Even een snelle oproep tussendoor. Ik zoek namelijk weer een tester voor een product om te reviewen. Dit keer geen oproepje enkel via Facebook omdat ik zeker wil weten dat dit product getest zal worden door een enthousiaste moeder. Ik zoek iemand die dit product (met een waarde van €99,95 euro) thuis wilt ontvangen, een paar weken kan testen, foto’s wil maken en een korte review wil schrijven over dit product. Daarna mag je uiteraard het product houden. Ik ontving namelijk deze D-Link EyeOn Baby Monitor, dit is een soort webcam die je als babyfoon kunt gebruiken. Omdat wij hier zelf geen gebruik van maken en ik het wel een leuk product vind om te laten testen doe ik bij deze een oproepje aan moeders om me hiermee te helpen. Ik maak dan liever iemand anders blij met dit product in ruil voor een fijne review. Interesse en benieuwd wie ik zoek? Klik dan op lees verder.

Gezond: Testmama voor de D-link EyeOn babymonitor Junior Plus

Wie zoek ik?
Een moeder die dol is op leuke gadgets en dit product voor me wil testen en daar een review (met eigen foto’s) van wil schrijven. Belangrijk is dat je kindje onder de leeftijd van 1 jaar is zodat deze review interessant kan zijn voor (toekomstige) nieuwe moeders. Ook dien je in het bezit te zijn van een smartphone omdat die nodig is om de beelden van deze camera te bekijken. Je test dit product een paar weekjes uit, maakt foto’s waarin je je ervaringen deelt en schrijft hier een kort verhaaltje over dat ik kan gebruiken op mijn site. Daarna mag je uiteraard het product houden.

Om welk product gaat het?
De D-link baby monitor Junior plus. Dit is een soort webcam die je met behulp van je smartphone kunt gebruiken. Op het schermpje van je smartphone kun je de beelden van je kindje bekijken. Verdere info over dit product zal ik later in combinatie met de review delen.

Ben jij een moeder die dol is op gadgets en dit product voor mij wilt testen in ruil voor een leuke review? Laat dan in de comments weten dat je je wilt aanmelden, vertel wat over jezelf en je gezin en hoe je de review wilt vormgeven. Ik kies dan iemand uit die dit product voor Kellycaresse.nl mag testen. Daarna houden we contact voor de verdere vormgeving van de review.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

66 gedachten over “Oproep: Testmama gezocht voor D-Link EyeOn Baby monitor”

 1. Ik zou deze graag willen testen! Lijkt me leuk om te doen! Ik ben nu mama van een prachtige dochter genaamd Kayleigh ze is op het moment 10 weken oud. Ze is flink actief en zeer bewegelijk. We hebben nu een beeld babyfoon maar deze bevalt ons niet zo goed weinig bereik helaas en de garantie is verlopen. Te vroeg aangeschaft. Ik kan dus ook goed vergelijken met een ander merk. De review lijkt me ook enorm leuk om te schrijven. Het gaat er natuurlijk om dat je je beeldcamera goed kunt vertrouwen. Verder ben ik in het bezit van een smartphone dus kan hem goed gebruiken.

  Groetjes Rebekka.

 2. Leuk!!!!!!!!!!! Zelf wel geen kleintje onder de 1 jaar maar wel een goede vriendin die hem wil testen. Ik kan en wil daar dan wel een review over schrijven

 3. Hey kelly,
  Wat zou ik hem graag willen testen aangezien me vriend en ik ons nu gaan verdiepen in babyfoons.
  Maar denk niet dat je dan op tijd je review heb aangezien ons kleine meisje pas in februari gaat komen.
  Maar ik kijk er wel heel erg naar uit om de review te lezen.

  Zou Door blijven gaan vind het harstikke leuk om je blog te lezen.
  Groetjes

 4. Lijkt mij ontzettend leuk! Mijn dochter is bijna 9 maanden. Gebruiken nu naast een babyfoon een camera van Homewizard, maar deze ligt er continue uit. Het idee dat je je kindje even in beeld kunt krijgen is ontzettend fijn! Ik ben benieuwd of deze wel goed zal bevallen. Omdat ik niet goed de trap steeds op kan is een camera echt een uitkomst.
  Leuk dat je onder je lezers een tester zoekt!

