Personal update : even bijkletsen

Wanneer je door lichamelijke klachten rust moet houden komt er mentaal ook heel wat naar boven. Dat is precies wat beschrijft hoe ik me momenteel voel. Ik voel me letterlijk stil gezet in de tijd. Sporten dat voor mij een uitlaatklep is kan ik momenteel niet, gezellig een hele dag weg lukt door m’n gezondheid simpelweg niet. Dat maakt mijn wereld op het moment wat klein, en dan ga je nadenken. Vandaag deel ik een hele persoonlijke update, omdat ik het belangrijk vind om dit bespreekbaar te maken en omdat het hoort bij de persoon achter deze website. Ik houd van openheid en eerlijkheid en ik ben nu op het punt dat ik erachter ben waarom ik de laatste tijd niet zo top in mijn vel zit.

Hoe het met me gaat? Als men dat vraagt antwoord ik in automatisme goed en op heel veel gebieden gaat het ook goed. Allereerst natuurlijk met Lana, ik geniet volop van haar, ze kletst en lacht en we hebben veel plezier met elkaar. Daarnaast groeit ze hartstikke goed, ontwikkeld ze netjes en is ze echt mijn zonnestraaltje. Als men vraagt hoe het met Lana gaat, begin ik gelijk te glunderen. Het gaat ook goed met mijn blog, het bloggen is voor mij heel erg fijn, een perfecte uitlaatklep, een fijne hobby en iets wat ik heel goed kan doen als ik me lichamelijk niet zo lekker voel. Het geeft me positiviteit en dat het een leuke bijbaan geworden is dat is gewoon mooi meegenomen. Buiten dat is mijn blog een geweldige hobby. Jullie geven me zoveel positiviteit en trots.

Met mij en mijn vriend gaat het ook heel goed. We zijn donderdagavond even als datenight samen uit geweest. Even lekker naar de stad, samen rondwandelen, warme chocolademelk drinken en quality time samen houden. Mijn ouders pasten op Lana en het was voor ons beiden heel fijn gewoon als koppel te genieten. Dit moeten we gewoon vaker doen want dat is echt een fijne boost om nog meer van elkaar te genieten.

Oke, nu heb ik allemaal andere punten besproken dan waar ik het echt over wilde hebben, hoe gaat het met mij dan?. Momenteel eigenlijk niet zo lekker. Lichamelijk gaat het momenteel niet zo goed door de te snelle schildklier en de vermoeidheid die ik ervaar maar dit heeft mentaal veel los gemaakt. Ik merk dat emoties loskomen, emoties over de spoedbevalling, emoties over het plotseling al moeder worden na 34 weken zwangerschap, de onzekere tijd die we hadden in het ziekenhuis, en het wennen aan het nieuwe leven. De verantwoordelijkheden en de zorgen die soms best moeilijk zijn wanneer je lichamelijk niet fit bent. Ik ben een perfectionist en dat mag ik meer loslaten. Mijn vriend is momenteel veel thuis en hij is dan ook echt mijn rots in de branding, om ook wat me-time te kunnen hebben. Wanneer je letterlijk ‘stil’ komt te zitten, gaat het in mijn hoofd tekeer. Het voelt soms alsof de afgelopen 4 maanden als een achtbaar voorbij geraasd zijn. Het feit dat ik mijn zwangerschap niet kon voldragen, dat is nog vreemd om te beseffen.

Als ik dames vol trots hoogzwanger zie rondlopen denk ik, ik had Lana ook willen voldragen. Daarbij komt dat alles langzaam een plekje krijgt wat er allemaal gebeurt is rondom de bevalling. Niet makkelijk maar wel heel belangrijk. Ik denk dat mijn lichamelijke herstel ook sneller zal gaan wanneer ik me mentaal wat beter zal voelen. Om hieraan te werken probeer ik wat meer me-time in te lassen en quality time met Yannick. Daarbij heb ik morgen een afspraak bij de huisarts om te overleggen wat de beste manier is om het een en ander te verwerken. Leren om niet te veel hooi op mijn vork te nemen en rust te nemen voor mezelf. Alles een plekje geven en op een rijtje zetten. Ik ben dan misschien zelf wel hbo opgeleid psychotherapeut, ook ik kan wat hulp gebruiken om het een en ander te verwerken.

