Shoplog Newcastle: Next, Primark en Michael Kors

Dia1Jullie hadden nog een shoplog van me tegoed! Tijdens ons weekendje Newcastle gingen we shoppen in de stad van Newcastle en dat was heel erg leuk! Zo ontdekte ik daar de winkel Next, kocht ik daar mijn nieuwe Michael Kors tas en hebben we geshopt bij Primark. Lana had nodig wat nieuwe winterkleding nodig en zelf kocht ik wat kleding die mee kan met mijn groeiende buik (wat soms best een dilemma is). Benieuwd naar de items die ik daar gewinkeld heb?Klik hier als je de video niet kunt zien

Zijn jullie bekend met de winkel Next (online of de winkels zelf?) En ook fan? Wat vond je van mijn geshopte items? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments, tevens wil ik jullie een heel fijn weekend wensen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Elise Joanne
  16 oktober 2015

  Ik vind je MK tas echt héél snoepig én toch erg elegant Kelly; mooie aankoop! Ik weet toch niet of ik dat zou kunnen hoor.. Zo’n klein tasje! Maar je zeult niet rond met onnodige dingen en je schouder sterft ook niet af van al die zware zooi 😉 De Next klinkt als een leuke winkel, ik kende die nog niet!
  Elise Joanne onlangs geplaatst…De ‘Gewoon Niet!’ TAG (Artikel)My Profile

 • Nicole
  16 oktober 2015

  Nest ken ik al een tijdje, wel erg lange tijd alleen online maar toen ik laatst in London was (mei) heb ik hem inderdaad ook eindelijk ‘live’ mogen bezoeken!

 • Jess
  16 oktober 2015

  De webshop van Next is geweldig. Vind de pyjama’s ook superfijn en van goede kwaliteit. De babykleren die ik er drie jaar geleden voor Sam kocht, zijn allemaal weer gedragen door Jim doordat het nog zo mooi was.
  Jess onlangs geplaatst…What Sam said…My Profile

 • Danielleeee
  16 oktober 2015

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht ! Vind je winterjas en die van Lana heel leuk !
  Danielleeee onlangs geplaatst…Review – E.L.F. Glossy GlossMy Profile

 • Vanessa
  16 oktober 2015

  Leuke aankoopjes Kelly! Die witte fluffy vest lijkt me echt heerlijk. Ik doe niets liever aan in de herfst en winter. Mooie tas en sjaal ook!
  Vanessa onlangs geplaatst…Catrice Alluring RedsMy Profile

 • Malou
  16 oktober 2015

  Leuke shoplog, Next heeft zulke leuke dingen!
  Malou onlangs geplaatst…ZOU JIJ PLEEGOUDER WORDEN?My Profile

 • Eline
  16 oktober 2015

  Ik heb je tas al in het echt gezien natuurlijk en hij is mooi <3
  Eline onlangs geplaatst…Knolselderijsoep met gemberMy Profile

 • Lifesabout
  16 oktober 2015

  Allemaal mooie aankoopjes! En die vesten zijn inderdaad altijd goed.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Hoe schoon is jouw huis? Dettol helpt een handje mee.My Profile

 • Nesrin
  16 oktober 2015

  Leuke shoplog. Ik ken Next niet, best schokkend 😉

  Het jurkje voor Lana met kantje aan de onderkant.
  Nesrin onlangs geplaatst…Trek je broek maar even uitMy Profile

 • Lysha
  16 oktober 2015

  Ik vind je shoplogs altijd zoo leuk! Wat een tip is Next ! Super leuke dingen, heb meteen wat besteld ideaal dat de verzend kosten naar Nederland niks bedragen!

 • Annemijn
  17 oktober 2015

  Oeh dat witte vest lijkt me heerlijk!
  Annemijn onlangs geplaatst…Lovely Links #4 – mijn favoriete blogsMy Profile

 • Kelly
  17 oktober 2015

  Wat een leuke kleren! Next kende ik nog niet, maar het ziet er echt super schattig uit. Fijn weekend!
  Kelly onlangs geplaatst…Laatjes met herinneringenMy Profile

 • Marijke I easydailyfood
  17 oktober 2015

  Leuke kleding kelly! Ik woonde tijdens mijn zwangerschap in leggings en lange trui/jurken zoals die van jou. Erg leuk!
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…Kids in de keuken: herfstvakantieMy Profile

 • Anneleen
  18 oktober 2015

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Kunnen jij en Lana gezellig op stap samen met jullie bondjasje 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Angela
  20 oktober 2015

  Ja ik bestel regelmatig online bij Next, erg mooie kleertjes en goede kwaliteit. Alleen retourneren is niet zo handig, kost je 12 euro, helaas niet gratis. Maar als je eenmaal weet welke maat je kindje hebt is het wel makkelijk. Onlangs in Londen bij de stenen winkel geweest van Next, leuk leuk leuk!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.