Mode voor kleine meisjes: Mijn favorieten!

Als je zwanger bent, en weet dat je een klein wondertje verwacht, dan gaat het hartje van een shopaholic als ik ben, wat sneller tikken!. Dat betekent natuurlijk dat je los mag gaan want je hebt zoveel nodig! Toen ik wist dat ik een dochter zou krijgen, en ik het aandurfde om te gaan babyshoppen, toen ging ik los! Nu ze geboren is, en ik die geweldig schattige outfits ook echt op haar kan aandoen vind ik het nog veel leuker. Het liefst kleed ik mijn kleine poppetje aan als een echt meisje-meisje. Rokjes, jurkjes, leggings, schattige vestjes, kleding met ruches en schattige slofjes. Ik deed wat shopinspiratie op voor meisjeskleding waar ze hele leuke kinderkleding verkopen! Ideaal want je winkelmandje is zo gevuld en voor je het weet heb je de items in huis. Lana draagt nu nog maat 50 maar sommige items in maat 56 past ze al, en zodra het kerstmis is kan ik haar prachtig kleden in maat 56, waar ik veel leukere kleding van in de kast heb hangen. Kijken jullie mee naar mijn favorieten van V&D?

Deze te schattige items zijn van het merk Frendz. Prijzen liggen rond 13 euro wat ik erg betaalbaar vind, helemaal voor zulke schattige items.

Ruches-parade van 1. Babyface 2. Lief en 3. Frendz.

1. Frendz setje 2. Babyface ‘Me so fluffy’ gilet 3. Frenz girly booties!

The little black-dress voor sophisticated babymeisjes zoals Lana, dan kan ze net als mama op chique! Deze geweldige jurk is van Frendz.

Het liefst gooi ik mijn winkelmandje helemaal vol, het is allemaal zo schattig. Soms kan ik nog beter voor kleding slagen voor Lana als voor mijzelf. Lana’s garderobe begint al aardig uit te puilen (net als die van haar mama) dus het selecteren van de leukste items is wel nodig om niet teveel te kopen. Jammer dat ze er zo snel uitgroeien he! Het is heel cliche maar het is echt zo, voor je het weet zijn ze groot. Hoe moeilijk het is om voor te stellen dat Lana ook een hele grote meid wordt, toch vind ik dat ze nu al heel hard groeit. Kunnen de medemama’s hier herkenning in vinden? Ik ben benieuwd waar de mede-mama’s hun kinderkleding het liefst shoppen, en wat jullie favorieten zijn van hierboven. Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

 • WeHeartFit
  14 december 2013

  Die LBD is fantastisch! Het is zeker jammer dat ze zo snel uit hun kleding groeien, anders zou je helemaal los kunnen gaan met shoppen voor Lana haha ;).
  WeHeartFit onlangs geplaatst…WeHeartFit’s december fotodiaryMy Profile

 • Anne Solveig
  14 december 2013

  Aaaah the black dress! <3 Zo schattig!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…DIY ORNAMENTMy Profile

 • Ashleey
  14 december 2013

  Wat super schattig!!! Kan je keertje shoplog opnemen met alleen babyspulletjes en kleding?

 • Liza
  14 december 2013

  Hoe zoet is dit!

 • Jewelyz
  14 december 2013

  Ooh die kleine mini rokjes! Wat cute 😀
  Jewelyz onlangs geplaatst…H&M bestellingMy Profile

 • martinaa89
  14 december 2013

  ruches zijn zooooo schattig!
  martinaa89 onlangs geplaatst…14 December 2013 – Glitter lakjes collectieMy Profile

 • Dionne
  14 december 2013

  Aaaah, ziet er allemaal heel schattig uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Photo Diary #6My Profile

 • Sylvia Kuijsten
  14 december 2013

  Ik heb een soort gekke fascinatie voor baby sokjes, ik vind ze zo schattig! 😉
  Sylvia Kuijsten onlangs geplaatst…Mentaal sterk: hoe word je dat?My Profile

