Secret life of a youtuber Tag

Dia1Ik ontdekte deze leuke tag via de blog van EliseJoanne en ik besloot deze zelf ook te gaan doen omdat deze vragen beantwoord over mij als youtuber, maar ook wel als blogger. Hoelang ik nog wil doorgaan met bloggen, wat ik er het leukst aan vind, maar ook wat ik niet leuk vind. Wat ik draag als onderkleding wanneer ik een video opneem, hoeveel thumbnail shots ik maak enzovoorts. Al dat soort vragen komen aan bod bij deze tag. Ik zit bij deze video in mijn filmkamertje en ik heb jullie tips meegenomen om de kamer zo prettig mogelijk te maken om in te filmen. De kamer heb ik vol gelegd met kussens, dekens, dozen en spullen om het holle effect te laten verminderen en ook heb ik aan de ‘setting’ gewerkt en zit ik anders als in de vorige video. De eerste paar seconde is de video wat wazig, daarna wordt deze scherper. Het is in deze kamer voor mij nog erg wennen dus al jullie tips zijn welkom om het geluid en beeld te verbeteren.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn video, de vragen die ik beantwoord heb en meer. Laat ze me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

33 reacties

 • Marion
  1 februari 2015

  Ziet er mooi uit, Kelly! Lekker licht en leuke spulletjes op de achtergrond. Het klinkt nog steeds wel een beetje hol, maar zelf vind het niet storend op deze manier. Wil je dat echt helemaal weg hebben dan zul je denk ik toch een kleed of zo neer moeten leggen. Maar nogmaals, mij stoort het niet.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 26My Profile

 • Romy
  1 februari 2015

  Ik vind het geloof ik niet zo prettig dat je er zo bij zit. Het is een beetje clean alsof het een spreekuur is. Ik krijg geen gezellig huiskamergevoel helaas.

 • Lifesabout
  1 februari 2015

  Jaaaaa het geluid is veel beter! Ik vind het heel gezellig geworden en het geeft een leuk sfeertje. Leuke antwoorden!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Zoutarme gebakken vis met witte wijn saus.My Profile

 • Eline
  1 februari 2015

  Die donkere lippenstift staat je goed!
  Eline onlangs geplaatst…Chocolade kokos bonbonsMy Profile

 • Kelly Caresse
  1 februari 2015

  Dankjewel voor je feedback Romy, daar ben ik nog zoekende in om het een gezelligere sfeer te geven, heb je misschien een handige tip die me kan helpen? 🙂

 • Nicole
  1 februari 2015

  Ik zou er zelf echt een zithoekje van maken. Niet tafel en stoel maar meer een klein bankje ofzo.. Dat is huiselijker..

  Verder leuke tag!
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste babyMy Profile

 • Josephien
  1 februari 2015

  Erg leuk Kelly, gezellige sfeer en fijn om naar te kijken en luisteren
  Ga zo door!!

 • Dita
  1 februari 2015

  Leuk filmpje! En wat zie je er mooi uit!
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #12My Profile

 • Vanessa
  1 februari 2015

  Leuk filmpje! Het holle geluid is al veel beter. Ik mis de huiselijke sfeer wel een beetje maar dat komt vast nog wel goed!
  Vanessa onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Vanessa
  1 februari 2015

  Leuk filmpje! Het holle geluid is al veel beter. Ik mis de huiselijke sfeer wel een beetje, maar dat komt vast nog wel goed!
  Vanessa onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Peet
  1 februari 2015

  Hoi kelly,

  Ik zou die lelijke sticker weghalen en jouw logo als sticker op de muur maken.
  En dat je achter een tafeltjes zit komt niet gezellig over .
  Een leuke stoel en kussens en vloerkleed zou het echt leuker maken.
  Ook vindt ik jouw spulletjes die je op de plankjes hebt staan te druk .

  Vindt wel dat jij op camera het goed doet.
  Liefs peet

 • angelique
  1 februari 2015

  Super leuk filmpje leuk om je antwoorden te horen
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | #PlukHetGeluk week 3My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  1 februari 2015

  Heel leuke tag, leuk om jouw antwoorden te horen! Ik vind het al veel leuker zo in je filmstudio met de plankjes en kaarsjes enzo, en ook het geluid vond ik prima! De tip hierboven van misschien eerder een zetel (bank zeggen ze in Nederland zeker? 🙂 ) dan een stoel aan een tafeltje is misschien wel nog een leuk idee, maar het stoort me helemaal niet dat je daar zo zit hoor, je moet doen wat jij leuk vindt!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Filofax Update #5: set up van mijn Metropol A5My Profile

 • Nesrin
  1 februari 2015

  Leuk filmpje en leuke tag.

  Over de inrichting, ik zou het tafeltje weg halen en de camera iets dichterbij zetten.

  Mijn look & feel is nu: tafel zorgt voor afstand alsof er een muur tussen de kijker en jou zit en de afstand van de camera en jouw zitplek vind ik te groot. Ik kraak niks af puur feedback en je moet natuurlijk lekker zelf weten hoe je het doet 😉 al ga je op je kop staan haha.

