Spam je blog!

Spam je blog

Ik vind het heel erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken en via de comments op mijn blog leer ik ook heel veel nieuwe en leuke blogs kennen. Af en toe geef ik jullie de gelegenheid om je blog te spammen in de comments met uitleg naar wie je bent. wat voor blog je hebt en waar je over schrijft. Waarom moeten we jouw blog ontdekken? Wat maakt jouw blog uniek? Jullie mogen lekker spammen in de comments en ik hoop dat we zo allemaal veel nieuwe blogs kunnen ontdekken.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

100 gedachten over “Spam je blog!”

 1. Ik ben Nicole en op mijn blog schreef ik eerst over mijn zwangerschap en alles wat er in mijn leventje gebeurde. Nu schrijf ik over mijn dochtertje Fay die sinds 2 weken in het ziekenhuis ligt. Ik hoop straks als alles weer “gewoon” is ook te gaan schrijven over Project Life waar ik me graag mee bezig houd, over de dingetjes die ik doe, over de dingen die ik tegenkom en uiteraard blijf ik een mama blogger en schrijf ik ook graag over mn kleine lieve schat.

  Vind je dus een persoonlijke blog leuk, met daarnaast af en toe nog wat andere dingetjes ertussen.. Dan kom gerust langs!
  http://babyeagles.wordpress.com
  Nicole onlangs geplaatst…Baby in beeldMy Profile

 2. Ik spam graag mee!
  Ik blog op http://www.miratells.nl
  Ik schrijf voornamelijk over beauty en mijn blog is anders dan anderen omdat ik absoluut geen make-up talent ben maar het wel leuk vind om er mee bezig te zijn. Ik probeer mijn artikelen altijd te schrijven met een flinke dosis zelfspot en wat humor.
  Hopelijk tot ziens!
  x
  Mira onlangs geplaatst…H&M Nudes EyeshadowsMy Profile

 3. Ik spam nooit, maar oké, misschien moet ik het toch eens doen. Wie weet helpt het.

  http://www.healthymommy.nl is een mama (in spé) blog met leuke en informatieve artikelen over zwangerschap, kinderen, ‘taboe’ onderwerpen en health. Ik ben zowel Personal Trainer als Ambulant Hulpverlener in de psychiatrie dus wil hier ook nog wel eens het e.e.a. over schrijven. Vooral een leuke, informatieve en herkenbare blog voor vrouwen die moeilijk zwanger kunnen (of zijn) geworden, miskramen hebben meegemaakt of zelfs een kindje zijn verloren.
  Leuk als je eens een kijkje neemt.. Liefs Sanne
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…BuikkrampjesMy Profile

 4. Wat leuk!! Op mijn blog suikervrijeten.blogspot.com post ik regelmatig simpele, budget en lekkere suikervrije recepten. Die ook nog eens makkelijk mee te nemen zijn. Daarnaast post ik ook reviews van kookboeken, leuk hotspots en tips die je leven een stuk makkelijker kunnen maken. Zelf ben ik student en ik wil dus graag zo goedkoop mogelijk gezond eten! 🙂

 5. Altijd leuk om te spammen en zo zelf ook nog wat nieuwe blogs te ontdekken 🙂 Ik heb een persoonlijk blog waarop ik eigenlijk schrijf over de dingen die me op dat moment bezig houden, op dit moment ben ik weer veel aan het fitnessen dus probeer ik gezonde recepten te delen en anderen te motiveren etc. Je kan mijn blog hier vinden: notabularasa.blogspot.com
  Bente onlangs geplaatst…Recept: post workout ‘ijs’My Profile

 6. Ik spam ook maar even mee! Ik ben Amy, 21 jaar oud en ik blog op http://www.thepinkperfectionist.be, een beautyblog. Op mijn blog probeer ik een zo groot mogelijke doelgroep aan te spreken. Ik heb wat luxere merken, budgetproof make-up, natuurlijke huidverzorging, … Voor iedereen is er wel iets gepast te vinden! 😀
  Amy onlangs geplaatst…Shoplog LeuvenMy Profile

 7. Yay, spam-time! Ik ben Eline, ik ben 11(!) jaartjes jong en blog nu al een tijdje op mijn blog http://www.just-litllethings.blogspot.be/. Ondertussen heb ik al een grote liefde voor het bloggen ontwikkelt en hoop dat ik het nog lang volhoud. Elke dag plaats ik een artikel rond fashion, beauty of andere lifestyle dingetjes online. Al zit daar soms ook een vleugje fotografie of een leuke DIY tussen. Ik hoop dat je snel een kijkje neemt?

