Oud en nieuw is voor mij de perfecte gelegenheid om terug te kijken op het afgelopen jaar, op dingen die ik bereikt heb, dingen die ik anders had willen doen of juist de lessen die ik geleerd heb. Dit deed ik in mijn jaaroverzicht van 2013 waar jullie onwijs leuk en lief op reageerden, dankjewel daarvoor! Ik kijk ook graag vooruit naar 2014. Ik vond 2013 zo’n mooi jaar dat 2014 bijna niet mooier kan worden. Toch vind ik het belangrijk om doelen, of ook wel voornemens op te stellen. Dit om mezelf scherp te houden in de dingen die ik wil blijven volhouden, maar ook om mezelf te motiveren om bepaalde doelen te behalen. Ik zal de doelen onderverdelen in persoonlijke  categorieën om ze te rangschikken.

Persoonlijk

 • Bewust blijven genieten van het leven en dankbaar zijn voor de kleine mooie dingen. In 2013 maakte ik al regelmatig dankbaarheid lijstjes en deze wil ik ook in 2014 maken. Stil staan bij al het moois wat om mij heen is en de lieve mensen waar ik zo van genieten.
 • Met mijn vriend minimaal eens per maand een avondje uit gaan zonder Lana, dus echt een avondje voor ons tweetjes en dat Lana dan naar oppas gaat.
 • Mezelf de tijd gunnen om boeken te lezen. Zo kan ik uren computeren en aan mijn blog werken, in de avond ben ik te moe om de tijd te nemen om te lezen terwijl ik er zo van kan genieten. Ik wil tijd in gaan plannen om de tijd en rust te nemen om te lezen.
Egypte 2012

Healthy lifestyle

 • Minimaal 3x per week blijven sporten met daarin in ieder geval een groepsles Bodypump en een les Xco
 • Elke dag minimaal 2 stuks fruit blijven eten en 200 gram groentes.
 • Chocolade-minderen! Ik ben een chocolade-snoepkont. Mijn gewoonte is om na het eten 1 of 2 blokjes te snoepen, om mijn smaak te neutraliseren. Eigenlijk heel overbodig, ik kan ook gewoon mijn tanden poetsen en af en toe maar genieten van chocolade.
 • Yoga lessen nemen, in mijn zwangerschap had ik hier ontzettend veel aan en gaf me dit rust en bewustzijn naar mezelf toe, dus waarom doe ik dit niet meer na mijn zwangerschap?
 • Minimaal 2 liter water drinken naast de vele koppen groene thee die ik al drink. Ik moet mezelf er aan blijven herinneren en goed water drinken gaat bij mij echt in fases. Ik wil mezelf er echt tot motiveren.

Moederschap

 • Lana minimaal 1 jaar borstvoeding geven dus niet overstappen op opvolgmelk, pyjama papjes etc. maar puur nature borstvoeding die na een tijd wordt aangevuld met zelfgemaakte groente- en fruithapjes en brood/havermout.
 • Voldoende foto’s en filmpjes maken van Lana en in mijn computer rangschikken in albums zodat ik een mooi fotoalbum kan maken van haar ontwikkeling en de leuke dingen die we met haar meemaken.

Bloggen

 • Mijn passie voor bloggen voortzetten en daar gewoon heerlijk van blijven genieten, doorgaan met wat ik leuk vind om te doen en trots zijn op mezelf.
 • Meer gaan reageren op al die lieve reacties van de bezoekers. Jullie beantwoorden op vragen in comments, maar ook gewoon nog vaker bedanken voor jullie lieve comments.
 • Een fotografie cursus/workshop doen om kwalitatief betere foto’s te gaan maken voor de blog.