Terwijl ik dit typ voel ik wat een opluchting het voor mij is om dit voor mezelf toe te geven, en vooral door dit online te zetten erken ik voor mezelf dat ik me niet hoeft te schamen. Moeder worden is heel ingrijpend en als het dan lichamelijk allemaal niet lekker gelopen is dan is er wat meer tijd nodig om daar overheen te komen. Natuurlijk voel ik een roze wolk als ik aan Lana denk en het plezier dat ze me geeft, ze is mijn zonnestraal en ik ben onwijs dankbaar wat voor moois ze me al gegeven heeft, maar die roze wolk mag ik ook voelen over mezelf. Mezelf waarderen en de tijd geven om het een en ander op een rijtje te zetten. Dat kan mij als mens alleen maar sterker maken.

Ik ben dankbaar voor alle lieve mensen om mij heen, Yannick die er altijd voor me is maar ook mijn ouders die altijd voor me klaar staan. Mijn vriendinnen waarvan er een aantal me al heel goed geconfronteerd hebben met het feit dat ze de ware Kelly even missen. Nu ik zelf ook besef dat de ware Kelly even zoek is, ben ik zo dankbaar voor de mensen om me heen die me daarmee geconfronteerd hebben. Ik ben niet alleen Mama Kelly, ook Kelly zelf wil ik helemaal terugvinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt en het voor jezelf erkennen is al een grote stap.

Ook ben ik dankbaar voor mijn lieve bezoekers, die mij inspireren en de positiviteit geven om de mooiste hobby die er voor mij kan bestaan te kunnen uitvoeren.  Dankjewel voor het lezen van deze lange update. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

50 reacties

 • Kim
  16 februari 2014

  Goed dat je morgen naar de huisarts gaat en wil kijken wat je hierbij het best kan helpen! Als je mentaal niet meer helemaal goed in je vel zit houdt dit je inderdaad ook tegen op andere vlakken.. Ik heb er vertrouwen in dat het allemaal wel weer goed komt hoor 🙂 Je bent een sterke vrouw! Liefs
  Kim onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Bente
  16 februari 2014

  Ik kan me heel goed voorstellen dat het veel te behappen is. Krop het vooral niet op en blijf er over praten! Heel veel succes en beterschap.
  Bente onlangs geplaatst…Wat een week!My Profile

 • Suzanne
  16 februari 2014

  Lieve Kel, dapper dat je dit hebt geschreven! Ik ben trots op je! En je weet me te vinden <3
  Suzanne onlangs geplaatst…Lieve Zalandoman…My Profile

 • miranda
  16 februari 2014

  Jij straalt altijd…en je berichtjes zijn altijd vrij positief. Maar dat het niet altijd goed gaat is logisch na alles wat je de afgelopen tijd hebt meegemaakt. Je bent ondernemend en positief maar dat neemt niet weg dat ook bij jou het emmertje eens vol zit. En ik vind het heel dapper dat je dit toegeeft en daar ook wat aan wilt doen dmv hulp zoeken. Ik hoop dat je schildklier snel onder controle is..en de rest komt vanzelf. Dikke knuffel

 • Marloes
  16 februari 2014

  Heftig allemaal. Hopelijk ga je je lichamelijk snel weer wat beter voelen. Veel sterkte ermee meid!
  Marloes onlangs geplaatst…Look Inspired By Adele ‘The Grammy Awards’My Profile

 • Manon
  16 februari 2014

  Wat fijn dat je je emoties kunt bloggen 🙂 Dan is het er toch allemaal even uit! Lijkt me best wel heftig om dit allemaal mee te maken, je bent ook zo jong en dan al problemen met je gezondheid… Nee niet leuk (en dat lijkt me zacht uitgedrukt). Gelukkig heb je hele lieve mensen om je heen en een wolk van een dochtertje <3. Ik wens je de komende tijd heel veel gezondheid toe Kelly!
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: VLOG – Verjaardag voorbereidingenMy Profile