  Liefs / http://www.just-litllethings.blogspot.be/

 8. Wat leuk dat je deze gelegenheid bied! Ik doe mee 🙂
  Ik ben een jonge mama van 25, en deel op mijn blog http://psnim.blogspot.nl vanalles en nog wat over mijn bijna 1 jarig zoontje Nim, en wat mij bezig houd in het dagelijkse leven. Ik ben nog niet zo lang bezig maar vind het fijn om lekker over mijn kleine knulletje te kunnen schrijven :).

 9. Ik als trouwe lezer, maar niet zo’n fanatieke reageerder, maak hier wel even gebruik van 😉

  Ik blog op Mind Your Feed over een gezonde leefstijl met pure en natuurlijke voeding. Ik laat zien dat gezond eten echt niet zo lastig hoeft te zijn. Naast blogger ben ik voedingsadviseur dus mijn blogs zijn altijd voorzien van een stukje onderbouwing, zodat je ook weet waarom bepaalde voeding goed voor je is! Kom eens een kijkje nemen 😉

 10. Spammen is altijd leuk. Mijn naam is Jess en ik blog op http://www.inaflowaroundtheworld.blogspot.com Mijn blog is zo’n typische van alles en nog wat blog met artikelen over het moederschap, outfits, receptjes, shoplogs, diary’s en alles waar ik verder blij en gelukkig van word. Geen idee wat mijn blogje uniek maakt, ik ben in ieder geval volledig mezelf. Neem gewoon eens een kijkje enne… oordeel zelf 😉
  Jess onlangs geplaatst…Babyverzorgingsproducten van NûbyMy Profile

 11. Wat lief dat we mogen spammen! Ik schrijf op elineboot.com voornamelijk over beauty, maar ook onderwerpen als lifestyle en fashion komen voorbij. Ik probeer altijd zoveel mogelijk verschillende merken en producten te reviewen, doe alles heel persoonlijk en niet te serieus 😉
  Eline onlangs geplaatst…Mijn favoriete boekenMy Profile

 12. Ik heb geen nieuw blog voor je om te ontdekken maar ben nog wel steeds super blij met mijn blog! Mamaangelique.wordpress.com zelfs twee winacties staan! En natuurlijk allemaal mama gerelateerde blogs en budget
  Angelique onlangs geplaatst…Winactie #2My Profile

 13. Wat lief dat we mogen spammen, hihi! Ik ben Tiffany en heb een blog, genaamd http://imperfectiondefinesbeauty.wordpress.com/

  Mijn blog startte over voornamelijk beauty, maar nu en dan komt er ook eens een persoonlijk stuk bij kijken. Ik deed mee aan de Happychallenge (which I LOVED), maar ook op een andere manier wordt mijn blog persoonlijk. Dit doordat ik mijn lezers een kijkje in mijn leven wil bieden, zodat ze zichzelf misschien kunnen herkennen in mijn woorden.

  Beauty, persoonlijk en lifestyle… Daar moet je bij mij voor zijn 🙂
  Tiffany onlangs geplaatst…Pretty Little Liars – Wie is A?My Profile

 14. Leuk dat je dit doet :D! Ik blog samen met mijn beste vriendinnetje over van alles. Zij is mama van een zoontje van 10 maanden, we zijn samen al meer dan 50 kilo afgevallen dmv WeightWatchers, houden van bakken en koken, zijn gek op shoppen, lachen en kletsen. Hierover bloggen wij dus ook twee keer per dag!
  Manon onlangs geplaatst…Juf ManonMy Profile

 15. Wat een lieve actie van je!
  Mijn blog is nog maar 2,5e maand oud, maar ik zou nu al niet meer zonder willen! Ik houd heel erg van sporten, maar sinds vorig jaar heb ik gezondheidsproblemen, waardoor dat niet altijd makkelijk is. Toch zijn er nog heel veel dingen die mij gelukkig maken en daar schrijf ik over.
  Omdat ik vooral niet-bloggers als volgers heb, schrijf ik ook af en toe over mijn belevenissen in ‘Blogland’.
  Esther onlangs geplaatst…Mijn reis door Blogland, deel 2!My Profile

 16. Hoi! Ik ben Anne-Marie en op mijn blog My happy kitchen schrijf ik over eten maken, kopen, uit eten gaan, nieuwe producten, kortom alles wat met lekker eten te maken heeft! Leuk als je een keertje langs komt!