 5. Leuke oproep! Ik heb zeker wel interesse in het reviewen van deze leuke babymonitor. Ik ben nog helemaal blanco op het gebied van deze apparaten en zou je van een review kunnen voorzien vanaf het allereerste begin. En eventueel natuurlijk een update na een bepaalde periode om te kijken hoe hij over de lange termijn bevalt. Waarom dit apparaat een geschikte gadget zou zijn voor ons toekomstige gezin? Ik ben straks net zoals jij een thuiswerkmama en je snapt waarschijnlijk als geen ander hoe fijn de slaapjes van je kindje zijn voor jouw productiviteit. Ik zal straks zeker ook consequent de baby even weg ‘moeten’ leggen om wat werk te verzetten en met zo’n monitor kan ik hem dan toch in de gaten houden als hij in de slaapkamer ligt te slapen en ik in de studeerkamer aan het werk ben. Moet je nog wel even zes (?) weekjes wachten tot het ‘proefkonijn’ geboren is. 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…Ongeplande zwangerschap & PositiviteitMy Profile

 6. Hoi hoi,

  Ik zou deze graag voor je testen. Wij hebben een dochtertje die 25 nov. 2 is geworden en ik ben op dit moment 37 weken en 2 dagen zwanger. We hebben voor onze oudste dochter een babyfoon met camera maar gebruiken deze nog voor haar. Het lijkt me leuk om deze babyfoon te testen, hoe het precies werkt wanneer je babyfoon aansluit op een mobiele telefoon. Ik kan de babyfoon vergelijken met 1 die geen contact maakt met een mobiele telefoon.

  Groetjes Noraly

 7. hoi,

  Ik zou deze graag voor je willen testen!
  Ons zoontje is nu bijna 8 weken!
  Ik heb een camera babyfoon maar zie hem daar niet goed op.
  Aangezien zijn slechte start vind ik het fijn om hem goed in de gaten te houden. Wij hebben echt wat er aan over gehouden.
  Als meneer namelijk boos word, loopt hij blauw aan en stopt met ademen waardoor ik als een gek naar boven moet rennen om hem weet even bij zinnen te krijgen.

  Wil hem dus niet te lang laten huilen, en door een goed beeld van hem te hebben kan ik goed zien of zijn huiltje echt is of enkelt een ik ben moe huiltje.

  Nou ben benieuwd wie je kiest! Al word ik het niet, ga ik zeker de review lezen!

  Groetjes, Roxanne

 8. Oh wat tof! Ik zou hem graag voor je willen testen! Mijn dochter is nu 3,5 week oud en slaap momenteel nog bij ons op de kamer. Maar nu ze langer slaap ‘s nachts zou ik zelf ook graag weer wat langer slapen, en ze maakt zoveel geluid in haar slaap dat ze me wakker houdt! Het idee dat ze op haar eigen kamertje slaapt (dat naast de onze is) vind ik echt nog doodeng! Zou het dan een heel fijn idee hebben dat ik via m’n telefoon kan kijken of er echt iets aan de hand is of dat ze in haar slaap jammert/huilt! 🙂

 9. Oh wat tof! Ik zou hem graag voor je willen testen! Mijn dochter is nu 3,5 week oud en slaap momenteel nog bij ons op de kamer. Maar nu ze langer slaap ‘s nachts zou ik zelf ook graag weer wat langer slapen, en ze maakt zoveel geluid in haar slaap dat ze me wakker houdt! Het idee dat ze op haar eigen kamertje slaapt (dat naast de onze is) vind ik echt nog doodeng! Zou het dan een heel fijn idee hebben dat ik via m’n telefoon kan kijken of er echt iets aan de hand is of dat ze in haar slaap jammert/huilt!

 10. Super leuke actie om de baby monitor te testen, daar ben ik helemaal voor in! Ik ben Jacinta, 26 jaar en heb een dochtertje Tessa, van 8 maanden oud. Ik ben ‘s nachts aardig in de weer om te zien of ze nog wel goed in bed ligt en het moment dat ze gaat staan komt ook steeds dichterbij! Daarom zou het helemaal geweldig zijn om door middel van een webcam te kunnen zien of ze nog netjes in haar bed ligt. (En om op tijd te zijn, voordat ze er uit kukelt!) Naast mijn dochtertje heb ik als gastouder zijnde nog andere kindjes die bij mij thuis slapen, waarbij de webcam natuurlijk ook super van pas komt!

 11. Jaaaa ik wil! Een zoontje onder. 1 jaar! Lijkt me leuk om een fotoverslag te schrijven. Eventueel stukje filmen van de babyfoon in actie.

