2013-12-15_1387102927

 

Vandaag mogen jullie weer lekker gaan spammen! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie blogs, webshops, websites of alle andere online plekjes. Wat is de naam en link naar je blog/site? Waarover schrijf je? Wat maakt jouw blog/site uniek? Kortom, waarom is het de moeite waard om een kijkje te komen nemen op jouw site? Op die manier helpen we elkaar om leuke nieuwe blogs en sites en shops te ontdekken, en tegelijkertijd heeft iedereen de kans even wat reclame te maken voor zijn/haar eigen site/blog/shop. Spam er maar op los!

Liefs Kelly.

Volg mijn blog via Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

63 gedachten over “Spam je blog!”

 1. Haha wat leuk! Ik ben Ilona en ik blog op http://www.weheartfit.nl over alles wat met een gezonde levensstijl te maken heeft, veel recepten en ook een stuk met persoonlijke artikelen. Soms gaan ze over het ziek zijn en soms ook helemaal niet.

  Ik blog omdat ik het heerlijk vind om alles kwijt te kunnen wat ik kwijt wil op mijn eigen persoonlijke stukje internet.

  De contacten die ik door het bloggen heb gemaakt, zoals met andere bloggers, vind ik helemaal tof.

  Aan het begin van het nieuwe jaar zal ook mijn webshop opengaan, waarin ik allerlei gezondheidsproducten, afslankproducten, sportvoeding en leuke accessoires verkoop. Helaas kan ik de link daarvan nog niet geven maar als je mijn blog in de gaten houdt, zul je het vanzelf voorbij zien komen.

  Ik ben benieuwd naar de andere “spammers” haha!
  WeHeartFit onlangs geplaatst…BodieBoost: Het kookboek en dagboek + WINACTIEMy Profile

 2. Super leuk 😀 Mijn blogje is http://www.birdsandbeez.nl een blogje die gaat over beauty en innerbeauty! Want als je binnenkant niet ‘mooi’ is kan dat ook niet overkomen naar de buitenkant 🙂 Ik blog dagelijks met heel veel liefde en hoop iedereen blij te maken met mijn blogjes 😀 Neem vooral een kijkje, spit het archief door en laat me weten wat je vind 😀
  Kimberly onlangs geplaatst…MAC Paint Pot in Bare StudyMy Profile

 3. Mijn blog is http://www.itsalovelyday.nl, en gaat over alle leuke (en minder leuke) dingen die ik meemaak en doe. Dat varieert van artikelen over challenges die ik voor mezelf stel, boeken die ik lees, reisjes die ik maak en kleding die ik draag! Maar ook eigenlijk alles daar tussenin.

 4. Wat lief dat we mogen spammen 🙂 OP mijn beauty & more… blog vind je veel reviews van lipstick en blushes (ILOVE M) maar natuurlijk ook alle andere beauty producten. Verder shoplogs, leuke filmpjes en winacties. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op http://www.ceetje.nl Liefs Céline

 5. Gezellig al die comments. Weer nieuwe blogs om te ontdekken. Ook ik blog, mijn blog gaat over mijn dagelijkse bezigheden, een persoonlijke blog. Waar ik nog zoveel meer ideeën voor heb. Op het moment wat minder content, net mama geworden van Elvy nu 4 weken
  Whitney onlangs geplaatst…The day before ChristmasMy Profile

 6. Wat lief! Ik ben Anouk en ik blog op daily-curiosity.blogspot.nl over alles wat ik mij inspireerd op het gebied van mode, interieur, beauty en diy. Mijn blog is voor mij een groot tijdschrift met alle dingen die ik leuk vind bij elkaar. Op deze manier hoop ik dat ik andere mensen kan inspireren.
  Anouk onlangs geplaatst…27 decemberMy Profile

 7. Dan spam ik maar even mijn gloednieuwe blog waarop ik blog over mijn zwangerschap: http://www.mommyblog.nl/
  Ben echt nét begonnen dus er zijn nog maar 2 posts, maar more to follow soon!
  En ik vind het natuurlijk leuk als jullie een berichtje achterlaten!

 8. Er zitten al erg leuke spammers tussen, hihi! Ik blog op glamourbeautys.blogspot.com en gaat voornamelijk over beauty. Ook vind ik het leuk om er een klein beetje fashion en iets over mijn leven in te brengen. Fotografie vind ik ook erg leuk, dus soms komt er een post met alleen maar foto’s. Hopelijk neemt iedereen een kijkje 🙂
  Yasmine onlangs geplaatst…10 wishes voor 2014!My Profile

 9. Leuk! Ik ben Vanessa, 24 jaar en woon in België. Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en fashion. Ik organiseer regelmatig een leuke winactie. Kom dus zeker een kijkje nemen!

