schermafbeelding-2016-11-13-om-21-07-50

Nadat ik deze foto op Instagram had geplaatst kreeg ik best veel vragen waarvan deze outfit is. Het leek me leuk om wat meer foto’s van mijn outfit van tijdens de Kellycaresse Meet&Greet te laten zien. Het was ook op zo’n toffe locatie gehouden (LE:EN in Utrecht) dat het een leuke plek was voor het maken van outfit foto’s. Mijn vader heeft de foto’s gemaakt, kijk je mee?


img_5534

De jurk die ik draag is een skaterjurkje met korte mouwen van Comegetfashion. De panty is van H&M. Mijn horloge is van Michael Kors via Brandfield. Ook draag ik Swarovski oorbellen en mijn trouwring.

img_5567

Dit jasje is een suede look jasje van Loavies. img_5529

De schoenen die ik draag zijn sneaker wedges van Manfield.

img_5543

Ik had er duidelijk heel veel zin in 😀
Zoals jullie al konden vernemen, was het een fantastisch leuke dag! Ik weet niet of het jullie is opgevallen, maar ik draag zelden zwart. Ik draag graag pasteltinten, wit of crème kleuren. Qua donkertinten draag ik weleens donkerblauw of donkergroen, maar zwart is voor mij vrij zeldzaam als gehele outfit. Maar het jurkje hierboven is er een van en zo’n little black dress is ideaal om in je kast te hebben hangen.
Wat voor kleuren draag jij regelmatig of welke vermijd je? En wat vinden jullie van deze outfit? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Outfit of the day: Van de Kellycaresse Meet&Greet”

  1. Leuke outfit Kelly! Best spannend om een keer totaal wat anders te dragen. Ik moet altijd een drempel over als ik iets met kleur of veel kleur aantrek. Heb jarenlang bijna niets anders dan zwart en donkere tinten gedragen. Alleen mijn schoenen of jeans hadden soms een andere kleur. Nu probeer ik het toch af te wisselen met wat vrolijkers. Pastel zou ik zelf overslaan, maar dat is alleen omdat ik vind dat het mij niet staat.
    Nina onlangs geplaatst…TV-programma waar ik aan mee zou willen doen: Ik hou van HollandMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.