Over Kelly Caresse

Ik ben Kelly Caresse, een jonge mama van 30 jaar oud. Ik ben getrouwd met mijn man Yannick en mama van drie meisjes, Lana (6 jaar) en Aimy (4 jaar) en Feline van 3 jaar.

Kellycaresse.nl is een Mama Lifestyle Platform waarin ik mijn leven deel als mama van  meisjes, de dagelijkse chaos die erbij komt kijken, lekker eten, lifestyle, persoonlijke groei en mindset en meer. Ik deel wekelijks een vlog met een kijkje in mijn leven maar ik maak ook andere filmpjes met onderwerpen waar ik blij van word. Ik hoop jou een stukje van mijn blijdschap te delen en je te inspireren ook al het moois uit het leven te halen en te genieten van iedere dag.

Ik sta nooit stil en verwelkom je iedere dag met je dagelijkse dosis ‘Kellycaresse’. Deze blog is in januari 2014 officieel mijn bedrijf geworden en sinds medio september 2014 mijn fulltime baan.

 

Een stukje meer informatie over mij

 • HBO gediplomeerd sociaal pedagogisch hulpverlener – ggz agogiek.
 • Enthousiast, creatief, perfectionistisch en eigenwijs.
 • Diabetes type 1 sinds 2011
 • Dol op schrijven, social media verslaafd, kan genieten van sporten en gezond eten maar kan ook uren in de keuken doorbrengen voor bakrecepten en het koken van lekkere maaltijden, mijn dag begint standaard met koffie en ik houd van gezelligheid.
 • Dol op persoonlijke ontwikkeling, mindset, boeken lezen, het volgen van cursussen in persoonlijke groei en meer.
 • Ik geef cursussen in Social media en vloggen en begeleid als coach bedrijven op deze onderwerpen om hun online succes te vergroten.
 • Je kunt bij mij meedoen aan de Cursus Instagram en de Cursus Vloggen .
 • Mijn missie: Andere vrouwen en moeders inspireren om ook hun droomleven te creëren door de juiste mindset te ontwikkelen en te doen waar je echt gelukkig van word zonder bang te zijn voor de mening van anderen.

Contact?

Je mag mij altijd mailen naar kelly@kellycaresse.nl voor vragen, tips, opmerkingen enzovoorts.

Algemene voorwaarden, Disclaimer & Privacy

Bekijk hier de Algemene voorwaarden.

Bekijk hier mijn Dislaimer en met zorg samengestelde Privacy Verklaring.

Bij samenwerking met content op Kellycaresse en haar social media kanalen waaronder Instagram @Kellycaresse en Youtube, wordt enkel bij een overeenkomstige samenwerking exposure gegarandeerd. Enkel tegen betaling kan advertentie ruimte worden ingekocht. Bij het vrijblijvend opsturen van producten, is er nooit garantie tot uitingen. Samenwerkingen verlopen via e-mail en worden altijd met wederzijdse afspraken gedaan.

Bedrijfsinformatie over Kelly Caresse

Telefoonnummer: 0610621006
(let op, dit telefoonnummer is van het team achter Kelly Caresse en kan alleen gebruikt worden met vragen over de KC Club). Inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden via bovenstaand e-mailadres.

KVK: 59802111
BTW Nummer: NL203129568B01

Adres:
Slotgracht, 5151XX Drunen
Let op, geen bezoekadres

13 gedachten over “Over”

 1. Je woont vrij dichtbij, ik woon in Tilburg! Misschien dat ik ooit wel eens zo’n workshop bij je doe, dat lijkt me echt geweldig om een keer te doen! Leuke blog!

 2. He Kelly! Ooit met jou op de opleiding SPH gezeten. Kwam je tegen door je review op het bodieboost boek. Ontzettend leuk om allemaal te lezen. En 3 kids! Wauw! Gr Daisy

 3. Hoi Kelly, ik heb me aangemeld voor een jaar maar hoe kan ik nu meedoen aan challenges enz.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.