Outfit of the day : Comfy mango pants

Dit is echt de allerlaatste outfit of the day, gemaakt in het tuintje van ons oude appartement. Tijdens het inpakken van mijn kleding voor de verhuizing kwam ik deze Mango broek weer tegen en ik werd weer helemaal enthousiast want ik heb deze broek al een tijd met veel plezier gedragen. Ik kon deze broek mijn hele zwangerschap aan en nu nog want de taille zit lekker laag waardoor hij niet is uitgerekt. Deze broek is het perfecte excuus om een soort van in je pyjama te lopen, maar er toch wel modieus bij te lopen. Helemaal lekker bij een thuisblijf dagje. Deze wijnrode kleur vind ik heel erg mooi en daarom liet ik deze terugkomen in mijn top. Ik vond dit wel een leuke match!

Ik draag mijn statement necklace die ik shopte bij I am op het treinstation van Utrecht centraal. Mijn Michael Kors horloge matcht daar heel erg mooi bij. Op deze manier vind ik de outfit lekker draagbaar, ga ik hier gewoon de deur mee uit maar voel ik me wel lekker op mijn gemak. Deze broek is stiekem weer een van mijn favorieten op dit moment geworden. Ik hoop nog meer van dit soort broeken te gaan scoren bij Mango of in andere winkels.

Heb jij zelf ook zo’n heerlijk comfortabele broek in huis? Wat vind jij van dit soort broeken? Yay or nay? Ik ben er in ieder geval helemaal verzot op. Laat me jullie reacties op deze outfit weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “Outfit of the day : Comfy mango pants”

 1. kellycaresse

  @Shirley Ik droeg er zwarte enkellaarsjes onder, vergeten op de foto te zetten haha

 2. Ohhh dit is ook echt een Manon outfit haha. Ik heb echt heel veel van deze broeken gedragen vorige zomers 🙂 Moet nu weer wat nieuwe scoren, ze zijn allemaal te groot geworden haha.
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: Geshopt voor RiverMy Profile

 3. Heerlijk zo’n favocomfybroek! Deze is erg mooi. Ik val (te) vaak terug op slobberige trainingsbroeken. Eigenlijk zonde als je ook dit soort vrolijke broeken heb. Mooi outfit!
  Marion onlangs geplaatst…HuilbuiendagMy Profile

 4. Ik vind dat soort broeken heel leuk. Ik heb er eentje met blauwe kleurtjes. Vaak zitten ze bij mij niet zo mooi helaas. Ik draag hem heel graag met slippertjes of sandaaltjes en een effen top. Heel
  Basic dus.
  Jess onlangs geplaatst…Instagram diary #22My Profile

 5. Wauw, super leuk gematcht! De broek vind ik erg leuk, het kruis hangt niet te laag, wat ik juist mooi vind. Ook de top erop heeft een mooie warme kleur. Leuk!!!
  Shoppingsarah onlangs geplaatst…My Crib!My Profile

 6. Ik ben DOL op dit soort broeken!!! Niet doorvertellen maar ik heb een aantal van dit soort broeken in zwangerschapsmodellen. En ik ben niet eens zwanger 😉
  Zit zo lekker!

 7. Ik vind die broek heel leuk, maar zou hem zelf niet zo snel dragen. Ligt wellicht meer aan de kleur hoor, ben niet zo van het rode. Als zoiets er in blauw of grijstinten zou zijn… dan misschien wel. Het ziet er comfortabel uit en daar ben ik een groot fan van 😉
  Petra onlangs geplaatst…Liebster Award via JackieMy Profile

 8. Ik heb niet dit soort broeken, omdat ik het idee heb dat ik er dan heel slonzig uitzie. Maar aan de andere kant heb ik het ook gewoon nog nooit geprobeerd, dus misschioen moet ik er gewoon maar eens een proberen. Ik vind het namelijk wel erg leuk staan met een strakke top! En wat heb je een mooie ketting om, mooie combi zo alles bij elkaar!

 9. Ik heb ook zo’n soort broeken, maar ik heb ze niet zo vaak aan omdat ze erg dun zijn. Meer iets voor de zomer! Maar ik vind jouw outfit wel erg leuk 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.