vlogweek still maandag

Zoals ik gisteren heb aangekondigd heb ik voor jullie een vlogweek! Deze hele week zullen er vlogs verschijnen van 7 dagen uit mijn leven. Vandaag is de eerste dag van de vlogweek en maandag was een echt thuiswerkmama dagje. De hele dag was ik in de weer met Lana, heb ik thuis gewerkt aan mijn blog, lekker gekookt en heb ik gesport. Ik heb dit de hele dag voor jullie gefilmd.  Een echte vlog die toevallig helemaal past bij mommy monday.


Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van deze vlog? Ik ben heel erg benieuwd. Ik hoop dat jullie de vlogweek net zo leuk vinden als ik het vond om deze voor jullie in elkaar te zetten. Er staan heel veel leuke plannen op het programma voor deze week dus er is genoeg variatie. Ik ging met Lana heerlijk naar de kinderboerderij. Vinden jullie het ook zo leuk om met een kindje naar de kinderboerderij te gaan? Ik kan daar echt zo van genieten. Lana vind het ook heerlijk om lekker met me mee op de fiets te gaan en te genieten van de buitenlucht. Wat doe jij graag met jullie kindjes als je thuis bent? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Mommy monday : Vlogweek dag 1 : Mama thuiswerkdag”

  1. Leuke video Kelly, hoe is het eigenlijk voor jou om zo je dag terug te zien? Liefs Frederika

  2. Wat een super leuke vlog! Heel leuk om te kijken! Kijk nu al uit naar de rest van de week! Heerlijk om de dag mee te beginnen!

  3. Leuke vlog, dit moet je vaker doen! Het is zo leuk om te zien hoe jullie met Lana om gaan, volgens mij zijn yannick en jij echt hele goede ouders. 🙂

    X

  4. Superleuk om te zien :-). Insanity is inderdaad hels haha! Doe ik ook al een tijdje werkt werkt wel goed 🙂

  5. Wat ben je toch ontzettend leuk met je kindje! Ik vind het knap hoe je je dag om haar heen plant zeg maar. Lijkt mij ontzettend moeilijk om daar een ritme in te vinden, omdat je nooit van te voren weet wat voor dag je meisje heeft qua slaap/waak/speel ritme. Dat jasje van Loavies is inderdaad awesome! Heb ‘m al bij meerdere mensen voorbij zien komen. Zit alweer te wachten op de volgende vlog!
    Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

  6. Ik vind het knap hoe je het voeden van Lana, het spelen met haar en het verzorgen van haar, het werken voor je blog, het sporten, … allemaal weet te combineren en plannen. Erg leuk om te zien hoe je je dag aanpast aan het ritme van je kindje. Dit is niet altijd evident denk ik. Ik kijk al uit naar de volgende vlog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.