Ik merk dat outfit artikelen erg goed door jullie worden ontvangen en hoe spannend ik het iedere keer weer vind om ze online te zetten, om nog niet te praten over hoe spannend ik het in het begin vond om outfits te delen! Hoe koel of relaxt ik op de foto’s kan overkomen, ik vind het toch spannend. Mijn vriend is inmiddels ervaren outfit fotograaf haha (hoe lief!) en inmiddels hebben we samen al wel lol om de mensen die langs fietsen of rijden die naar ons kijken zo van ‘wat zijn hun aan het doen’? Ik droeg een outfit met mijn skaterskirt van Primark die ik bij mijn vorige Primark shop sessie shopte. Ik vind dit best een lastige rok om te combineren ondanks dat deze rok gewoon zwart is. Het is namelijk een hoge taille rok en dat maakt het wat lastiger met combineren wat je daar bovenop aan doet. Benieuwd naar de foto’s? Klik dan op lees verder.

Ik ging voor een combinatie met dit peachy kleurige blazertje van de H&M die ik vorig jaar kocht. Dit blazertje is zo opvallend van kleur dat ik de rest rustig hield. Een bruine longsleeve top van Only en een zwarte legging van Primark. De enkellaarsjes zijn van Invito.

Een close up foto. Ik krijg wel eens vragen naar de lipstick die ik draag, ik ben dol op lipsticks en dit is de lipstick ‘Almost famous’ van Essence.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

33 gedachten over “Outfit: A smile is the best accessory!”

 1. Mij lijkt het juist een erg leuke rok, ik kan alleen niet goed zien hoe die ‘gewoon’ valt, omdat je hem op de foto waar je de rok ziet vast hebt.

  Het jasje vind ik heel leuk, maar ik persoonlijk zou niet zo snel bruin op zwart dragen, denk ik. Maar zo op de foto ziet het er wel leuk uit 🙂
  Eveline onlangs geplaatst…Mijn wishlistMy Profile

 2. Je hebt een leuke blog maar je manier van schrijven + schrijffouten vind ik best erg. Zo is het bv accessory en niet accessoire. Beetje jammer voor een hbo-er.

 3. Dankjewel voor je feedback Lize. Lief dat je mee wilt denken. Ik ben inderdaad Hbo geschoold maar zelfs dan kun je fouten maken, ik vind dat zelf ook jammer dat ik dat doe maar ik doe mijn best. Ik vind het wel heel leuk dat je mijn blog bezoekt 🙂

 4. Haha Mariska ik vond dat ook spannend, vooral in het begin maar het went wel gelukkig 🙂 haha

 5. Wat een leuke outfit! Ik vind de kleur van je blazertje je heel mooi staan, sowieso staan kleuren je goed!

 6. Ah, de kleur van die blazer staat je echt geweldig! Heel leuk :D. En heel herkenbaar, je verhaal over het maken van outfit foto’s en voorbij komende mensen, haha.

 7. Super leuk stukje weer, en een erg leuke outfit! Ik lees en bekijk je blog met heel veel plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.