Deze reis musthaves shopte ik! Unboxing :)

Heb je toevallig ook binnenkort reisplannen? Wij hebben voor onze reis naar Tanzania een heleboel koopjes gescoord die ik je in deze unboxing ga laten zien. Ben jij al bekend met Amazon? Ik sinds kort wel en ik vind het geweldig! Je kunt er fantastische koopjes scoren en daarom ben ik dan ook Amazon Prime member geworden zodat ik die met gratis verzending en snelle levering kan shoppen. Heel handig dus! Op 15-16 juli is Amazon Prime Day waarin je met megahoge kortingen online kunt shoppen bij Amazon wanneer je een membership hebt (eerste 30 dagen gratis) en waarbij je met gratis verzenden kunt bestellen.  Ik laat je vandaag de reis musthaves zien die ik bij Amazon gescoord heb.

Unboxing van mijn Amazon bestelling

Ik laat je vandaag een unboxing zien van mijn Amazon bestelling voor op reis. Bestellen ging heel makkelijk, Amazon heeft heel veel spullen dus mijn winkelmand was binnen no time gevuld. Het pakketje arriveerde lekker op tijd voor onze reis dus het is tijd om te gaan unboxen! Lana was ook enthousiast want voor haar bestelde ik een nieuwe step, en wij waren enthousiast omdat onze reistassen binnenkwamen. Nu konden we lekker gaan inpakken voor onze reis!

Voor Lana scoorde ik deze Hudora Big Wheel step. Een heel stevige step die vanaf 4 jaar te gebruiken is maar meegroeit tot 100 kg, dus dat is heel lang ;). Ze was er meteen mega gelukkig mee! Ik scoorde hem voor maar €85; via deze link en hij is er in allerlei kleuren. Die step gaat overigens niet mee op reis, maar ik kon hem niet laten liggen ;).

Duffelbag reistassen van The North Face.

Voor onze safarireis werd aangeraden om geen harde koffers mee te nemen, maar duffelbags. Deze zijn buigzaam, enorm stevig en makkelijk te stapelen. Dit is ideaal om zo op te stapelen in de safarijeep. Ook lijken deze tassen me ideaal voor een autovakantie doordat ze meebuigen waardoor je meer bagage mee kan nemen. Via Amazon scoorde ik deze via deze link een heel stuk goedkoper dan via allerlei andere websites dus dat was een mooie score! Zo konden we goed voorbereid op reis.

Ik zie mezelf al helemaal gaan!

Ook heel handig! Hangsloten om onze reistassen veilig mee te kunnen sluiten met een code. Zo voorkom je dat er spullen uit je bagage gehaald kan worden en dat voelt een heel stuk veiliger! Ik scoorde er twee via deze link voor iets wat meer dan een tientje. Tipje dus voor als je binnenkort ook op reis gaat.

Maar Kel, wat is dat Amazon Prime dan? 

Ik heb deze items besteld bij Amazon, een wereldwijd bekende online store waar ik Prime member van ben. Bij Amazon kun je vrijwel alles bestellen. Mode voor kids en volwassenen, electronica, reisartikelen, boeken, sieraden, verzorgingsproducten, speelgoed, gadgets, meubels, naja eigenlijk gewoon echt alles. Ze staan bekend om hun scherpe kortingsacties die heel leuk zijn om bij te houden om zo goedkoper te kunnen shoppen. Echt de moeite waard om een kijkje op te nemen. Het Prime membership geeft enorm veel voordelen. Zo kun je gratis je producten laten bezorgen, en ze worden binnen 2 dagen bezorgd. Maar daarnaast krijg je er ook een Amazon Prime Video abonnement bij waarmee je onbeperkt kunt streamen via Amazon Prime Video. En je krijgt er een abonnement bij op Prime Photo en daarbij heb je onbeperkte ruimte om je foto’s op te slaan. Ideaal dus als back-up voor al die foto’s die je maakt van je kids. Je wordt member voor €5,99 per maand en je mag het eerst 30 dagen gratis proberen. Op 15 en 16 juli is Amazon Prime Day en dit is een exclusief online shopping event waarbij je -alleen als je Prime member bent – met enorme kortingen kunt shoppen. Ideaal om nog even met korting in te slaan voor je vakantie! Je kunt je via deze link aanmelden! 

Het leuke, ik mag via Instagram 10 volgers blij maken met een Amazon Prime giftcard t.w.v. €50,00, wat een heel mooi begin kan zijn voor je shopsessie! Ga jij meedoen? Check hier mijn Instagram pagina om deze winactie niet te missen.

Ik ben heel blij dat ik Amazon Prime ontdekt heb en zo met hele mooie koopjes kan shoppen! Op mijn wishlist voor de volgende aankoopjes staan de volgende producten: Dit typische Kellycaresse jurkje (voor maar €7,99!!)  Deze opblaasbare Unicorn om op te liggen in het zwembad, dit handige zwemvest voor de meisjes  en dit mooie oogschaduwpalette,

Ben jij al bekend met Amazon Prime? En kijk jij ook al uit naar Amazon Prime Day om veel koopjes te scoren? Ik ben benieuwd!

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • rachel
  9 juli 2019

  ik heb er vaker van gehoord maar nooit echt wat mee gedaan dus ga eens een kijkje nemen daarzo 😀

 • Ingrid
  9 juli 2019

  Ik heb wel eens een ereader cover gekocht via Amazon, maar ik vind het Duits lastig lezen;) leuke aankopen heb je gedaan. Ik begrijp alleen niet waarom zo’n duffelbag handiger is dan een gewone backpack, weet jij dat?

 • Shannon
  16 juli 2019

  Misschien dat ik echt verkeerd kijk maar klopt het dat je via Amazon (Prime) alleen met een credit card kan betalen? Die heb ik dan weer net niet helaas.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.