 • Mariette
  16 februari 2014

  Heel helder verwoord Kelly. Inderdaad, de eerste grote stap is erkenning, wat goed dat je de huisarts inschakelt. En wauw, hoewel het nu moeilijker is spreek je ook het vertrouwen uit dat het goed zal komen. En dat is zeker waar, daar mag je absoluut op vertrouwen! Succes 🙂

 • Andrea
  16 februari 2014

  Knap van je om dit zo te schrijven en het is ook allemaal niet niets. Ik hoop dat je snel weer lekkerder in je vel zit en 100% kan genieten van het leven. Het komt vast allemaal weer goed! Erkenning is de eerste stap 🙂
  Andrea onlangs geplaatst…Favorite Fives: InstagrammersMy Profile

 • Con leche
  16 februari 2014

  Heel knap dat je dit zo hebt opgeschreven en wat goed dat je je realiseert dat het nu even niet zo goed gaat en je daar dus aan gaat werken! Knap! Heel veel sterkte en blijf genieten van je gezinnetje, familie en vrienden om je heen! Ook jij een hele fijne zondag gewenst!

 • Gwen
  16 februari 2014

  Knap geschreven! En fijn dat het echt voelt als een opluchting als je het van je af typt. Een kleine notitie van mijn kant: ik denk niet dat je de ware Kelly en Mama Kelly ooit nog los kunt zien, je verandert als persoon echt als moeder zijnde. Dat is in ieder geval mijn ervaring, ook met de meiden om mij heen. Maar, het verwerken van de vroege bevalling en de eerste maanden achtbaan, daarbij kan een handje hulp geen kwaad denk ik. Goed dat je naar de ha gaat morgen! Soms lukt het gewoon allemaal zelf niet om uit een ‘dal’ te klimmen, hoe groot en stoer die roze wolk van Lana ook boven de hangt 🙂
  Gwen onlangs geplaatst…TalentenMy Profile

 • Linda
  16 februari 2014

  Wat dapper dat je dit zo open en eerlijk vertelt! Daar heb ik veel respect voor. Fijn dat je veel steun ervaart van Yannick, je vriendinnen én je lezers, tof 🙂 Ik hoop dat je snel alles voor jezelf duidelijk op een rijtje mag krijgen en dat je qua gezondheid ook weer wat meer op mag knappen!
  Linda onlangs geplaatst…Een zaterdag met Johan en Linda.My Profile

 • xhannahs
  16 februari 2014

  Heel erg mooi geschreven en knap dat je het durft te delen! Er is inderdaad helemaal niks om je voor te schamen! Juist mooi om het te erkennen en er mee bezig te gaan. Ik doe het momenteel ook en noem het vaak ”investeren in mezelf”. You can do it! 🙂
  xhannahs onlangs geplaatst…Photo Diary #1My Profile

 • Lisanneleeft
  16 februari 2014

  Hopelijk kunnen ze je gauw helpen met je schildklier! Misschien had je het ook gewoon juist nodig: rust nemen en de tijd nemen om alles te verwerken. Het is ook niet niks wat er is gebeurd! Ik heb er zelf natuurlijk totaal geen ervaring mee, maar ik kan me wel heel goed voorstellen dat het heftig is wat je hebt meegemaakt. ‘Alleen’ al moeder worden is heftig, laat staan de manier waarop het bij jullie is gelopen. Dus: helemaal niet gek hoe je je nu voelt, lijkt mij 🙂 Maar ik hoop natuurlijk dat je je gauw weer beter voelt!