 • Anouk
  14 december 2013

  Dat roze gestreepte jurkje/truitje met de grijze legging vind ik zo lief! Die zou ik meteen kopen
  Anouk onlangs geplaatst…Sneak peek #3My Profile

 • Whitney
  14 december 2013

  Hier ook maat 50. Heel onverwachts aangezien hij als lang werd ingeschat. Had dus bij geboorte weinig maat 50 in huis. Papa op pad gestuurd om in kopen te doen.
  Ik heb nog geen vaste winkels. Kijk overal wel even en fijn dat dit ook online kan. Alleen zo slecht voor de portemonnee. Van de week bij V&D en C&A geshopt.

  Oh de LBD is het leukst 🙂
  Whitney onlangs geplaatst…Bevallings verhaalMy Profile

 • Bianca
  14 december 2013

  zo cute die babykleertjes!
  Bianca onlangs geplaatst…Quotes #2 | Love LifeMy Profile

 • Rosalie
  14 december 2013

  Als ik dat soort kleding in de winkel zie wil ik echt meteen kinderen! aaaah zo schattig, maar ik wacht nog even 🙂
  Rosalie onlangs geplaatst…En nu Anne FrankMy Profile

 • Jennifer
  14 december 2013

  Echt super schattig! Mijn moeder deed ons gewoon hele saaie pakjes aan, die goedkoop waren, want je kinderkleding .. daar ben je toch zo weer uit.
  Jennifer onlangs geplaatst…Drop your links!My Profile

 • Tamara
  14 december 2013

  Ooh vooral het rokje met hartjes vind ik super lief <3
  Tamara onlangs geplaatst…Instamomentjes novemberMy Profile

 • Robin
  14 december 2013

  Ach gossie, wat schattig allemaal.
  Toevallig is een collega/vriendin van m’n moeder zwanger, diezelfde dag dat mam het hoorde stonden we met ons tweetjes bij de kinderkleding cadeautjes te kopen. Te schattig en leuk allemaal.
  Geniet er maar lekker van, dat shoppen voor je kleine meisje!
  Robin onlangs geplaatst…NOTW #12My Profile

 • xPucex
  14 december 2013

  Die LBD is te leuk! Stiekem ben ik blij dat we een jongentje krijgen want ik ben helemaal niet van het roze en ruches en toeters en bellen, maar ook voor jongens shoppen vind ik lastig (ik hou ook niet van tractors, stomme teksten of rare fantasy plaatjes). De kleertjes die hier netjes gewassen liggen te wachten totdat meneer zich kenbaar maakt komen voornamelijk van de HEMA, H&M, Zara, baby Gap paar leuke items in de sale gescoord en 2 Nijntje pakjes van Prenatal.

 • Manon
  14 december 2013

  aaaaaaah wat cute <3
  Manon onlangs geplaatst…Kerst tip | Saffron Glitter EyelinerMy Profile

 • Joyce
  14 december 2013

  Leuke items! Zullen ook items kunnen zijn die ik voor mijn nichtje koop leuk!
  Joyce onlangs geplaatst…Blogmas; overzichtjeMy Profile

 • Dagmar
  15 december 2013

  Aaah wat een geweldige items! Nu wil ik ook een meisje hihi 🙂 Echt te cute en ik smelt helemaal :D!
  Dagmar onlangs geplaatst…TRAVEL / Liefs uit LondenMy Profile

 • Bibian
  15 december 2013

  Wat een schattige items, en ja ik herken het.. Ze worden zo snel groot.. Ik weet nog zo dat het maatje 50 was en paar maanden later is het al 68.. Waar blijft de tijd.. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Disneyland ParijsMy Profile

 • Kelly Caresse | Zomer shoppen bij Babywalz voor mama en baby
  28 april 2014

  […] Winkelen voor mijn kleine poppetje is erg leuk, vooral voor in de zomer. Er zijn zoveel vrolijke en schattige outfits, dat ik eigenlijk bijna nooit een keuze kan maken. Ik ontdekte onlangs de webshop van Baby Walz, […]

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.