Getest Pampers active fit luiers

Pampers14

Getest Pampers active fit luiers:  Testmama Roos reageerde op mijn oproepje waarbij ik op zoek was naar testmama’s om Pampers luiers te testen. De testmama zou een maand lang gratis luiers ontvangen en uitgebreid testen en daarbij een eerlijke mening geven. Mama Roos testte deze luiers bij haar actieve zoon van 2,5 jaar. Zij gebruikt normaliter huismerk luiers en ze was erg benieuwd naar de Pampers resultaten en ik ben zelf ook erg benieuwd naar de ervaringen van mede mama’s, dus klets er zeker over mee bij de comments.

 

 

 

 

 

pampers

Getest Pampers active fit luiers
Roos: Ik zag het oproepje van Kelly voor een testmama en voelde me gelijk aangesproken. Ik heb twee zoons en beiden zitten ze nog volledig in de luiers. Ik werd uitgekozen (jeej!) en mocht luiers testen voor mijn oudste zoon Ayden. Hij is een echte ondeugende peuter van 2,5. Ik kreeg 3 pakken Pampers active fit in maat 5 thuis gestuurd. Op de verpakking staat onder andere dat de luiers goed ademen, zacht aanvoelen, tot 12 uur lang droog blijven en een speciale 3-way-fit pasvorm hebben. Dat de luiers van Pampers zacht aanvoelen, dat klopt zeker.

“ Ook tijdens klim en klauter acties, of driftbuien en dramatisch op de grond rollen blijft de Pampers luier netjes zitten “

pamp

Wij gebruiken normaal voor Ayden een huismerk luier van een drogist en die voelen met aantrekken een stuk stugger. Ik heb Ayden een ochtend zonder broek laten rondlopen met de Pampers luier en merkte dat hij overal prima aansloot. Ook tijdens klim en klauter acties, driftbuien en dramatisch op de grond rollen blijft de luier netjes zitten. Wat me wel op viel, is dat ik Ayden sneller rook als hij geplast had. De luier hoefde hier niet eens vol voor te zitten. Het zal onbekenden waarschijnlijk niet opvallen, maar als mama zijnde let je daar denk ik onbewust toch op. Dat vond ik wel een nadeel.

Wat ik prettig vind, is dat de luier vrij dun aanvoelt, een dikkere luier vormt al snel een prop tussen de beentjes en dat zit niet prettig. De grote test voor ons was of de luier de nacht zou doorstaan zonder te lekken. We hebben in de afgelopen 2,5 jaar een heleboel luiers geprobeerd en waar we vaak overdag tevreden waren, lekten de meesten ‘s nachts door. Ayden drinkt nog zo’n 200 ml thee voordat hij gaat slapen en dit plast hij ‘s nachts uit. Deze Pampers luier is hiervoor met vlag en wimpel geslaagd voor deze test, alle nachten tot nu toe geen lekkages gehad, ondanks dat de luier in de ochtend erg vol zat.

Eindconclusie van deze luiertest: We zijn erg tevreden over de Pampers active fit luiers, het enige minpuntje wat wij konden vinden was de geur. Toch zou ik ze zeker aanschaffen wanneer ze in de reclame zijn.

Nu ben ik heel erg benieuwd of jullie bekend zijn met de luiers van Pampers en hoe jullie deze ervaren. Welke zijn voor jou als beste getest? Welk merk en type luiers gebruiken jullie het liefst voor jullie kindje(s)? Zelf ben ik erg tevreden met de luiers van Lidl en stem ik het gebruik van luiers vaak af op aanbiedingen. Ik ben benieuwd wat jullie zelf graag gebruiken. Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

23 gedachten over “Getest Pampers active fit luiers”

 1. Wat een leuke review om te lezen, zelf gebruik ik altijd Pampers luiers en dan koop ik ze in maandboxen in via bol.com, dan scheelt het een hoop in de kosten

 2. Ah wat is Ayden een schattig ventje. Fijne eerlijke review, die geur herken ik, dat vind ik ook minder fijn bij Pampers. Ik kijk gewoon per keer welke aanbiedingen van luiers ik kan vinden, ik ben blij met Pampers luiers, maar ook met kruidvat, aldi en etos