  Het gevoel van stilstaan is trouwens wel heel herkenbaar, ik heb het natuurlijk voor altijd, maar het blijft iets geks.
  Ik denk altijd maar zo: Iedereen bewandelt zijn eigen pad, en je gaat wel verder, maar het voelt alleen alsof je stilstaat. Dat doe je niet, want dit besef is ook al een vooruitgang! Maar snap natuurlijk dat je ‘de gewone’ dingen ook mist.
  Lisanneleeft onlangs geplaatst…Blogtips #19 Werken met statistiekenMy Profile

 • Maaike
  16 februari 2014

  Lieve Kelly, ik zei het net ook via Twitter, maar ik vind het verschrikkelijk knap van je. Het toegeven en hoe je een fantastische mama lijkt voor Lana! Ondanks dat wij dat altijd dachten, kunnen mama’s niet alles zelf, ook mama’s mogen om hulp vragen. X

 • Chantal
  16 februari 2014

  Oh Kelly, wat heb je veel meegemaakt joh! Goed dat je alle signalen serieus neemt. Mama worden is sowieso een hele verandering! En we blijven je allemaal lezen, ook als je wat gas terug neemt. Doe vooral wat goed is voor jezelf nu! Heel veel sterkte en liefs!
  Chantal onlangs geplaatst…Zwemmen: een olympische uitdaging!My Profile

 • Tamara
  16 februari 2014

  Ik wil vooral aan je mee geven: neem de tijd! Ga niet te hard van stapel en wil niet teveel. Alles heeft mentaal zo’n opdonder gehad en dan ook je lichamelijk niet goed voelen, het heeft tijd nodig. 4 maanden klinkt dan al best lang maar eigenlijk is het nog heel kort. Goed dat je hierbij in ieder geval hulp gaat vragen. Zet hem op!
  Tamara onlangs geplaatst…Vandaag..My Profile

 • Liza
  16 februari 2014

  Knap geschreven! Als je iets opschrijft is het zoveel inzichtelijker al omdat je er bewust over nadenkt.
  Heerlijke dag vandaag om even lekker buiten in de wind en zon te wandelen! Ook een goede reset voor de mind;)
  Enneh als mensen mij vragen hoe het met me gaat zeg ik vaak “goed genoeg”. Je ziet ze dan denken ‘he?’ Maar dan zeg ik het kan altijd beter. Dat zet ze ook aan t denken. Het antwoord ‘goed’ vind ik persooijk nogal uitgehold qua betekenis.
  Geniet van deze dag!

 • Jess
  16 februari 2014

  Goed dat je dit herkent en erkent. Ook ik heb een flinke dip gehad na mijn bevalling en al het gedoe er rondom. Ik heb er weken tegen gevochten en me ertegen verzet. Niet handig. Goed dat je naar de huisarts gaat. Het is heel fijn om hulp te krijgen. X
  Jess onlangs geplaatst…Zo simpel, zo lekker!!!My Profile

 • Leonie
  16 februari 2014

  Een dapper en openhartig stukje. Ik kan me zelf wel enigszins in jouw verhaal vinden en misschien wel meer dan ik toe wel geven. Mijn schildklier is alleen te traag in plaats van te snel en dat maakt me ook zo moe. Slap, lusteloos, je kent het misschien wel? Ik kan mijn situatie niet met de jouwe vergelijken hoor, maar ik heb soms ook gewoon de kracht er even niet voor om mezelf te zijn en ben er dan liever een zwak aftreksel van waarbij het lijkt alsof alles ‘beter’ gaat dan het is. Goed is maar zo relatief. Ik hoop dus dat je opknapt en dat je jezelf in de spiegel aan kan kijken en kan denken: hey, beat it, welkom terug Kelly! 😉
  Leonie onlangs geplaatst…Zij verloor haar woorden en ik vergat de mijneMy Profile

 • maai
  16 februari 2014

  Dikke knuffel Kelly, ik heb er bewondering voor hoe je het allemaal doet en hoop dat je je snel weer beter voelt. Liefs Maai
  maai onlangs geplaatst…AssepoesterMy Profile

 • Christiaan
  16 februari 2014

  Heel goed van je dat je professionele hulp zoekt. Misschien, dat in de loop van de komende tijd ook mindfullness-oefeningen goed voor je kunnen zijn om deze periode af te sluiten.