 17. Wat leuk!
  Sinds deze week schrijf ik dagelijks een blogpost voor http://www.labellafleur.nl. Hier schrijf ik over lifestyle en beauty ondewerpen. 2 dingen wat mij ontzettend aanspreekt en ik graag mee bezig ben.
  Daarnaast heb ik sinds deze week weer een nieuwe columnist die 1 keer in de 2 weken een blogpost in zijn stijl zal gaan verzorgen en die zich gister heeft voorgesteld. En als laatste kun je nu ook kans maken op de nieuwste Cosmoplitan!
  Genoeg leuks dus!

  Fijne avond:).
  Fleur onlangs geplaatst…Personal | Lady 1 jaar!My Profile

 18. Leuk dat we mogen spammen!!! Op mijn blog, http://patrician46.wordpress.com schrijf ik over eigenlijk alles wat mij bezig houdt. Iedere dag heeft sinds een week een eigen thema waar binnen ik wat probeer te schrijven.
  Soms, zoals vandaag komt er een extra blogpost tussendoor, maar over het algemeen probeer ik één blog per dag te schrijven. Ik zou het leuk vinden om veel nieuwe mensen te mogen begroeten op mijn blog!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Lieve Bjarne TimMy Profile

 19. Superleuk Kelly!

  Ik ben een beginnend blogger en heb ook jouw blog net ontdekt via twitter. Geweldige website heb je, ik ga gauw eens op mijn gemak rondneuzen. Ik heb mijn blog nog niet gepromoot en wachtte op het juiste moment.. denk dat jouw oproep op twitter dus mijn roeping is en ik hierbij maar in het diepe spring!

  Ik blog op http://www.detailsbydenies.com o.a. over alles wat mij bezig houdt op gebied van lifestyle, fashion, wonen, gezondheid, relaties, recepten, voedselintoleranties, huishouden en eigenlijk alle dingen die ik leuk vind. Ik ben een levensgenieter, dromer en doorzetter die het ‘pech’ had om in de bloei van haar leven chronisch ziek&huisgebonden te raken. Dat zoiets je overkomt valt rauw op je dak. Er wordt je veel ontnomen en dat het makkelijk is om mee te leven wil ik zeker niet beweren maar gek genoeg heeft mijn ziekte me ook veel gebracht. Ik ben gelukkiger dan ooit en sta heel anders in het leven. Ik hoop in het bloggen een nieuwe hobby te vinden waar ik veel plezier aan zal beleven. Ik deel eenvoudige tips, details en manieren om het dagelijks leven met een chronisch gebrek aan energie en beperkingen aangenamer te maken en geluk& plezier te vinden in de kleine dingen. Ik wil op een luchtige manier ziek zijn en alles wat daarbij komt kijken bespreekbaar maken en hoop mensen te inspirerel. Daarnaast blog ik over verzorging&lifestyle voor honden en schrijf ik columns over de avonturen van mijn labrador Aukje. Je vindt op mijn blog niet dagelijks een nieuwe post, de beste foto’s of de nieuwste fashion items.. ik blog wanneer ik wil en kan binnen de grenzen van mijn gezondheid en kijk uit naar al het leuks wat deze creatieve reis mjj gaat brengen. http://www.detailsbydenies.com neem een kijkje en alle tips, suggesties of reacties zijn welkom!

  Oeps kelly deze lap tekst is al een blog opzich.. ik waardeer deze spamkans enorm, bedankt! En medespammers tot gauw! Liefs denies

 20. Wat leuk! Ik ben Patricia van http://www.twijfelmoeder.nl. TwijfelMoeder slaat op mij. Waarom? Omdat ik twijfel over het feit of ik moeder wil worden. Heb ik een kinderwens? Ik weet het niet. Daar probeer ik achter te komen. Maar naast persoonlijke columns deel ik ook interviews met vrouwen (en af en toe een man), die laten zien dat kinderen krijgen niet vanzelfsprekend is. Op deze manier wil ik een taboe doorbreken. Het taboe om eerlijk te kunnen zeggen dat je geen kinderen wil, zonder dat er dan wordt gezegd dat je egoïstisch bent. Maar ook het taboe op ongewenste kinderloosheid. Helaas worden heel veel vrouwen en mannen namelijk getroffen door vruchtbaarheidsproblemen. En ga zo maar door. Bij de site hoort ook een besloten forum waar ieder zijn/haar verhaal kan plaatsen of reageren op de anderen. Vanaf april zullen er weer dagelijkse updates verschijnen, want ik heb echt volop inspiratie (alleen even te weinig tijd).
  Patricia onlangs geplaatst…Meisje bevalt op straat, laat baby achterMy Profile

