Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal. 

Stiekem is mommy monday mijn favoriete blogdag! Geldt dit ook voor jullie? Ik vind het heerlijk om te schrijven en filmpjes te maken over mijn leven als mama. Ik merk ook dat ik er niet uitgepraat over raak. ‘Je weet dat je een mama blogger bent als: Je dochtertje op de achtergrond van je filmpje geluidjes maakt’.

Ik kan uren kletsen over Lana haha. Ik deel in dit filmpje vandaag mijn favoriete kleding outfits voor Lana. Ik ben al dol op mode, kleding en het matchen van outfits in mijn eigen stijl, en ja dat doe ik dan ook graag voor Lana. Ik denk ook wel dat het voor mij als meisjes-mama niet gek is dat ik helemaal los kan gaan op de baby kleding afdeling, en haar heel leuk en schattig wil kleden. Om jullie daarin een kijkje te geven heb ik allerlei outfits op kledinghangertjes gematcht en laat ik mijn favorieten aan jullie zien. Wat vinden jullie van deze outfits en wat is jouw favoriet uit deze items? Laat het me weten in de comments.

Voor de mama’s: Wat is het favoriete kledingstuk dat je hebt voor je kindje?

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Mommy monday: Filmpje Lana’s outfit favorieten”

 1. Leuk filmpje weer! Mijn favoriet is dat boxpakje van Z8. En ook als jongens mama krijg ik niet genoeg van het (online)shoppen en outfit combi’s maken voor mijn zoontje 😉

 2. Leuk he, over je kindje schrijven en praten 😉 Tot vervelens aan toe voor anderen, maar jij kunt nog uren erover doorgaan 🙂 Ik ben blij dat ik mijn blog puur op het leven als mama gericht heb haha, want ik raak er niet over uitgepraat. Hoe erg?! Maar goed, leuke kleertjes! Toen Olivia nog klein was, deden we vaak joggingbroekjes of leggings met leuke shirtjes aan. Ik vond vooral donkerblauw met roze leuk en heb dus meermaals de vraag gehad of het een jongetje was maar ja. Inmiddels loopt ze bijna en vind ik jurkjes steeds leuker worden, dat was tijgerend en kruipen niks – kroop steeds omhoog.
  Gwen onlangs geplaatst…Liebster Award #2My Profile

 3. Dat boxpakje met strikjes van Z8 is super leuk! Wij weten sinds vorige week dat wij een jongentje krijgen in mei en wij zijn ook meteen op pad gegaan voor leuke kleertjes. We hebben echt hele stoere dingen gekocht. Waaronder ook een boxpakje van Z8, alleen dan blauw natuurlijk hihi! Z8 is echt een heel leuk merk! Het jurkje van Mexx vind ik ook cute trouwens!

 4. Ach gossie, wat schattig! Soms loop ik in een winkel te shoppen voor mezelf en word ik afgeleid door de babykleertjes. Té cute gewoon.
  Als ik een dochtertje krijg zou het echt een meisje-meisje worden, hoe meisjesachtiger en schattiger hoe beter!
  Robin onlangs geplaatst…Essence assortiment-update voorjaar 2014My Profile

 5. Babykleding. Ook als je eierstokken nog niet aan het rammelen zijn, blijft dit geweldig! Ik vond het ook helemaal geen straf om iets leuks voor Lana mee te brengen vorige week 😉
  Marieke onlangs geplaatst…REIZEN | KosMy Profile

 6. Zo schattig! Ik houd altijd zo van babykleertjes, zo cute! Jullie hebben echt leuke kleertjes voor Lana. Leuke mix tussen stoer en schattig 🙂

  Je ziet er trouwens super mooi uit in deze video. Beauty!

 7. Wat lief! Allemaal super leuk outfits!
  Ik denk dat het ook heeeel moeilijk is je in te houden op de baby/kinder afdeling voor kleding. Zelfs als ik langsloop móet ik soms even stoppen om een uber schattig mini blazertje te bewonderen en even: ‘ahhh kijk nou!’ te zeggen haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.