Werk/studie 

 • Mijn studie tot Gewichtsconsulente afronden voor 1 mei 2014.
 • Een part-time baan zoeken als pedagogisch hulpverlener voor 2 a 3 dagen per week.
 • Weer lekker aan de slag voor Beautydream en natuurlijk mijn blog.

large-1

Hebben jullie al nagedacht over jullie goede voornemens/doelen voor 2014? Zo ja wat zijn jullie doelen, ik ben heel erg benieuwd! Ik vind het inpirerend om de doelen van anderen te lezen. Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Ik wil jullie bij deze een geweldige oud en nieuw wensen! Wij vieren oud&nieuw met vrienden wat betekend dat we eerst gezellig boodschappen gaan doen om lekkere hapjes te gaan maken. Dan in de avond lekker koken en eten en daarna waarschijnlijk een leuk spelletje spelen, rond 22.00 is de oudjaarsloterij, wie weet worden we miljonair? hihi en daarna is het al bijna tijd om af te tellen. Ik heb er heel veel zin in, hoe vieren jullie oud en nieuw?

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

42 gedachten over “Personal: voornemens 2014”

 1. Ahh…. Hier nog een oud&nieuw fan! Heerlijk om terug te kijken op het afgelopen jaar en te mijmeren over wat het nieuwe jaar zal brengen. Je hebt mooie en zeker ook haalbare voornemens voor het nieuwe jaar en ik wens je dan ook veel geluk en succes hierbij. Ik trek vanavond weer mijn alcoholvrije bubbeltjes appelsap open, ga waarschijnlijk tranen met tuiten huilen door de hormonen en genieten van de laatste uurtjes 2013. Doelen of voornemens heb ik niet, temeer omdat ik binnen nu en 2-3 weken hoop te zijn bevallen. Mijn hoofd loopt over momenteel en ik ben zo in afwachting van die gebeurtenis. …. Lang genoeg deze comment; ik wens je een hele prettige, mooie jaarwisseling toe vanavond en wie weet de jackpot? 😉

 2. Wat een mooie doelen en voornemens zijn dat zeg! Zelf heb ik niet specifiek voornemens die ik per 1 januari in laat gaan..
  Ik ben nu zwanger en mijn voornemen is om de beste moeder te worden die ik kan zijn.. en dan na de zwangerschap weer verder te gaan met mijn gezonde afvalproces want daar zat ik middenin toen ik zwanger werd!

  Een hele fijne jaarwisseling toegewenst en een mooi 2014!
  Nicole onlangs geplaatst…PretechoMy Profile

 3. Ik vind die jaaroverzichten en lijsten met voornemens zo leuk om te lezen altijd. 🙂
  Ik vind je blog zo leuk en je inspireert mij ook met je gezond levensstijl/gewoontes. Ik hoop dat je nog lang blijft bloggen en dat je voornemens en wensen voor 2014 uitkomen! Fijne oud&nieuw vanavond!

 4. Ik heb niet echt voornemens voor 2014. Ik probeer de dingen die ik belangrijk vind gewoon het hele jaar door te doen, een nieuw jaar kan een mooi begin zijn maar ook een excuus om het uit te stellen.. Ik ga in 2014 er het beste van maken, net zoals ik dat in 2013 heb gedaan! Fijne jaarwisseling!
  xhannahs onlangs geplaatst…2013My Profile

 5. Mooie doelen heb je voor jezelf gesteld. Ik hoop dat je ze allemaal waar kunt maken! Dat chocola minderen zou ik misschien ook moeten doen haha, al vind ik het wel moeilijk om me daar ook echt aan over te geven.. Gelukkig heb ik nog een paar uur om erover na te denken haha.
  Josianne onlangs geplaatst…Terugkijken op doelen 2013My Profile

 6. Wat heb je dat goed beschreven. Ik ben vannacht bezig geweest met een terugblik op 2013 en voornemens voor 2014 en nu ik dit van jou lees wil ik weer van alles toevoegen!

 7. Wat een heerlijk lijstje, ik hoop dat je het allemaal kan gaan vol brengen maar ik denk dat het wel goed komt! Wat een leuke foto van jou en Y. ! Fijne jaarwisseling mop, geniet ervan met je gezinnetje en je lieve vrienden!