 21. Hoi Kelly! Wat leuk dat we mogen spammen. Dankjewel. En wow, wat zijn er al veel reacties. Maar goed, ik ga toch die van mij ook noemen 🙂 Ik blog op http://www.wonderlicht.com en schrijf over d.i.y projecten, interieur, tekenen, kunst en boeken. Ik ben verslaafd aan boeken, instagram, bloggen, en zelf dingen maken. Heerlijk vind ik dat. Het helpt me ontspannen op de een of andere manier. Het lijkt me leuk als je eens op mijn blog komt kijken!
  En nogmaals bedankt dat we hier mogen spammen. Fijne avond nog! XXXX
  Karlijn onlangs geplaatst…Count Your BlessingsMy Profile

 22. Leuk! Ik blog dagelijks op http://www.nailsbytessa.nl waar je elke dag een artikel vind gerelateerd aan nagellak. (Op het moment heb ik wat problemen met mijn laptop waardoor er niet elke dag een artikel online komt). Swatches, nail-arts enz. Regelmatig komen er ook andere artikelen voorbij zoals beauty en fashion! Neem gerust een kijkje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! Liefs Tessa!

 23. Hee wat leuk Kelly, dankjewel! Mijn blog heet 18elf.nl/weblog en ik schrijf over een gezellige mix aan onderwerpen. Ik blog als tekstschrijver, als moeder en als creatief. Wat mijn blog uniek maakt is natuurlijk mijn eigen persoonlijke schrijfstijl, maar ik nodig iedereen bij deze uit om gewoon eens te komen lezen, zodat je zelf je mening kunt vormen (of me meteen kunt volgen ;-)) Groetjes, Petra
  Petra onlangs geplaatst…Pyjamadag… of toch niet?My Profile

 24. Mijn twee blogs zijn mijn online dagboek. Mijn kidsblog heet htyp:\\www.meidenditjesendatjes.nl en mijn fashion, beauty en lifestyle blog heet http:\\www.modenise.nl!

  Leuk als je een kijkje neemt!

 25. Hmm nog nooit mijn blog ‘gespamd’. Nu toch maar eens proberen, haha!

  Ik ben Elize en schrijf sinds november vorig jaar regelmatig op mijn blog http://storiesofacoeliac.wordpress.com/. Mijn blog gaat over mijn leven met coeliakie (een glutenintolerantie). Ik weet pas iets meer dan een jaar dat ik het heb, dus ik schrijf over de ups en downs (steeds meer ups! Jeej!) rondom mijn gezondheid en het glutenvrije dieet. Verder vind ik het heel leuk om recepten en tips te delen en soms te schrijven over herkenbare situaties die je tegenkomt als je glutenvrij moet eten.

  Oh ja, ik studeer op dit moment dus daarover schrijf ik ook regelmatig. Of natuurlijk over de combi van studeren en coeliakie hebben.
  Elize onlangs geplaatst…Muffins met haver, rozijnen en banaanMy Profile

 26. Aah, leuk ik houd van spam artikelen! 🙂

  Mijn blog is http://www.younailedit.net. Dit is een beautyblog met een hoop make-up en nagellak, maar ook met fashion, lifestyle en personal stuff. Ik houd mijn blog lekker dicht bij mezelf en ik deel graag leuke updates met jullie. Zo ga ik volgende week trouwen en schrijf ik elke woensdag een update (zoals je nu ook bij de CommentLuv ziet staan, haha).

  Hopelijk zie ik jullie op mijn blog! 🙂 Ik ga in ieder geval even rondneuzen!
  x
  Lisanne onlangs geplaatst…Wedding Wednesday Update | Nog een week, vrijgezellenfeest, laatste voorbereidingen!My Profile

 27. Hallo iedereen, ik blog over wat ik doe in mijn vrije tijd (pastime), dat gaat vooral over koken maar ook fotografie, wandelen, lezen, … Ik heb sinds een paar weken een nieuw project, 42 / 52, waarin ik elke week wat meer vertel over mijn leven met bijbehorende foto’s. Mijn lay-out is deze week volledig vernieuwd en ik ben zelf best wel fier op mijn blog. Nu zou ik het gewoon leuk vinden om te weten te komen wat anderen vinden. Commentaar is dus welkom (maar lief zijn hé ;-)). Ik hoop jullie dus te zien op http://peggyspastime.blogspot.be/. En ondertussen ga ik al die blogs hier eens ontdekken !
  Grtjs, Peggy