 • Marion
  16 februari 2014

  Zorg altijd dat je leeft, Kelly en voorkom dat je geleefd wordt. Zodra je dat voelt, een stapje terug. Dat is goed, dat mag, niemand die je daarop aanspreekt. Zorg goed voor jezelf als je goed voor anderen wilt zorgen. Neem je tijd en doe wat goed voelt. Dat wat je uit je diepste zelf voelt! Blijf dichtbij jezelf.

  Je kan trots zijn op jezelf!
  Liefs!
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge 52 weeks: Week 7My Profile

 • Tedje
  16 februari 2014

  Oh meid wat knap dat je dit allemaal deelt. Wat fijn dat het goed gaat met je blog, met Lana en je vriend. Ik hoop dat je snel weer de oude bent! Je mag in ieder geval heel trots op je zijn! Zo’n super moeder wil toch iedereen? 🙂
  Tedje onlangs geplaatst…Take a look at my life: Februari #3My Profile

 • annouska
  16 februari 2014

  Soms gebeuren er dingen in het leven die je niet verwacht en vaak denkt simpelweg te verwerken. Helaas komt de klap later pas als je gaat beseffen dat je het helemaal niet verwerkt hebt en dat moment is vaak het lastigste moment. Gelukkig wil je het aanpakken en ik denk dat je er met behulp van je huisarts, je vriend, familie en vrienden er uiteindelijk sterker zal uit komen. En dan kan je 200% genieten van alles rondom je heen! You can do it!
  annouska onlangs geplaatst…Help The PlanetMy Profile

 • Zo simpel is dan geluk
  16 februari 2014

  Mooi dat je hier zo open over durft te zijn. Volgens mij voelen veel dames zich schuldig als ze niet helemaal gelukkig zijn (om welke reden dan ook) nadat ze een kindje hebben gekregen. Daarom vind ik het echt knap dat jij hier gewoon eerlijk over durft te zijn. En het is in mijn ogen ook heel begrijpelijk dat het even niet zo lekker gaat. Goed dat je er hulp bij zoekt. Ik hoop dat je je snel weer je oude ik voelt!
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…Goud, zilver, bronsMy Profile

 • Mariëlle
  16 februari 2014

  Hoi Kelly,

  Wat verwoord je het allemaal toch mooi! en wat herkenbaar dit. Een tijdje geleden ben ik ook veel te vroeg bevallen. Bij 32 weken moest ik ineens met spoed naar het ziekenhuis en nog geen 24 uur later was ik al moeder. Toen ik een tijdje later jou blog tegenkwam was jij net bevallen en las ik de berichten dat je mooie dochtertje veel te vroeg geboren was. Meteen heb ik op je follow on bloglovin button gedrukt. Heel benieuwd hoe het verder zou gaan. Na die tijd heb je het er eigenlijk helemaal niet meer over gehad hoe moeilijk deze periode was. Eigenlijk dacht ik al van wow, wat een vrouw dat ze het zo makkelijk van zich afschuift. Maar blijkbaar is dat dus echt niet zo. (Niet dat ik dan nu ineens denk van ow, wat een kwetsbaar persoon. Het is eigenlijk meer een opluchting, er zijn er meer die er veel mee zitten dat het op zo’n rare manier is beëindigd de zwangerschap.) Ik ben heel erg benieuwd hoe het verder met je gaat en hoe jij het kan verwerken. Ik hoop dat je je volgers daar ook van op de hoogte houd! En succes morgen bij de dokter!

  Veel liefs en sterkte gewenst!

 • Cindy
  16 februari 2014

  Heftig zeg, kan me voorstellen dat nu pas alles van de bevalling er uit komt, nu je de tijd er voor hebt gekregen. Goed dat je stappen onderneemt. Sterkte!
  Cindy onlangs geplaatst…Ik wilde dus een nieuwe profielfoto…My Profile

 • Eefje
  16 februari 2014

  Evenen off-topic, maar “psychotherapeut” is in Nederland een beschermde titel. Je mag jezelf alleen zo noemen als je BIG geregistreerd bent na de bijbehorende post-universitaire opleiding.

