’. Was heel interessant. Ik begon deze dag met mijn favoriete ontbijtje van griekse volle yoghurt, met stukjes verse appel, kaneel en rozijntjes en een kop groene thee mm.

Dinsdagmorgen startte ik mijn dag in de sportschool voor een heerlijk uurtje bodypump. Echt genieten vind ik dat in de ochtend. Later die dag vertrok ik met mijn afstudeermaatje naar een interview bij de zorginstelling.

In mijn visual diary mag een foto zoals die van het genietmomentje hierboven niet ontbreken. Ik ben dol op een kopje koffie of cappuccino met een toefje slagroom, daar kun je mij voor wakker maken!

Afgelopen dinsdag kwam mijn eerste winactie online in samenwerking met iSticky. De winactie loopt deze hele week nog en je maakt kans op een mooie iSticky iphone 4(s) cover. 

Gisteren ochtend zat ik al om 8.00 met een nuchtere maag in de wachtrij om bloed te laten prikken. Iets wat ik iedere 6 tot 9 weken moet laten doen voor mijn diabetes controle.

Om 11.00 was ik al toe aan een soepje haha dus ik trok een blikje tomatensoep open, met balletjes, mmm!

Ik krijg bij wijze van een proef, een nieuwe diabetes gadget, om me hier goed op voor te bereiden moest ik dit zelfstudie boek doornemen.

Na het maken van deze visual diary (het is nu woensdag 20 maart) ga ik om 20.30 de nieuwe serie Danni Lowinski kijken. Ik ben zo benieuwd naar deze serie en ik volg eigenlijk nooit programma’s maar wie weet wordt dit wel een programma dat mij veroverd! Ik ben heel benieuwd! Hebben jullie gekeken gisteren?

Dit was mijn visual diary weer voor deze week. Ik hoop dat deze voldoende beeld gaf van deze week, ik ga mezelf eraan herinneren meer foto’s te maken want ik vind het zelf ook leuk om in beeld te zien hoe mijn week eruit zag.  Wat vond je van deze visual diary? En hoe is jullie week geweest, laat het me weten in de comments.

 

Follow my blog with Bloglovin’

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Ilse
  21 maart 2013

  Wat een lief kindje was jij! 🙂
  Danni Lowinski loopt hier in België al een tijdje met Nathalie Meskens in de hoofdrol en ik vind het echt een superserie.

 • Nadia
  21 maart 2013

  Leuk, die visual diaries elke week! Leuke week heb je gehad, en superleuk servies ja, dat frietservies! En wat heb je een leuke tas (op die foto dat je wacht op bloedprikken)!

 • llitleblonde
  21 maart 2013

  Leuke foto’s. Wat een mooi gezichtje heb je 🙂

  X lisa

 • Stephanie
  21 maart 2013

  Erg leuk om de foto’s te zien.

 • Blissfulbeauty
  21 maart 2013

  Wat leuk zeg, om te zien! Ik vind dit soort diary posts altijd heerlijk om naar te kijken 🙂

 • Suzanne
  21 maart 2013

  Wat een leuke foto’s meid!

 • Bianca
  21 maart 2013

  leuke foto’s weer!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.