  Ben dankbaar dat ik je beter heb leren kennen in 2013! Een vriendin die ik niet meer wil missen <3
  Joyce onlangs geplaatst…Mijn 2014 bucketlistMy Profile

 8. Zijn mooie doelen en ik denk allemaal ook haalbaar! Dat is het belangrijkste, dat je ze kan afvinken!
  Thee telt trouwens toch ook mee met water? Als je een paar van die grote blondmokken thee drinkt én daarnaast nog 2 liter water wordt het niet een beetje teveel?
  Dat van der chocola herken ik haha. Alleen ik heb het probleem dat als ik één stukje heb genomen gelijk zin krijg in meer…Niet zo goed dus.
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: BananabreadMy Profile

 9. Echt een hele goede duidelijke lijst! Staan een aantal hele mooie doelen tussen. Ik vier oud & nieuw samen met mijn vriend bij vrienden van ons maar moet eerst nog een dagje werken. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling! Liefs Anouk
  Anouk onlangs geplaatst…Outfit oudejaarsavondMy Profile

 10. Leuk, dat je ook een website Beautydream hebt. Lijkt me wel lastig om al die dingen te combineren met elkaar. Kindje, twee websites, een baan zoeken, opleiding gewichtsconsultente. Knap hoor!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La ViesagistaMy Profile

 11. Mooie voornemens! Ik heb zelf niet veel met oud en nieuw en kan niet wachten tot het morgen is maar ik wens je een hele fijne jaarwisseling toe, en natuurlijk ook een heel mooi 2014!
  Hester onlangs geplaatst…2013 in 40 vragenMy Profile

 12. Leuke voornemens! De allereerste vind ik meteen ook de mooiste. Kunnen genieten van de kleine dingen is een gave die je moet koesteren.

  Ik vind het ook inspirerend om andere mensen hun voornemens te lezen. Ik heb er zelf ook 20 gemaakt op mijn blog.
  aMuse Rouge onlangs geplaatst…aMuse Rouge’s kerstMy Profile

 13. Goede voornemens! Heel herkenbaar met dat lezen hihi, staat ook op mijn lijstje (die morgen staat ingepland) ik kan me zo uren verliezen in bloggen, maar lezen vind ik ook heerlijk, maar ja: doen is het dingetje haha. Qua foto’s bijhouden raad ik je aan meteen elke maand foto’s te selecteren die je in een album wilt, want het is echt een hele administratie (heb ik al eens over geblogd, het werd een soort blok aan mijn been toen ze bijna 1 was hihi). Happy newyear!
  Gwen onlangs geplaatst…Happy 2014 + winnaar fopspeentjesMy Profile

 14. Wat een mooie voornemens. Ik hoop vooral dat je een mooie baan kan vinden want dat is toch vaak wel iets wat veel stress en angst met zich mee brengt, en het is zo belangrijk voor je toekomst.

  Een heel fijn 2014 in elk geval toegewenst en tot blogs in 2014. 😀

 15. Fijne jaarwisseling! En mocht je met je doel 1 jaar borstvoeding in de knel komen. Schoom dan niet om te mailen wie weet sleep ik je er doorheen na 2,5 jaar voeden haha
  Sharmayne onlangs geplaatst…2013My Profile

 16. En ben je miljonair geworden? 🙂 Mooie voornemens, vooral die van borstvoeding en maandelijks een avond voor jullie samen. Een avondje samen zal ik ook weer eens moeten doen. Nog steeds opzoek naar een kolfapparaat dus heb je tips? 🙂 Happy new year!
  Whitney onlangs geplaatst…Hello 2014My Profile

 17. Dat water drinken is voor mij ook echt een goed voornemen. Het schiet er zo snel bij in. Ik loop nu steeds met een fles bij me met daarin 500ml water. Dan lukt het wel.
  Andrea onlangs geplaatst…Fit & Fabulous: 2014My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.