 12. Deze zou wel heel handig zijn voor ons..
  Wij hebben en boef in huis die graag rond spookt..
  En aan gezien dat de december maand al er duur is kunnen we het nu niet missen op er 1 te kopen..

 13. Ik meld me graag aan om de baby monitor te testen! Ik ben gastouder van 6 kindjes waarvan en 3 onder de 1 jaar zijn, dus ik zou het heel goed kunnen testen. Ik controleer vaak de slaapkamer als ze slapen maar sommige kinderen worden daar wakker van. Met een baby monitor zou ik alles goed in de gaten kunnen houden zonder ze wakker te maken.
  Groetjes Annick

 14. Hoi kelly ik zou het dolgraag willen proberen. Ons meisje van bijna 11 maanden is altijd een rustige slaapster geweest maar laatste tijd zo actief snachts of het door dromen komt of iets anders weten we niet. Ik zou haar graag snachts wat vaker willen zien maar om elke keer haar kamertje op te komen word ze natuurlijk wakker. Ik en mijn smartfoon zijn 1 dus als ik het via m’n smartfoon kan zien zou nog beter zijn! Groetjes Chantal

 15. Hoi,

  Wat super leuk! Ik heb 3 kleintjes en lijkt me erg leuk en handig!
  Groetjes, Sophie

 16. Jobine Barends

  Lijkt ons erg leuk dit product te testen mijn man en ik zijn gek op gadgets en zijn wat betreft babygadgets nog erg “groen” want wij verwachten in mrt 2015ons eerste kindje.

  We zijn op dit moment bezig met de zoektocht naar een babyfoon met camera we hebben er al twee teruggestuurd omdat we er niks aan vonden:) moet wel alles op en aan zitten en als mijn man er na twee minuten al niks nieuws meer mee kan is het bij ons al afgekeurd.

  wij zullen dus zeker een goed testpanel zijn!

  Groetjes Jobine Barends

 17. Hallo

  Ik zou heel graag de cam voor je uit willen proberen.
  Ik ben Sabine, 26 jaar en mama van een zoontje: Rens, 3 maanden.
  Had vroeg in mijn zwangerschap al een babyfoon gekocht, getest en deed het. Nu wil ik hem gaan gebruiken en je raadt het al: doet het niet.
  Deze cam zou dus heel goed uitkomen.

  Groetjes Sabine

 18. Hoi kelly!

  Mijn zus is gastouder, en ze was al aan het kijken voor een babymonitor, zodat ze niet zo vaak meer de grotere kindjes alleen beneden hoeft te laten om bij de slapende kleintjes te kijken. dus dit zou een hele mooie mogelijkheid zijn voor haar om het te testen:)

  Ze heeft iedere dag minimaal 3 kindjes in huis, dus ze heeft veel mogelijkheden om het apparaat goed uit te proberen:)

  ( ze is nu aan het werk, dus vandaar dat ik voor haar even reageer:) )

  Groetjes Edine
  Gastouder Anne ‘lief voor jou’ wapenveld

 19. Ik zou hem wel willen testen. Wij hebben een babyphone, een speciale die weinig straling af geeft. http://www.ikbenmama.nl/smart-nova-babyfoon-p-5423.html?osCsid=0cbdab8c3f391d2aa17c5257faa8b0e8
  Ik zou deze graag willen testen omdat ik benieuwd ben of het hebben van beeld iets toevoegd aan een babyfoon. Maar ik kan me ook voorstellen dat je misschien naar iemand op zoek bent die nog helemaal niks in huis heeft.
  Mijn dochtertje is 9 maanden en geen makkelijke slaapster.

 20. Jaaaaaaaaaaaaaaa heel graag! Morgen 32 weken zwanger. Dus ik kan hem binnenkort al uit gaan testen.

 21. Ik zag je oproep op instagram en ik zou graag de baby monitor voor je testen. Wij gebruiken voor onze zoon van vier en een halve maand een standaard babyfoon zonder monitor en dit mis ik soms wel. Ook lijkt het me handig dat het via de smartfoon gaat, hierdoor zal het bereik ook verder zijn, zodat ik overdag ook in de tuin/schuur kan werken zonder probleem.
  Wendy Donker onlangs geplaatst…GastouderMy Profile

 22. Graag! Mijn kind is bijna 1 maar rommelt in de nacht ontzettend. Zelf gaan kijken zorgt er iedere keer voor dat hij wakker wordt. Een eerste check via beeld is dan wel zo prettig en stoort hem niet.

