Outfit: een sjaal in drie verschillende outfits

sjaaloutfits

Vandaag deel ik met jullie een outfit artikel op een hele andere manier als anders. Ik ga namelijk laten zien hoe ik een sjaal verwerk in drie verschillende outfits. Ik ben dol op het dragen van een sjaal. Naast dat het lekker warm en comfortabel zit, is het ook heel modieus en kan een sjaal een eyecatcher geven aan je outfit. Ik ontving deze sjaal van de webshop Modevrouwen waar jullie al eens meer over hebben kunnen lezen. Ik vind de sjaal prachtig, en mijn outfits helemaal opfleuren. Ben je benieuwd hoe ik deze sjaal combineer in drie verschillende outfits?

 

sjaal modevrouwen

Ik begin met de meest casual outfit van de drie. Het spijkerjasje. De jeans trend komt helemaal terug en afgelopen zomer zagen we al wat spijkerjasjes in de winkels hangen. Natuurlijk was ik hier blij mee want ik vind spijkerjasjes ontzettend fijn. Ze geven een hele sportieve look. Komende lente zul je mij dan ook vaak zien lopen met een spijkerjasje aan. Deze sjaal droeg ik rondom mijn nek en de twee ‘flappen’ liet ik los draperen. Hierdoor is de sjaal wat korter dan wanneer je hem niet om je nek knoopt, als je snapt wat ik bedoel. Het spijkerjasje kocht ik bij Primark.

Blazer liefde, i am guilty! Ik ben dol op blazers en dit jasje van Berschka vind ik prachtig. Het roomwitte kleurtje matcht bij veel outfits maar is wel vrij neutraal. Deze sjaal geeft de outfit een boost.

Ik draag de sjaal hier wat nonchalanter en wat breder rondom mijn nek waardoor deze wat meer opvalt in de outfit. Op deze manier  is de sjaal echt een belangrijk onderdeel van de outfit. Het nette jasje valt zo ook meer casual wat de look wat alledaagser maakt.

Dit is toch wel de Kelly-signature look haha. Deze kleur draag ik veel en ik ben er dol op. Mintgroen, turqoise, en alle kleuren daar tussen in, ze horen bij mij. Het zijn de kleuren van Kellycaresse. De sjaal en de kleuren die in de sjaal in een motief verwerkt zitten passen dan ook helemaal. Zonder de sjaal was de outfit basic to the basics haha maar door de sjaal wordt het wel wat spannender. Nog steeds vrij simpel, maar een stuk specialer

Ik ben in ieder geval dol op mijn nieuwe sjaal. Deze sjaal is te koop voor €5,95 bij de webshop Modevrouwen. Dat vind ik heel betaalbaar voor een veelzijdige sjaal. Wat vinden jullie van deze sjaal? En hoe combineer jij een sjaal het liefst?

Wat vonden jullie van dit ‘een sjaal, drie outfits’ concept. Willen jullie dit vaker zien in combinaties met bepaalde items zoals jasjes, sieraden of andere dingen?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

34 gedachten over “Outfit: een sjaal in drie verschillende outfits”

 1. Leuke sjaal is dat! Ik draag eigenlijk altijd een sjaal want op mijn werk is het altijd vrij fris.

 2. Leuk gedaan! Mooie sjaal ook, staat lekker vrolijk 🙂
  Ik zou dit wel vaker willen zien ja, leuk! Hmm, ik zocht nog iets om weg te geven bij een winactie, maar deze sjaal is wel héél leuk en niet zo duur! TOF!
  Linda onlangs geplaatst…Plog | Donderdag 6 maart.My Profile

 3. Staat op alle manieren super leuk! Ik vind zelf de brede look het mooiste. Ik zou ook nog wel graag zo’n sjaal willen hebben die je ook als “poncho” kan dragen.

 4. Leuk concept met één item, drie outfits. Leuke sjaal ook, geeft een kleurrijke touch aan je outfit. Ik droeg altijd veel sjaals als details maar doe het de laatste tijd eigenlijk niet meer!

 5. Ik vind het echt een hele leuke sjaal! Lekker kleurrijk en vrolijk 😀 Ik vind ‘m in alle outfits super leuk!

 6. Leuke outfits! Gewoon outfits die iedereen kan maken en niet -zoals je soms ziet- met rare echt high-fashion dingen. De tweede outfit is mijn favoriet. Wat me opviel waren de foto’s! Ik weet niet wat je er mee hebt gedaan (of je er überhaupt iets mee heb gedaan) maar ze zijn super mooi. Misschien het zonnetje?! haha
  Susanne onlangs geplaatst…Pickwick Apple Pie en Sweet AppleMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.