 28. Leuk. Ik spam ook even mee. Ik ben Petra en blog op http://happylioness.wordpress.com
  Het is een blog over mijn leven en gedachten. En aangezien mijn kids een belangrijk deel van mijn leven zijn, verschijnt er regelmatig een blogpost over het moeder zijn, opvoeden en leuke ditjes en datjes. Maar ik ben meer dan alleen moeder. Vandaar dus ook aandacht voor mijn gedachten, dromen en ontwikkelingen.
  Petra onlangs geplaatst…Een beetje stilMy Profile

 29. Hoi! Normaal lees ik (Inge) je blog alleen, en ik vind hem echt super leuk! Door middel van een reactie ontdekken misschien meer mensen onze blog :). Samen met Anouk heb ik een blog over lifestyle, eten en sporten. We zijn allebei diëtistes in opleiding maar kijken soms net wat anders tegen voeding aan dan wat ons wordt verteld in de opleiding, hier schrijven we dan ook graag over. We delen heel veel recepten, zowel gezond als heerlijke guilty pleasures en daarnaast schrijven we over alles wat we leuk vinden en in ons op komt. Neem dus snel een kijkje op http://eattrainlaughrepeat.wordpress.com/ Liefs!
  Anouk en Inge onlangs geplaatst…Healthy snack; Bananenbrood met amandelen en dadelsMy Profile

 30. Joehoe, leuk dat we mogen spammen Kelly. Ik ben net begonnen met bloggen ik vind het daarom extra leuk om wat bezoekers te krijgen. Ik ben Fleur van http://www.travelwithfleur.wordpress.com en ik houd van reizen. Uiteraard probeer ik zoveel mogelijk leuke, interessante reisinformatie met jullie te delen, reisfoto’s en tips. Daarnaast vind ik het leuk mensen te interviewen over hun gemaakte reizen, te bloggen over leuke restaurants en persoonlijke dingen. Kom snel een kijkje nemen zou ik zeggen!

  Reisgroetjes, Fleur.

 31. BeautyinsideandoutNL

  Leuk en lief dat we mogen spammen!

  Op mijn blog plaats ik: outfits, reviews, diary’s, healthy lifestyle onderwerpen zoals gezonde recepten en artikelen over sporten (voornamelijk hardlopen) en tot slot maak ik ook Youtube filmpjes, welke ook op de site verschijnen. Mijn blog bestaat nog maar sinds januari en ik post pas wat actiever sinds februari, dus er staan van sommige onderwerpen nog niet ontzettend veel artikelen op de site maar ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen!

  www. beautyinsideandout.nl

  Liefs, Deliana

 32. Hoii!! Leuk om eens te mogen spammen 🙂
  Ik heb een blog over Make-up, Beauty, Fashion & Lifestyle: MBFL!
  Ik heb nu een verloting van een goodiebag, dus vergeet niet je e-mailadres en de reden dat je wil winnen in te vullen in de volgende link: https://www.enquetesmaken.com/s/8e7680a
  De goodiebag wordt verloot bij 100 volgers, dus volgen is ook belangrijk!

  Kijk dus op http://www.mbfl.blogspot.com 🙂 Ik zou het heel leuk vinden en je zou de goodiebag kunnen winnen!

 33. Hoi Kelly!
  Je hebt het vast heel erg druk met het bekijken van alle blogs die al zijn gespammed, maar ik gooi mezelf er ook nog even tussen. Ik heb sinds januari mijn eigen blog over gezond en gelukkig leven. Op mijn blog schrijf ik elke week over gezondheid, voeding, sporten en andere onderwerpen die horen bij een gezond en gelukkig leven. Ik studeer op dit moment voor gewichtsconsulente en gebruik mijn blog om mijn kennis te delen met de wereld. Elke donderdag komt er een nieuw artikel online, dus houd me vanavond in de gaten als je nieuwsgierig bent.

  Overigens heb ik op dit moment mijn bladwijzerbalk helemaal vol staan met andere blogs die ik ga bekijken. Ik denk dat ik daar de rest van de dag wel zoet mee ben.