 23. Beste Kelly, ik zou heel graag dit product willen testen. We hebben een dochtertje van 1 jaar die heel het bedje doorgaat snachts. Ze ligt regelmatig boven de dekentjes, en als bezorgde mama ben ik dan bang dat ze het te koud heeft. Als ik dan weer eens haar kamertje in sluip om het te checken moet ik wel eens om mezelf lachen. Het lijkt mij geweldig om onze kleine meid te kunnen bekijken.

 24. Wat een super uitvinding lijkt mij dat zeg! Ik zou hem heel graag willen reviewen. Wij zitten momenteel zonder, onze babyfoon is voor reparatie opgestuurd. Hebben er 4 gehad, maar de voorgaanden hadden nooit voldoende bereik. We hebben een oud huis met veel brandmuren en dat schijnt nogal een probleem te zijn. Zelf welke we nu hebben heeft er soms nog problemen mee. Als ik dan de deur van de hal naar de woonkamer/keuken dicht doe heeft hij al geen bereik meer.

 25. Hi Kelly,

  Wat een enorm leuk! Een babyfoon is hier niet weg te denken, nu hebben we er alleen nog geen voor Mees. Mees slaapt bij ons op de kamer en ik dacht hem niet nodig te hebben, toch missen we inmiddels geregeld een tweede babyfoon! Perfecte timing dus! En uiteraard lijkt het me een hele eer om een revieuw te schrijven voor op jouw blog. I’m in!

  Liefs,

  Kelly
  Mama van Jay 2 en Mees 20weken

 26. Hi Kelly, het lijkt me een geweldige babycam! Ik ben nu altijd zo benieuwd wat ons zoontje in bed aan het uitspoken is als hij aan het kletsen is en hij soms helemaal bovenaan op zijn kop in bed ligt haha. Helaas kan ik met onze gewone babyfoon alleen geluid horen en niets zien. Lijkt me dus super om dat ding uit te testen 🙂 Ons zoontje is 6 maanden oud nu. Verder hebben wij nog geen andere kinderen. Ik ben zelf net 24. Net als jij een ‘jonge’ mama. Liefs,Lisa

 27. Oooh dat zou ontzettend welkom zijn! Ik ben Michelle, 25 jaar en sinds 5 weken trotse mama van een klein meisje. Zoals je zelf waarschijnlijk wel weet is het niet makkelijk om je kleintje in haar eigen kamertje te laten slapen na een tijdje. Het liefste hou ik haar de hele dag in de gaten, hihi!

  Ik zou een leuke vlog maken met daarbij een kort artikel die de interesse wekt om de vlog te bekijken. Superleuk toch, als ik onze ervaring kan delen met andere mama’s (to be)?

  Liefs Michelle

 28. Wat leuk! Ik zou ‘m wel graag willen testen. We hebben een babyfoon zonder camera en we merken dat het af en toe toch wel handig zou zijn om er eentje met camera te hebben. De kids slapen namelijk op de eerste verdieping en wij op de tweede.
  Desiree onlangs geplaatst…PakjesavondMy Profile

 29. Super leuk!!!
  Wat zou ik deze graag willen testen bij inze dochter lijkt me ideaal, ben wel benieuwd wat ze allemaal uitspookt! Hihi

  Liefs Anouk.

 30. Ik meld me bij deze heel graag aan!
  Ben net moeder van een zoontje van 5 weken en wij hebben op dit moment een babyfoon zonder camera. In de praktijk merk ik toch dat het handig is als ik m ook even kan zien.
  Onze kleine kanjer is namelijk erg beweegelijk en dan is een oogje in het zeil houden wel nodig.

  Ik zou het ontzettend leuk vinden om een review te schrijven!

 31. Mijn zoontje is woensdag 12 weken, heeft een ontzettende mooie kamer gekregen van zijn opa maar heeft er nog nooit in geslapen. Ik vind het namelijk ontzettend eng om hem daar te laten slapen. Heb wel een babyfoon dat ik hem kan horen, maar helaas zit hier geen functie op dat ik ons zoontje ook kan zien. Ik denk dat zowel mijn zoontje als ik beter zouden slapen met een babyfoon met camera. Ik word wakker als hij een geluidje in zijn slaap maak en als ik ‘s ochtends al vroeg naar beneden ga, dan wordt hij wakker van mij. Ook zou ik het ontzettend leuk vinden om dit product voor jou te reviewen!