 3. Leuk zo’n lezersreview! Ik ben zelf heel tevreden over de Kruidvat eigen merk luiers. Helemaal nu ze vernieuwd zijn en nog zachter en soepeler aanvoelen. Mijn ervaring met Pampers was in het verleden niet zo goed, ze lekten nogal door. Dus daarom ik het nooit weer geprobeerd. Misschien dat ze nu vernieuwd zijn en wel goed bevallen :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Clinique Pop Lip Colour + Primer lipstick in Cherry PopMy Profile

 4. Leuk inderdaad dat een lezer een review doet. Ik heb zelf nog geen kinderen dus ik kan er niet over mee praten haha

 5. Ik gebruik luiers van de Eco plaza Natu iets. Die gaan ook goe de nacht door. Ik vind het vooral ook een fijne gedachte dat het veelal van natuurlijk materiaal is. Ik heb bij mijn dochter wel vaak pampers gekocht en daar vond ik nog wel eens een stukje plastic terug op haar huid. Iets dat los liet. Daarom was ik niet tevreden want het was een scherp stukje. Liefs! Eva
  Eva onlangs geplaatst…Win actie t-shirt van Mar-joya.nlMy Profile

 6. Zelf vind ik Pampers de meest prettige luiers, de luiers van huismerken zijn vaak stug en dat lijkt me niet lekker zitten. Ik probeer ze wel altijd met korting te kopen want pampers zijn wel duur. Leuk om deze review te lezen.
  saskia onlangs geplaatst…Als zwanger worden niet vanzelf gaat.My Profile

 7. Toen mijn zoontje pas geboren was gebruikten wij veel pampers, omdat wij veel pampers als cadeau kregen.
  Nu gebruiken wij sinds 3 maanden luiers van de etos ( mijn zoontje is nu 10 maanden). De luiers lekken niet door, hij krijgt geen luier uitslag en ik vind de luiers vergelijkbaar met pampers.

 8. ik heb een zoontje van 9 maanden en hij nogal actief. Ik heb altijd pampers gebruikt en Sinds mijn zoontje kruipt gebruik ik active fit. Ik wil niks anders meer. Het blijft inderdaad op zijn plek zitten en lekt niet door! Ik koop ze wel altijd in de reclame of in Duitsland. Scheelt toch wel iets.
  Tamara onlangs geplaatst…Kardashian Kids CollectieMy Profile

 9. Ik zweer bij luiers van Pampers, ik heb van alles geprobeerd maar mijn Jonah lekt door iedere luier heen, behalve die van pampers

 10. Bij onze eerste heb ik verschillende merken geprobeerd en vooral pampers en huggies lekten door. die van etos waren nogal dik en die van de Kruidvat bevielen goed. nu bij onze tweede heb ik geen vergelijkend warenonderzoek meer uitgevoerd

 11. Onze dochter lekt door pampers heen en ze krijgt er luieruitslag van. Voor ons alleen maar kruidvat luiers. Aan bovenstaande reacties is wel te zien dat het enorm verschilt per kindje.
  angelique onlangs geplaatst…Stappen achterwaartsMy Profile

 12. Absoluut gewoon huismerk. Pampers vond ik echt vreselijk! Keano is gelukkig al een aardige tijd uit de luiers maar Pampers was een eenmalig iets. Ongelooflijk hoeveel problemen ik daarmee gehad heb. Keano lekte er gewoon doorheen, kreeg ongelooflijk rode billetjes, of de vulling van de luier liet gewoon los waardoor Keano onder de siliconen balletjes zat. Als er een tweede komt ga ik gewoon weer voor de kruidvat luiers
  angelique onlangs geplaatst…Interieur | Woonkamer make-overMy Profile

 13. Wat leuk om te lezen, zelf gebruik ik wasbare luiers, dat is nog makkelijker en goedkoper vinden wij

 14. Ben ook benieuwd hoe een newborn mama ze ervaart, die had je ook gevraagd als testmama toch? Denk dat de leeftijd van het kindje ook wel voor verschil zorgt met hoe het bevalt, baby’s worden vaker verschoond maar hebben hele andere ontlasting en grotere kindjes zijn heel beweeglijk

 15. Hallo Kelly,
  Wij gebruiken ook Pampers en vinden het de beste , van alle merken die we al getest hebben.
  We gaan ook niet meer naar de winkel, maar laten ze thuis bezorgen, lekker gemakkelijk en goedkoper.
  De pampers zitten heel comfortabel, lekken nooit en onze bengel heeft nog nooit uitslag gehad.

  Groeten Catia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.