  Je ziet er mooi uit, trui staat je mooi!
  Nesrin onlangs geplaatst…Skinny ChocoladecakeMy Profile

 • Annemijn
  1 februari 2015

  Wat heb je een leuke trui aan! Heel tof. Ik vind dit een leuk filmpje Kelly!
  Annemijn onlangs geplaatst…Boer zoekt vrouw… Logeren bij boer Tom?My Profile

 • Anouk
  1 februari 2015

  Super leuk filmpje! Het klinkt echt een stuk beter haha al die rommeltjes op de grond helpen wel
  Anouk onlangs geplaatst…Vijf favorieten blogpost #3My Profile

 • Corine
  1 februari 2015

  Okay, je vraagt om feedback: de datum van 22 jan is te zien op je video, vandaagis t 1 feb. Ik snap ook wel dat je van te voren niet altijd weet wanneer je de video online zet, dus in dit geval zou ik m helemaal weglaten. Je sticker is cool!!
  Het geluid en beeld is super.
  En ach, wat je ook doet, ik blijf je toch wel volgen! 🙂
  Liefs uit Canada!

 • Kelly Caresse
  1 februari 2015

  Dankjewel Corine,
  Dat is een hele goede opmerking, ik kocht dit datum dingetje rond 22 januari en iedere dag vergat ik de datum te verschuiven haha, deze video is donderdag opgenomen, daardoor lijkt het wel heel lang geleden haha!
  Thanks!

 • Kelly Caresse
  1 februari 2015

  Wat een goede tips! Ik denk dat ik het tafeltje bij de meeste filmpjes waarbij die niet nodig is gewoon weghaal, en een leuke comfy stoel ga shoppen! 😀
  Dankje, heel erg fijn om te horen!

 • Kelly Caresse
  1 februari 2015

  De zetel vind ik een hele goede tip! 🙂 Dankjewel voor je berichtje 🙂

 • Kelly Caresse
  1 februari 2015

  Dankjewel Peet voor de handige tips! Ik neem ze mee! 🙂
  En bedankt voor het complimentje erbij, liefs

 • Milou
  1 februari 2015

  Het geluid is echt al een stuk beter dan wat het was! Wat leuk om zo een beetje in het doen en laten van een youtuber te kunnen kijken. Ik vind je ook meer een blogger dan een youtuber, ik kijk alle filmpjes ook via de blog.
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #5My Profile

 • Willemijn
  1 februari 2015

  Inderdaad wat Nicole zegt.. Zelf zou ik ook wat meer kleur toe voegen in m’n decoraties.. Het is namelijk wel erg wit/crème op wit

 • Willemijn
  1 februari 2015

  De meeste tips voor de inrichting/verbetering zijn wel genoemd volgens mij.. Daarom nog even een reactie op je vraag met wie je nog een video op zou moeten nemen. Ik zou het zelf erg leuk vinden als je er 1 met Mascha van Beautygloss zou doen! Ook lijkt het me leuk om het oorspronkelijke team van echte moeders nog eens bij elkaar te zien (jij, Manon, Bibian & Sunseree) om nog een leuke mama tag/video te maken 🙂
  Voor de rest vind ik je een leuke en gezellige meid om te volgen en mis ik nog steeds je vlogs (al kan ik het begrijpen dat elke dag vloggen zoals Mascha doet voor jou moeilijker is met Lana) ga vooral zo door Kelly!

 • Elise Joanne
  1 februari 2015

  Wat heb je het leuk gedaan Kelly! Je lippenstift staat je echt héél goed mop, fantastische kleur! Je kamer is erg leuk geworden en het geluid klinkt niet hol vind ik. Ik denk dat het inderdaad leuk is als je een op een bankje zit ofzo, wat enkele dames hierboven zeggen! Staat lekker gezellig :)!

 • sonja
  2 februari 2015

  Een tafelkleed zou evt je tafel minder spreekuur-ish maken. Verder goed geluid hoor.

 • Je verwijdert toch
  2 februari 2015

  Die heeft ze al aan

 • Sabien
  3 februari 2015

  Als je de tafel zou willen gebruiken, kan je schuim onder de tafel plakken en klinkt het al gelijk minder hol. Een ‘loveseat’ lijkt me erg gezellig, met een kleed eronder en een truttige staande lamp ernaast 🙂 maar het ziet er al erg gezellig uit!

 • Eline
  3 februari 2015

  Wat een leuke video! Vind het echt een enorme verbetering hoe je hoekje er nu uitziet! Lekker knus en die tafel zo schuin is ook erg leuk 😀 staat net wat minder strak 🙂

 • Angela | Great Body & Skin
  4 februari 2015

  Hahaha, je maakte me nieuwsgierig om verder te kijken met “Wat ik draag als onderkleding wanneer ik een video opneem”. Bloggen is voor mij de vrijheid om te ‘werken’ in je onderbroek 😀
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Do We Really Need A Bra?My Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  4 februari 2015

  Mijn tip (maar misschien voor jezelf niet zo leuk om dat te moeten doen) is je muren te bekleden met schuimrubber met zo’n eierdoospatroon. Dan klinkt het ook al minder hol, want ik hoor het nog wel een beetje.

  Wat voor camera gebruik jij trouwens? En zit daar een functie op waarbij hij scherp stelt tijdens de video? Mijn camera heeft dat namelijk niet; bloedirritant! Gelukkig wil mijn knuffelbeer nog weleens als figurant dienen en mag ik hem gebruiken om op scherp te stellen.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Do We Really Need A Bra?My Profile

 • Romy
  10 februari 2015

  Ja, ik denk iets knusser. Een lekkere loungestoel of bankje maakt het al een stuk huiselijker :)!

 • Eveline
  15 februari 2015

  Mijn vriend heeft op zijn zolderkamer ook van die “eierdozen” op mijn muren geplakt. Hij maakt geen filmpjes, maar speelt muziekinstrumenten en dan klinkt het geluid ook beter. 🙂
  Eveline onlangs geplaatst…Recensie: Sterrenregen ~ Colleen HooverMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.