Random instagram shots #3

Deze instagram blogpost komt iets later online dan normaliter, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Verwacht weer veel food foto’s hihi. Ik ben een echte Bourgondiër. Deze week weer een leuke week gehad ondanks het vele rust houden merk ik de gunstige effecten daarvan op mijn lichaam. De baby doet het goed, de kleine meid is lekker actief in mijn buik, maar ook merk ik dat ik vermoeidheid me soms echt opbreekt en dan is het fijn dat een middagdutje gewoon ingepland kan worden. De harde buiken zijn op deze manier beter onder controle. Kijken jullie weer mee met wat instagram shots?

Lieve vriendin en mede gastblogger voor Kelly Caresse, Irma kwam langs en samen maakte we super power cookies van oatmeal, amandelnoten, kokos, cashewnoten, cranberry’s, stevia en agave, oeh wat waren deze heerlijk!

Ook mijn verslaving voor het spelletje Hayday op de ipad heeft genoeg aandacht gekregen hihi. Het lijkt of de kleine meid in mijn buik reageert op de boerderij geluidjes want wanneer ik dat op de bank met de ipad op mijn buik begin te spelen begint ze te stuiteren haha.

Wauw ik behaalde 300 followers op Bloglovin, wat een mijlpaal! Allemaal zo bedankt voor het volgen!

De sex and the city shoebox, komt goed van pas nu ik verplicht rust moet houden, wat een heerlijke serie is dat!

Afgelopen zaterdag kwam de schoonfamilie gezellig eten. De mannen gingen daarna voetbal kijken, en wij zorgden voor een heerlijke maaltijd, we bakten frietjes en veel snacks. Dat was gezellig!

Vriendlief en ik zijn ons appartement wat aan het veranderen qua inrichting omdat we ruimte gaan maken voor de babykamer. Mijn werkkamertje is dus verplaatst. Deze fijne Expedit kast van Ikea hebben we aangeschaft wat een ideale werkplek heeft gecreëerd en ook een hoop opbergruimte.

Dit lijkt een hele enge foto, is het niet. Ik had een afspraak bij de pedicure waar mijn voetjes heerlijk zijn behandeld, dit was ook wel nodig. Mijn buik gaat steeds meer in de weg zitten dus dan is het extra fijn als iemand anders dit voor je kan doen.

Ik kookte deze heerlijke maaltijd, wat hebben we ervan genoten. Het is een heel simpel, zelfbedacht, recept, en morgen kunnen jullie dit recept online zien op mijn blog, dus keep on watching hihi.

Wauw afgelopen week is week 26 van mijn zwangerschap! Zaterdag ben ik alweer 27 weken, de tijd vliegt!

Voor de verjaardag van mijn schoonvader zijn we heerlijk uit eten geweest bij een chinees a la carte restaurant, i love chinese food dus dit was gewoon heerlijk smullen. Ook hebben we het heel gezellig gehad. Fijn om er even uit te zijn als je veel thuis moet zijn om te rusten.

Helemaal verliefd op onze mooie Expedit kast!

Gisteren kwamen vriendinnetjes Irma en Vera gezellig bij mij lunchen. We hebben heerlijk genoten van een broodje zalm met creamcheese, een heerlijke groente omelet en een salade met avocado, tomaat en komkommer. Op instagram kwam veel ophef over mijn keuze voor gerookte zalm. Die discussie wil ik hier dan ook zeker niet aangaan in de comments.

Dit waren de random instagram shots van deze week. Ik hoop dat jullie deze weer leuk vonden om te bekijken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties, dus laat deze dan ook zeker achter in de comments.

Vergeten jullie mij niet te volgen via Bloglovin’ als je dat nog niet deed?

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Nadia
  22 augustus 2013

  Lekker gegeten! En fijn dat je het effect merkt van rustiger aan doen.

 • martinaa89
  22 augustus 2013

  fijne foto’s 🙂

 • Dagmar
  22 augustus 2013

  Wat heb je de expedit kast mooi ingericht! Ziet er heel classy uit en lekker die extra opbergruimte! Wat groeit je buikje al snel, bijzonder om te zien <3

 • Lindsey
  22 augustus 2013

  Jaloers op je mooie kast! Wilde m ook voor in mijn huisje maar dan houd ik geen ruimte mee over:(

 • annouska
  22 augustus 2013

  Ah wat leuk van die etentjes zo wel in huis als buitenshuis. Ik vind die kast echt ideaal, ik denk dat ik hem nu ook weer ga aanschaffen. Ik heb mijn vorige verkocht omdat ik hem niet kwijt kon in mijn nieuwe huisje. Maar nu ik een appartement krijg wil ik hem graag weer hebben hihi..

 • Joyce
  22 augustus 2013

  Leuke foto’s!

 • iscreambeauty
  22 augustus 2013

  Leuke foto’s!!

 • Lieze
  22 augustus 2013

  Gefeliciteerd met je 300 volgers! 😀

 • Bianca
  22 augustus 2013

  Leuke foto’s!

 • suzanne
  23 augustus 2013

  Leuk overzicht! N fijn dat je zwangerschap goed gaat 🙂

 • Vienna
  24 augustus 2013

  Leuke foto’s!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.