Outfit of the day – Sunny sunday

Zondag was lieve Suzanne bij ons langsgekomen en we gingen ook outfit foto’s schieten. Suus heeft natuurlijk een veel betere camera als ik heb dus de kwaliteit van de foto’s is 10x beter als wanneer ik de foto’s met mijn compact camera maak. Ik draag een basic outfit, een fijne comfy Kelly outfit. De schoenen maken de outfit wat meer speels. De kleur van het shirt dat ik draag is echt mijn kleurtje. Je vindt het veel terug in mijn outfits, maar ook in de lay-out van mijn blog. Het kleurtje past gewoon bij mij!

Ik draag een jeans van H&M denim. De wedges schoenen zijn van Primark. Ik draag een basic longsleeve van Vero moda en daarop draag ik een spijkergilet van Primark. Herinneren jullie het spijker giletje nog van voor mijn zwangerschap? Ik heb hier ook een outfit of the day mee, van mijn eerste blogmaandjes.

De complimenten aan Suzanne voor haar goede fotografie talenten.

Wat vinden jullie van deze outfit, te basic of juist fijn basic? Ik houd ervan om outfits af te wisselen, om comfy basics outfits op te fleuren met bijzondere items of accessoires, maar soms houd ik het heerlijk simpel. Waar houd jij van? Herken jij je in mijn liefde voor basic items, of houd jij van over the top? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Outfit of the day – Sunny sunday”

  1. Ik vind het leuk, ik kleed me ook altijd nogal basic. Ik vind het kleurtje je erg leuk staan, het past bij je omdat je zo blond bent met een lichte huid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.