  Liefs Marjolein
  Marjolein onlangs geplaatst…Mijn gezonde reisMy Profile

 34. Leuk! Daar ga ik natuurlijk gebruik van maken. 🙂
  Op mijn persoonlijke lifestyleblog http://www.muymaaike.nl vind je onder andere columns, (vega) recepten, tips, mindstyle, DIY’s en boekrecensies. Ik probeer de combinatie van artikelen op mijn blog uniek te houden, geen fashion/beauty maar gewoon iets persoonlijks gecombineerd met lifestyledingen als food en boeken. Oh, en onder elke blogpost staat een quote, geweldig om je dag mee te beginnen! 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…M(u)y diary: Week 11 en 12My Profile

 35. Wat leuk! Op mijnkindenzo.nl blog ik over vanalles wat met kinderen en school te maken heeft, gecombineerd met lifestyle. Ik ben juf en vanuit mijn passie voor mijn werk en kinderen is mijn blog ontstaan.

 36. Mijn blog gaat over de dingen die ik leuk vind, wat voornamelijk neerkomt op taal en vrolijke dingen. Iedere week plaats ik een “woord van de week”, een vaste rubriek op mijn weblog waarin ik een woord neem dat ik zelf heel leuk vind en daar dan van alles over vertel. Als je verder terugkijkt, zie je voornamelijk gedichtjes die ik zelf heb geschreven. Tussendoor plaats ik allerlei leuks.
  🙂
  Anieke onlangs geplaatst…Tip voor taalfanaten: De AlfabetweterMy Profile

 37. Lief dat we mogen spammen!
  Ik ben sinds kort begonnen met een blog over fashion, beauty en lifestyle.

  Ik zou het leuk vinden als jullie er een kijkje nemen!

 38. Oh wat onwijs leuk! Ik ontdek altijd zo veel nieuwe blogs door dit soort blogs!
  Ik blog op http://www.ielss.nl over alles wat mij bezig houdt, me interesseert en wat me inspireert!

 39. Ik heb sinds kort mijn blog online (2 weken). Op deze blog schrijf ik over een groene levenstijl, leuke dingen om te doen, tips en trics voor in en om het huis en nog veel meer! Het idee is om de lezer te inspireren om wat groener te leven, en volop van het leven te genieten!

  Je kunt de blog bekijken op http://www.jouwstijl.eu

  😀

 40. Ook ik doe mee met spammen!
  Ik ben Rosanne (Roos), 27 jaar oud en sinds 21
  december moeder van mijn zoontje Moos.
  Aangezien ik dagelijks allerlei blogs afstruin nu zelf ook maar
  besloten om een blog op te starten, ben nu al twee hele dagen bezig haha.
  Het is nog even zoeken, maar o wat vind ik het leuk!
  Ik schrijf uiteraard over het moederschap, maar ben ook van plan om diy
  en andere leuke dingen op te zetten.

  roosenmoos.wordpress.com

  X Roos
  Roos onlangs geplaatst…Get to know me tagMy Profile

 41. Ik doe ook nog mee! Ik ben Claudia, 25 jaar, bijna afgestudeerd, samenwonend en ik blog over een gezonde levensstijl op een budget. Dat was eerst vooral door middel van hardlopen, maar nu ontdek ik hoe het is om suikervrij te eten. allthingsclaudia.blogspot.nl

 42. Oh yeah, deze had ik nog niet gezien!!! Nu ik toch de kans krijg om mijn eigen blog te mogen promoten doe ik dat natuurlijk…

  Ik blog namelijk op http://www.pinkTlady.nl en daar schrijf ik over eigenlijk van alles wel wat, zoals mijn kids, mijn leven en natuurlijk over lifestyle, fashion en om niet te vergeten BEAUTY.

  Jou blog heb ik wel vaker eens zien langs komen op bloglovin maar nooit echt een kijkje genomen en vanmorgen dus wel, leuke blog heb je en ik zal even verder rond kijken, leuk!!!

 43. Hay! Ik ben Fleur en sinds kort heb ik mijn blog! Mijn blog is vooral gericht op beauty zaken maar ook een snufje fahsion! Ik ben nog maar net begonnen maar ik zou het heel erg tf vinden als je een kijken zou nemen!

  Liefs,
  Fleur

 44. Wauw! Ik ben heel laat, maar ik wilde ook graag mijn blog aan je voorstellen.
  Mijn blog is te vinden op http://www.beautylifedaily.nl en ik schrijf er dagelijks artikelen die te maken hebben met beauty, fashion, lifestyle en nog veel meer dingen die ik leuk vind.
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen 🙂

  Liefs,
  Emily

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.