Outfit of the day: Indian wedding

Deze outfit foto’s heb ik al even op mijn camera staan. Op deze foto’s ben ik 19 weken zwanger. Op het moment dat dit online komt toch al een stukje verder. Dat mag de pret niet drukken, ik draag hier een outfit die ik wel zeer geschikt vond voor de gelegenheid die ik had. Ik had namelijk een Hindoestaanse (bollywood) bruiloft van een lieve vriendin en haar man. Deze zwarte mouwloze jurk met gouden pailletten vond ik zeer geschikt voor deze gelegenheid. De jurk is wat meer kitchy maar door de rest wat rustiger te houden vind ik deze wel leuk. Bij een Bollywood bruiloft hoort wat meer glitter en glam, en eigenlijk bleek ik uiteindelijk een beetje underdressed te zijn. Toch ben ik tevreden over deze outfit en vond ik het leuk deze met jullie te delen.

De jurk die ik draag is van de H&M herfst 2012. Eronder draag ik een zwangerschapslegging van H&M mama.

Natuurlijk wil een een beetje babybump showen op deze afbeelding. Wat vinden jullie van deze outfit, geschikt voor deze gelegenheid of houd je er niet zo van? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Lindsey
  21 juli 2013

  Ik vind het een leuke look! We mogen soms allemaal wat meer glim and glam zijn maakt het leven weer een stukje meer interssant haha 🙂

 • Martina
  21 juli 2013

  Leuke foto’s 🙂

 • Tamarah
  21 juli 2013

  Leuke outfit!

 • Ashleey
  21 juli 2013

  super leuk outfit!

 • Nem
  21 juli 2013

  Leuke outfit!

 • Nadia
  21 juli 2013

  Wat een leuk jurkje, staat ook goed met de legging… en mooi je buikje zo!

 • Dionne (@Diolifestyle)
  21 juli 2013

  Staat je heel goed!

 • Suzanne
  21 juli 2013

  Wat een mooie outfit, staat je prachtig meid!

 • Maxime
  21 juli 2013

  Leuk!

  XO

 • annouska
  22 juli 2013

  Wauw je ziet er echt uit als een stoere mama.. 😀

 • kelly
  27 juli 2013

  Dankjewel!!!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.