 32. Hoi hoi! Ik zou het erg leuk vinden deze te testen, ik ben mama van 2 zoontjes de oudste is 3 en de jongste 6 maandjes. We zijn net verhuisd van een appartement naar een groot huis. We hebben nog geen een aangeschaft omdat we die niet nodig waren in ons oude huisje echter zou het nu heel handig zijn. Mijn zoontje slaapt op heel regelmatige tijden en ii ben door de week thuis en zal dan alle tijd hebben om te reviewen, en er een leuk stukje over te schrijven.

 33. Wat ontzettend fijn zou dat zijn! Dochtertje is nu 8 weken (woensdag 9 weken). Noor slaapt nu nog bij ons op de kamer, in een wiegje naast mijn partner. Ze slaapt afgelopen week al een groot gedeelte van de nacht door. Ook begint ze al te brabbelen. Hoog tijd volgens mijn partner om haar op haar eigen kamer te laten slapen en gebruik te maken van de babyfoon.
  Nu hebben wij er 1 die het geluid doorgeeft. Maar ik ben zo’n mama die, als ze wakker wordt, naar het wiegje van haar dochter loopt om te kijken of alles goed gaat…. ik kan niet slapen voordat ik even heb gekeken 😀
  Ik denk dat deze camera/babyfoon een uitkomst zou zijn

  Groetjes Babs

 34. Hééél graag! Onze dochter is 7 weken en hebben nog steeds geen babyfoon aangeschaft omdat we gewoonweg ‘door de bomen het bos niet meer zien’.
  Heb op meerdere babysite ‘ s al gevraagd naar tips voor een goede babyfoon met camera maar we komen er maar niet uit. En vind het toch een groot bedrag wat je kwijt bent aan een goede babyfoon met camera dus wilen we zeker weten dat hij goed werkt! Ook durf ik haar dus overdag niet boven in bed te leggen omdat ik dan naar boven blijf lopen doordat ik het toch wel een beetje eng vind dat ik haar niet kan zien. Wat ook weer vervelend is voor onze zoon doordat hij niet te veel lawaai kan maken omdat ze anders wakker word.

 35. Ohh deze zou ik heel graag willen testen. Mijn dochtertje is nu bijna 4 maanden. Ik heb zelf geen echt babyfoon, omdat ik haar gauw genoeg hoor huilen. Ik ben gek op gadgets. Zo hadden we toen ze net geboren was de babyfoon app. We hielden de Ipad op de kamer en met de telefoon hoorde we het geluid. Het nadeel was dat we alleen maar het plafond konden zien, omdat we de ipad niet konden richten op de wieg. Nu ben ik erg benieuwd hoe deze babymonitor werkt. Zeker nu mijn kleine dame steeds bewegelijker wordt en ik niet kan zien wanneer ze haar deken van zich heeft afgeschopt. Ook ben ik benieuwd, juist omdat ik geen babyfoon heb, of ik meer hoor dan anders.

 36. Wat leuk! Zou hem graag willen testen wij hebben een babyfoon waar we niet bepaald tevreden over zijn. Onze jongste is bijna 5 maandjes zou leuk zijn om re kunnen zien wat hij allemaal gaat uitspoken in bed zodra hij het kruipen uitgevonden heeft

 37. Wauw war lijkt me dat leuk om te revieuwen.

  Ik heb een gewone babyfoon maar nu mijn zoontje soms zijn hele bedje door gaat mis ik een camera soms wel. Maar vind het zonde om het aan te schaffen omdat we een babyfoon hebben. Ik zou hem erg graag voor je testen.

 38. Wij zouden hem heel graag willen testen. Zelf hebben we al een Alecto cam dus ik zou hem daarmee willen vergelijken. Wat wij belangrijk vinden aan een cam: Hoe eenvoudig gaat het aansluiten? Is de app makkelijk te installeren? Hoe scherp is het beeld? Hoe duidelijk komt het geluid over? Zitten er nog extra functies op? Tenslotte: is de cam zijn geld waard? Uiteindelijk gaat de dubbele cam dan naar een tienermoeder die we kennen.