  (zie http://www.igz.nl/actueel/nieuws/landelijkoptredentegentherapeutendiezichtenonrechteafficherenalspsychotherapeut.aspx)

  Veel sterkte met alles, aan jezelf toe durven geven dat het niet zo goed gaat is de eerste stap!

 • Bianca
  16 februari 2014

  Knap dat je het allemaal zo durft te vertellen. Ik hoop dat de huisarts je op weg kan helpen om alles te verwerken. Heel veel sterkte! <3
  Bianca onlangs geplaatst…Lush gezichtsreiniger | Angels On Bare SkinMy Profile

 • Happy Lioness
  16 februari 2014

  Wat dapper van je om je gevoelens met ons te delen. En goed dat je de stap naar de dokter heb ondernomen. Ik wens je heel veel sterkte met het verwerken.
  Happy Lioness onlangs geplaatst…Gezonder leven #1My Profile

 • Myrna
  16 februari 2014

  Mooi geschreven.
  Heel veel succes en beterschap 🙂

 • Patricia Schmitz-Heres
  16 februari 2014

  Dank je wel voor het delen!!! Ik geloof zeker (en mag dat binnenkort meemaken, zij het dat ik niet baar) dat moeder worden een hele verandering is.

  Neem de tijd voor jezelf!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…DIARY: Lazy sunday? Niet voor mij vandaag.My Profile

 • Carina
  16 februari 2014

  Vaak is het inderdaad zo dat mensen maar door blijven denderen tot ze gedwongen stil moeten staan en dan alle achtergebleven emoties en gedachtes je inhalen en dan overspoelen. Goed dat je dat zelf doorhebt en er dan aan kunt gaan werken. Het komt wel goed 🙂
  Carina onlangs geplaatst…Sunday – Funday? (3)My Profile

 • Hester
  17 februari 2014

  Ik vind openheid echt een hele mooie eigenschap en vind het zo ontzettend inspirerend dat je gewoon open bent over alles wat er in je leven speelt! Ik hoop dat je je snel weer als de echte Kelly voelt maar dieptepuntjes maken we allemaal mee, dus voel je er niet geforceerd onder en neem je tijd om je ding te doen!
  Hester onlangs geplaatst…De Happy Challenge: Aan de slag!My Profile

 • Eline
  17 februari 2014

  Hoi Kelly,

  Soms is het juist heel goed ala alles even stil valt. Dan pas komen soms je eigen gevoelens naar boven en heb je de tijd om na te denken, hoe confronterend dat ook is. Ik vind het knap van je dat je hulp zoekt, dat is een hele stap. Uiteindelijk word je er alleen maar beter van, en daar gaat het om. Neem de tijd om je rust weer te vinden en alles op een rijtje te krijgen. Goed aan jezelf denken is moeilijk, maar wel belangrijk!

 • sandra
  17 februari 2014

  Tjonge ik ben dan nog geen moeder maar ik herken mezelf heel erg in jou. Wij zijn vorig jaar oktober getrouwd. Ongeveer een week na Lana’s geboorte. Je leven verandert. Tuurlijk is het fijn dat je samen met je liefde van je leven bent maar het is echt een omschakeling. Wij woonden nog niet samen dus je moet echt wennen aan elkaar maar ook aan het getrouwde leven. Ik ben zelf ook perfectionistisch maar gaandeweg leer je dat los te laten. Mijn man kan mij ook heel goed remmen dus dat scheelt ook.
  Succes deze periode. Quality time met Yannick is idd heel belangrijk!

 • Dagmar
  17 februari 2014

  Echt heel dapper dat je het online zet en ik hoop dat gauw alles op z’n plek valt en dat je weer letterlijk vooruit kunt <3 Je bent een geweldige mama en je doet alles zo goed, ondanks dat het lang niet altijd meezit. Je inspireert en creëert, maar je bent daarnaast ook nog eens de lieverd met een hart van goud voor iedereen. Denk goed aan jezelf <333 xxxx
  Dagmar onlangs geplaatst…MAKE-UP MONDAY / Beauty blunders & missersMy Profile

 • Sharmayne
  17 februari 2014

  Het klinkt gek maar ik denk dat alle vrouwen die pas moeder zijn geworden op dit punt komen. Hormonen die weer stabiel gaan worden helpen hier niet aan mee.

