Short: My morning run!

 

In deze korte blogpost wilde ik graag deze screenshot van runkeeper tonen van mijn ochtendhardloop sessie. Runkeeper is een app op de iphone die middels gps je hardloopresultaten bijhoudt, erg handig! Ondanks het koude weer ben ik toch gaan hardlopen en wat heb ik ervan genoten! Ik kon door dat er op sommige paden nog wat gladde witte sneeuw lag niet constant maximaal rennen en daardoor werd het meer interval training maar dat is ook uitdagend! Ik had me heel goed aangekleed (thermoshirt, goede sokken, handschoenen, run jacket, katoenen sjaal) dus ik was er klaar voor! Ik kwam thuis en toen bleek dat ik 7,4 km gelopen had, wow dat ging snel haha!

Vandaag ben ik 32 maanden samen met mijn vriendje en dat vieren we door lekker een dagje Amsterdam te doen samen en daar vanavond lekker uit eten te gaan. Heel veel zin in!

De blog is ondertussen ook een beetje under construction, samen met een lieve technische vriend zijn we deze blog een eigen domein aan het geven zodat ik de website mooier vorm kan gaan geven met plugins (zoals instagram e.d.) maar ook om de blog op eigen benen te laten gaan staan. Het bloggen bevalt me erg goed en daarom wil ik er graag mee doorgaan. Deze dagen kan de website hier en daar wat foutmeldingen of andere ‘ foutjes’ bevatten maar daar wordt hard aan gewerkt, bedankt voor het geduld!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Marjolijn
  24 januari 2013

  Wow, dat heb je snel gedaan zeg! Knap! Je hebt natuurlijk ook wel een goede conditie door het vele sporten! Zelf gebruik ik de Nike+ app, die vind ik nog fijner dan de runkeeper app!

 • Vintagirie
  24 januari 2013

  Wauw respect zeg! Dat was inderdaad altijd de reden dat ik niet ging, koud buiten!

 • Denise
  24 januari 2013

  Gefeliciteerd met het jubileum van jou en je vriend 🙂
  en wat super leuk dat je zo bezig bent met je blog, vind hem erg leuk en je staat tussen mijn favorieten!

 • Suzanne
  24 januari 2013

  Zo goed bezig! Veel plezier vanavond met je vriendje!

 • Life of Simone
  25 januari 2013

  Ik wil ook heel graag weer gaan hardlopen! Durf het alleen niet met die sneeuw! Maar gelukkig gaat het vanaf zondag dooien!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.