Outfit of the day: Dresscode blue

Ik was nog helemaal vergeten om deze outfit foto’s te plaatden. Ik had Laatst de babyshower van Manon en door hoorde natuurlijke een blauwe dresscode bij aangezien zij een zoontje verwacht. Nadien heeft Bibian voor mij deze outfit foto’s gemaakt omdat ik het leuk vond om deze nog te delen op mijn blog. Deze kimono van Modemusthaves heb ik al eens eerder in een outfit artikel gedeeld en ik ben er nog steeds heel blij mee. Wel merk ik dat de franjes ontzettend snel gaan rafelen en dat ik zowat overal achter blijf hangen. ook mag je deze kimono niet wassen in de wasmachine, ook wel jammer. Toch vind ik het een heel mooi item om te combineren op een basic top. Kijken jullie mee naar de outfit foto’s?

Ik draag een statement ketting van Primark die ik qua kleuren erg mooi vind matchen bij de kimono. Ik draag een blauwe top van Vero Moda en een jeans van H&M, zo simpel als dat. De rode lipstick die ik draag is van Catrice ( It’s a Matt Word.)

Dit zijn mijn nieuwe zwarte enkellaarsjes van Van Haren, ik ben er helemaal verliefd op. Ze kostten maar €29,90 en zitten als gegoten dus daar ben ik erg blij mee. Ik vind de kwaliteit erg mooi uitkomen en dat voor deze fijne prijs dus dat maakt het nog leuker!

Wat vinden jullie van deze outfitcombinatie? En wat vinden jullie van mijn nieuwe laarzen? Ik ben heel erg benieuwd, Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

29 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.