  Je leven veranderd zo en als er dan ook nog dingen onverwacht gaan zoals bij jou is dat net even wat extra! Succes
  Sharmayne onlangs geplaatst…Bath time #11My Profile

 • Sheena
  17 februari 2014

  Ik denk dat jouw gevoelens heel normaal zijn. Het is goed dat je jouw gevoelens durft te uiten en er over praat met anderen en zelfs hulp zoekt. Zo’n zaken hebben tijd nodig, dus gun jezelf die tijd om het te verwerken 🙂 Het komt allemaal goed!
  Sheena onlangs geplaatst…En de winnaar is …My Profile

 • Tamarah
  17 februari 2014

  Wat goed dat je dit schrijft! En wat ik mooi vind is dat je zegt dat je door dit te schrijven erkent dat je jezelf er niet voor hoeft te schamen en dat is zeker zo! Succes met de boel op de rit krijgen voor jezelf en sterkte voor jou!
  Tamarah onlangs geplaatst…Stash uitbreiding: Sleek Garden of Eden en Original PaletteMy Profile

 • Kimberly
  17 februari 2014

  Dikke knuffel voor jou lieve Kelly!! <3 Ik heb zoveel respect voor je en kijk echt tegen je op! Het lijkt me ook heel moeilijk om alles zo te bevatten en een plekje te geven..
  Kimberly onlangs geplaatst…Lieve Zalando man..My Profile

 • Marieke
  17 februari 2014

  Ik vind het echt heel fijn dat je dit op je blog zet. Ik heb zelf na de geboorte van mijn dochter vijf jaar geleden ook een ‘dalletje’ gekend en dacht dat ik daarin alleen was. Pas toen ik me uitsprak kwam ik er achter dat het lang niet bij iedereen een grote roze wolk is. En zoals men zegt: gedeelde smart is halve smart. Super knap meid, zet ‘m op!

 • Anita te Gussinklo
  17 februari 2014

  Ik leef met je mee, weet zo’n beetje wat je nu ondergaat.
  Die vermoeidheid en emoties zijn echt vervelend, nogmaals sterkte!

 • Jodee
  18 februari 2014

  Mooi verwoord en erg sterk dat je het beseft en er iets mee gaat doen!

 • Nicole
  18 februari 2014

  Heel mooi stukje, weet niet goed wat ik erop moet zeggen behalve dat ik veel dingen herken uit mijn huidige zwangerschap. En besef me dat ik dit ook uit moet spreken naar bepaalde mensen toe! Maar vooral naar mezelf…
  Nicole onlangs geplaatst…Verrassing voor mn hubbieMy Profile

 • Linda
  19 februari 2014

  Het is niet niks mama worden. Je hebt er een hele dag taak aan! Je doet het super en een balans vinden tussen mama en Kelly is idd lastig! Veel sterkte en kracht! Met geweldige mensen om je heen komt t vast goed<3

 • Jennn
  19 februari 2014

  knap dat je zo open bent, heel mooi stuk!
  Jennn onlangs geplaatst…Wat ik graag zou willenMy Profile

 • Lilly
  19 februari 2014

  Je bent een sterke vrouw, heb heel veel respect voor jou!

  Liefs Lilly

 • Roxanne
  22 februari 2014

  Knap van je dat je dit zo durft te schrijven en toe geven. Niks om je voor te schamen, dat je af en toe zelf ook hulp nodig hebt. Ook ik als mede-hulpverlener heb al eens hulp moeten zoeken
  Roxanne onlangs geplaatst…Nieuwe Ebelin productenMy Profile

 • Thuiswerken mama mijn agenda | Kelly Caresse
  4 maart 2014

  […] mee ben. Zonder jullie zou ik ook niet verder ontwikkelen. Anyways, ik gaf afgelopen week al in een persoonlijk artikel toe dat het niet zo goed met me gaat, dat ik mentaal een dipje heb als nasleep op alles wat er […]

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.