  Ons gezin bestaat uit mijn man Leroy van 30, ik van 30 en Elena van 5 maanden. Wij zijn stiekem best gadget freaks en hebben beide natuurlijk een smartphone. Pa is administratief medewerker met een ICT opleiding (goh hoezo gadget freak

 39. Leuk! Luuk is nu 8,5 maand oud. En per januari start ik met mijn gastouderopvang bij ons thuis. Ik zou de babyfoon dus niet alleen voor Luuk kunnen gebruiken (ik ben namelijk regelmatig erg benieuwd naar wat hij uitspookt ‘s nachts als ik hem hoor murmelen), maar ook voor mijn opvang kindjes. Bij hen weet ik natuurlijk nog helemaal niet hoe ze slapen. Dus lijkt dit me perfect om alle kindjes goed in de gaten te kunnen houden.

  Ik zou de review vormgeven met veel verschillende foto’s (gemaakt met mijn spiegelreflex). En eventueel is een video ook mogelijk!
  Joyce onlangs geplaatst…37,2 weken in en uit mijn buikMy Profile

 40. Ik geef mij graag op !
  Ik ben zelf beperkt in bewegen en lopen en staan maar heb wel twee verdiepingen huis dus lijkt mij zeer handig zodat ik niet bij elk klein kreetje ga lopen .
  Verder ben ik heel gek op gadgets en nieuwe snufjes

 41. Wat leuk !!! Ik zou me heel graag willen aanmelden hiervoor !
  Onze dochter Guusje is inmiddels 7 maanden oud. Inmiddels zit zij in de fase dat zij alle kanten op draait in bed, en nog niet ontdekt heeft hoe zij terug kan draaien. Daarom loop ik regelmatig even haar kamertje in. Ik merk dat zij best licht slaapt dus hier wel vaak wakker van wordt. Een camera zou daarom ideaal zijn ! Zodat ik mijn kleine meisje een beetje in de gaten kan houden zonder steeds bij haar te gaan kijken. Ik lees je artikelen altijd met veel plezier en het lijkt me zoiezo leuk om eens iets te schrijven, om te kijken of het wat voor me is 🙂

 42. Leuk dat je anderen de gelegenheid geeft om dit te testen! Ik kan het zelf niet doen, of je moet tot juli willen wachten haha. Ik ben wel heel benieuwd naar de review aangezien vriendlief heel graag een babyfoon met monitor wil, gadget-liefhebber haha…
  A Mother is Born onlangs geplaatst…Ben ik echt zwanger?My Profile

 43. Ook ik zou me graag aan willen melden. Ik heb een zoontje van 2 maanden waarbij ik graag een camera babyfoon zou willen gebruiken. Hij is vaak erg onrustig als hij in z’n bedje ligt en op deze manier kunnen we zien hoe het met hem gaat zonder steeds heen en weer te hoeven lopen.
  Ik ben in het bezit van een smartphone en ik vind het leuk om verhaaltjes (en dus ook reviews) te schrijven!
  Succes met kiezen!

 44. Robin en Nové

  Jaaaa dat willen wij heel graag! Sinds afgelopen zaterdag wonen wij in een eensgezinswoning en wij hebben dus een babyfoon nodig. Mijn vriend gaf al aan eentje met een camera te willen. Ik weet niet zo goed wat ik mij daarbij moet voorstellen… Dit is de uitgelezen kans om erachter te komen met behulp van onze dochter van 5 weken.
  Wij hebben er zin in!!

  Liefs

 45. hi Kelly, lijkt me leuk om deze te testen en een artikel te schrijven voor je site! Ons zoontje is nu 3 weken oud en daarnaast heb ik een blog waar ik onder andere veel over virtuele onderwerpen heb geschreven. Vanwege zwangerschap en bevalling nu even op een laag pitje, maar kijk even op m’n site. Kun je gelijk beoordelen of mijn schrijfstijl bij je past! Let me know!

 46. Wij zijn tevreden met onze beeldloze babyfoon, zou het leuk vinden om te testen, maar wij hebben hem niet nodig. Hoop dat jij hem mag testen, Jennifer. Denk dat jullie hem goed kunnen gebruiken en je schrijfstijl is leuk, da’s mooi meegenomen bij de review!

 47. Hoi Kelly,

  Het lijkt me super om deze te mogen testen voor jouw website! Mijn zoontje is bijna 6 maanden en we hebben een gewone standaard babyfoon, we wilden graag eentje met een camera er in maar dat vonden we iets te prijzig! Het lijkt me echt geweldig als ik word uitgekozen.