 10. Jaa ik vind het altijd zo leuk om op deze manier weer nieuwe blogs te ontdekken 🙂 ga dus vanavond weer eens even neuzen bij alle reacties.
  Ik ben zelf mama van een dreumes en peuter en blog op http://www.mamamaai.nl over mij als mama, de kinderen maar ook over eigenlijk alles waar ik enthousiast van word en wat ik graag wil delen. Het is mijn stukje en mijn uitlaatklep.
  Dank je wel voor het spammen 🙂 liefs!
  Maai onlangs geplaatst…Boek review: Toen ik je zagMy Profile

 11. Ohh wat super leuk! Ik ben samen met mijn vriendin een blog begon http://www.littlewonderworld.nl hier delen we van alles, dus niet een gewone blog, maar een blog die over verschillende onderwerpen gaat. Zoals Baby praat, fashion, recepten, ons weight watchers afval avontuur en elke maandag een kijkje in ons leven. Ik hoop dat je een kijkje wilt nemen. Veel liefs Bibian en Manon
  Bibian onlangs geplaatst…De eerste dagen na de bevallingMy Profile

 12. Hoi!
  Ik ben Rianca, 22 jaar oud en woon samen met mijn Lief en chronisch ziek konijn Saar. Oh en ik ben een studente Criminologie en daar gaat dan ook voornamelijk mijn leven over. Een persoonlijke blog dus over alle belevenissen met mijn 2 liefdes en het leven als een student. 🙂
  Rianca onlangs geplaatst…VakantieMy Profile

 13. Leukk! Ik ben Benay en op mijn blog http://benayvaneese.nl blog ik vooral over beauty voor de donkere huid, krullen en kroeshaar. Nederland stikt van de leuke beautybloggers, maar over ‘black beauty’ is er helaas nog weinig te vinden. Hopelijk gaat daar verandering in komen.

  Ik ben nog niet heel lang bezig met bloggen, maar vind het echt heerlijk om te doen en andere blogs te lezen.
  Jouw blog heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt, maar je hebt echt een super leuke blog!
  X
  Benay Vaneese onlangs geplaatst…Mijn KerstMy Profile

 14. Ik ben Lien, 27 jaar, en blog over alle dagelijkse belevenissen met mijn Meneer, Grote Broer (2011) en kleine Broer (2013).
  Lien onlangs geplaatst…Actie!My Profile

 15. Wat leuk! Ik blog op Tweede Liefde (www.tweedeliefdeblog.nl) over alles dat met tweedehands shoppen te maken heeft. Van reviews van kringloopwinkels tot en met mijn favorieten op marktplaats en van mijn tweedehands kleding tot allerlei pareltjes voor de inrichting van een huis. Echt een hobby van me om erover te schrijven en anderen tips te geven. Het hoeft helemaal niet duur te zijn om er mooi uit te zien of om je huis gezellig in te richten. Ik denk dat mijn blog uniek is omdat er over dit onderwerp niet zo heel veel geblogd wordt. Hoop dat jullie allemaal even een kijkje nemen.

  Groetjes,

  Eva

 16. Hoi Kelly,

  Leuk idee! Ik ben Suzanne en blog vooral over gezond eten. Geen e-nummers, suiker en tarwe. Het zijn dus voornamelijk recepten, die te vinden zijn op puursuzanne.wordpress.com

 17. Dank dank dank. Super leuk! Ik heb een beauty blog waarop ik elke dag een artikel upload over alles rondom beauty en ook een beetje lifestyle. Ik upload graag aparte weetjes, mooie looks en foto’s van mijn modellenwerk. Ik probeer met mijn blog niet de wereld te redden, maar hem wel een beetje aangenamer te maken!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La viesagistaMy Profile

 18. Hee, wat leuk! Veel van deze blogs ken ik nog niet, heb ik vanmiddag iets te doen haha!

  ielss.nl is mijn persoonlijke lifestyle blog en ik blog dan ook over alles wat me bezig houdt, wat op mijn pad komt en waar ik van droom.
  Ilse onlangs geplaatst…What 2013 taught meMy Profile

 19. Wat lief. http://www.xSunkissed.nl is mijn blog. Ik heb sinds vandaag een nieuwe lay-out waar ik heel blij mee ben, dus daarom alleen al vind ik het leuk als jullie een kijkje nemen.
  Mijn blog gaat over beauty, fashion en lifestyle. Het hoofd onderwerp is wel beauty. Veel plezier als je mijn site gaat bekijken, ik ga eens wat van de bovenstaande blogjes ontdekken!
  Nadia onlangs geplaatst…Vernieuwde xSunkissed!My Profile

 20. Hey allemaal, supergaaf lifestyleblog dit. Mocht je helemaal meegaan in de groente-/fruit- en gezondeten op dit moment bedenk dan ook vooral waar je het vandaan kunt je halen: je eigen moestuin!

  Alles over je moestuin, leuke en handige tips en meer vind je op:
  http://deboon.blogspot.nl

  Leuk om jullie daar allemaal te mogen begroeten!
  Groet,
  Kees de Boon
  twitter @keesdeboon
  Kees de Boon onlangs geplaatst…Hoe maak je goede gratis compostMy Profile

 21. Wat leuk! Mijn naam is Vivienne en ik startte in 2001 al met mijn online magazine voor moeders http://www.mamas.nl. Ik was de eerste blogger van Nederland, maar dat woord bestond nog niet:) ik heb meerdere sites, zoals een vacaturebank voor flexibele banen, waar werktijden in overleg kunnen worden bepaald: http://www.9tot3.nl. En om ondernemende vrouwen te ondersteunen, startte ik bijna 20 jaar geleden het online netwerk voor vrouwelijke ondernemers http://www.haareigenzaak.nl.
  Kelly, laat je me weten als ik iets voor jou kan doen? Groetjes, vivienne
  Vivienne onlangs geplaatst…Zo vervang je een houten vloer door een betonnen vloerMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.