Tijdens een mini shopping sessie met mijn lieve vriendin Kimberley (later een artikel hierover) shopte ik bij de Zara een hele toffe liefroze knitwear pullover. Het was liefde op het eerste gezicht en lang nadenken erover was niet nodig. De trui zit heerlijk en is niet zo’n kriebel prik trui haha. De trui is leuk te combineren op een jegging of andere jeans. En op te leuken met wat leuke accessoires zoals een lange ketting en leuke armbanden.

foto-27

 

Ik vind de trui heel comfy zitten zoals op de foto hierboven ook wel te zien is. Een heerlijke trui die naast lekker warm en comfy ook nog fashionable is. Ik combineerde hem met mijn rosé gouden munten ketting en mijn favoriete MK horloge.

 

Ik ben er heel erg gelukkig mee!. Daarnaast hadden we een lunch bij bagels en beans waar ik een keepcup meenam. Aangezien ik veel onderweg ben vind ik het heerlijk om een lekkere kop thee of een cappuccino mee te nemen die dan lekker warm blijft in zo’n beker. De mintgroene/bruine combi op deze keepcup vind ik heel cute!

De keepcup is ook ideaal tijdens het bloggen hihi want mijn groene thee blijft lekker lang warm!

Ik ben benieuwd naar jullie comments op dit artikel, wat vinden jullie van de Zara pullover? En kenden jullie de keepcups al?

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “New in: Zare knitwear en een keepcup!”

 1. Ik ken de keepcup nog niet, maar lijkt me ideaal als je veel onderweg bent… Drinkt het gemakkelijk? haal je de zwarte dop er helemaal af?
  Je trui is erg mooi!

 2. Dankjewe voor het compliment! Het drinkt heel fijn want je schuift dat lipje opzij en dan is er een klein drink gaatje zeg maar, ideaal tegen knoeien in een drukke bus of op de bank 🙂

 3. Mooie trui! Inderdaad ideaal om te combineren met gouden of rosé accessoires. Zou niet verkeerd staan bij mij horloge.. Hm, shoppingkriebels komen opzetten.. 🙂

 4. Je pullover ziet er comfy uit! De keepcups kende ik al, die neem ik graag mee in de auto als ik ooit ‘s lang op weg ben ofzo.

 5. Wat onwijs leuk zo’n keepcup! Ik kon het eigenlijk nog niet, maar het is wel erg praktisch en zeker als je lekker aan het bloggen bent, haha. En je pullover is ook zo leuk en lekker simpel! Te leuk!

 6. Mooie trui! Ik heb bijna zo’n zelfde en zit heerlijk, ook zonder kriebels hihi. Handig ding hé die keepcup. We hebben ook zo iets alleen net anders. Volgens mij is die van jou veel beter, denk ik zo 🙂

 7. Misschien een domme vraag, maar weet je toevallig nog wat de KeepCups van B&B kosten? Ik wilde er komende week ook eentje gaan halen, maar kan het zo snel niet vinden.. 🙁

  Alvast bedankt 🙂

 8. Dankjewel 🙂 Ik overweeg een Medium en een Large te kopen, omdat ik een mega keuze probleem heb en soms een kleine en soms een grote soja latte neem 🙂 Zeg nou zelf.. Een latte is leuker in de precies juiste maat in plaats van in een te grote beker hihi.

 9. Haha je hebt helemaal gelijk! Ik vind de keepcup ideaal voor onderweg, ik laat m vaak met cappuccino vullen mmm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.