  Liefs van Amanda

 48. Samantha Knaepen

  Anders dan anders, maar ik ben een gastouder! Ik heb een 24/7 opvang, en momenteel slapen er iedere avond een tweeling bij ons in huis. Naast het feit dat het mij ontzettend leuk lijkt (en me man, de gadget freak) om het uit te testen, lijkt het me ook een ontzettend rust gevoel geven.
  De tweeling is nu 14 weken oud, mama en papa werken bij KLM dus we hebben mooi een aantal maanden om het uit te testen, ook slaapt er regelmatig een kereltje van 8 maanden bij ons, lekker divers!

  Wij allemaal zouden het ontzettend leuk vinden om het uitvoerig te mogen testen!

  Liefs

 49. Lieve Kelly,

  Mijn zus wees me op j oproep.

  Mijn dochter en dus haar nichtje is nu 4 maanden oud en zoals j wel weet begin ze nu om te rollen etc. We hebben nog geen babyfoon aangeschaft omdat de noodzaak altijd leek te ontbreken aangezien ons hele appartement 1 vloers is. Maar nu ze begint om te rollen en meer te bewegen, zou ik graag haar welzijn in de gaten houden af en toe. Ik zou daarom graag je systeem uitproberen n laat jou en alle moeders graag weten ofdat het systeem zo nuttig en convenient is als dat het lijkt.

  ik hoor graag van, via mijn smartfone of anders :),

  Met vriendelijke groet, Saskia

 50. Wat een leuke oproep. Mijn zoontje is 9 maanden en heeft vanaf zijn geboorte al moeite met in slaap komen. Hij gaat dan vaak huilen en sinds hij kan staan weet hij niet hoe snel hij rechtop moet komen. Het nadeel is je weet nooit wanneer hij gaat liggen als hij huilt. (We hebben een soort max van 15 minuten de tijd geven om in slaap te komen). Als hij ligt weten we dat hij bijna gaat slapen. Maar omdat we geen beeld babyfoon hebben moeten we soms voorzichtig om het hoekje kijken. Je begrijpt het al. Regelmatig een wakker mannetje omdat hij ons ziet.
  Een beeld babyfoon zou een uitkomst zijn. Wij hebben het nooit aangeschaft omdat we het zonde vonden omdat we al een babyfoon hebben. Misschien kunnen we het op deze manier dan uittesten

 51. Leuk en erg interessant. Erg benieuwd hoe dit in zn werk gaat. Vooral omdat wij onze Liam gauw ergens op bed leggen als we op visite zijn lijkt ons dit erg makkelijk. En nu de feestdagen eraan komen is het de ideale timing. Liam is 9 maaand dus zo kunnen we hem overal goed in de gaten houden. Nogmaals, ben erg enthousiast!!!! Groetjes Maureen

 52. Hoi Kelly, ik zou deze baby monitor dolgraag willen testen! Zit al tijden te twijfelen of ik zoiets zou aanschaffen. Ik ben dol op gadgets en helemaal als die mijn avonden/nachten rustiger kunnen laten verlopen.

  Mijn dochter Evy is 6 maanden oud, ik ben zelf 29 jaar oud. Uiteraard vind ik het alleen maar leuk om een review te schrijven met foto’s!

  Groetjes, Valerie

 53. Ook ik zou heel graag jouw testmama zijn. Ik ben Lisette, 35 en mama van 3 kinderen. Een tweeling van 5 jaar (meisje en een jongetje) en afgelopen 22ste augustus, zijn we de trotse papa en mama geworden van nog een jongetje. We wonen in een nieuwbouwwijk waar er veel mama’s en papa’s met kleine kinderen wonen en dus ook heel veel babyfoons. Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik voor niets boven sta omdat het niet onze vent blijkt te zijn die huilt of dat we hele verhalen van een totaal vreemd kindje voorbij horen komen.
  Deze babymonitor zou dan ook ideaal zijn voor ons en ik zou hem heel graag testen. Extra super bijkomstigheid is natuurlijk dat ik niet voor niets naar boven loop en de andere kids wakker worden omdat ik precies kan zien of ik wel of niet naar boven hoef.
  Mijn man is een echte gadget freak, als het nieuw en nuttig is dan komt het hier voorbij maar meestal is het vooral nuttig voor papa en dit zou eens werkelijk een nuttige gadget zijn waar mama ook wat aan heeft!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.